Eşimi tırmaladım

Herşeye karışırlar evet hayat boyunda hep karıştı eleştirdiler ayrı otursam o … pu bile derler işte psikolojim bozuluyor napıcam bilmiyorum
O kavgalardan birinde kafan kazara bi yere çarpacak ve öleceksin. Olsun ama o... demesinler. Harika ya.

Size dikkatli olun dedim bir önceki konunuzda. Eşinizin eline koz vermeyin. Bu adam belli ki sıkıntı çıkartacak boşanma sürecinde. Gidip darp raporu alsa ne yapacaksınız? Çok üstünüze gelirse yürüyüşe çıkın veya başka bir odaya geçin.

Boşanacağım diyorsunuz ama somut adım attınız mı? Avukatınız belli mi mesela. Arayıp randevu aldınız mı?

canım Önce soğuk bi su iç, kahve yap sakinleş bu sinirle sana boşan mı diyelim. Aklı selim olarak karar ver. önce burda konu açacağına olmayacağını ailenle danış öyle karar ver. Burdaki herkes sana boşan derse gidip boşanacak mısın?

Sakın hamile kalmayın
Eşinle nasıl tanıştınız
İşin var gücün var
Esin tuhaf fkt sizde çok normal görünmüyorsun uz
Her evlilikte zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşanıyor fkt sizin frekanslar uymamış gbi.yani bi çıkın gezin tatile gidin ev dışında vakit geçirin deniz varsa sahile yoksa kahvaltıya yemeğe yapın biseyler durmadan çocuk gbi didisip duruyorsunuz.herkes çok mükemmel değil fkt szn seviyede evlilik sewiyenizde çok düşük ergen gbi.nasil desem çok sacma

24 yaşındasın gencecik kadınsın, daha bir sene olmamış işkence gibi bir şeyin içindesiniz ikinize de yazık. Devlet memurusun. Babandan kalma psikolojik bozukluğun var diyorsun, git uzman birinden destek al üstelik sağlık çalışanısın. Birlikte yaşadığın insanla ilgili de destek al. Bi de avukat tut ama düzgün birini bul. Bunlar zaman alacak şeyler. Birey olamadan evlilik yürümez, kendini tanı. Bundan sonra tanışacağım kişiye engel olan bir evlilik içindesin. Doğu alman gülle atıcısı mısınız evli misiniz belli değil kavga dövüş. Bi gün sinirlenip birbirinize zarar verseniz dönüşü de olmaz sana da faydası olmaz . Acil psikolojik destek şart. Sonrası gelir zaten.

kız başta cillop gibi yazarken sonunu nasıl bu hale getirdin

Herşeye karışırlar evet hayat boyunda hep karıştı eleştirdiler ayrı otursam o … pu bile derler işte psikolojim bozuluyor napıcam bilmiyorum
Eee öyle bir aileyi düşünme ozaman. Kendi ayaklarin üzerinde dur. Veya tayin iste en iyisi

Benim de var iki tane, böyle birbirlerini var gücüyle tırmalıyorlar sık sık tırnaklarını kesiyoruz. Koltukları da tırmalıyorlardı tırnak geçiremeyecekleri koltuklar aldık zor ya.

Sizden çok daha azını yaşayıp elinde mesleği olmamasına rağmen sıfırdan iş bulan insanlar boşandı. Ne gücü istiyorsunuz hala?

Aranızdaki saygıyı bitirmiş veya bitirmeye yakinsiniz. Saygı olmazsa sevgi de kalmaz. Kendinize dürüst olun gerçekten ayrılmak istiyorsanız ayrılın, denemek istiyorsanız terapi alın çift olarak ve bireysel olarak.

Bosanmak için yeterli sebep var zaten hem ekonomik gelirinizde var dava açıp evi terk edin neyi bekliyorsunuz ki işin tuhaf yanı karşılıklı şiddet uyguluyorsunuz ortada bı evlilik göremedim ben

Aaaay bu ne ikinizde şiddetcisiniz kaostan beslenmişsiniz ikinizde resmen. İyi ki çocuğunuz yok yoksa gerçekten o evden deli çıkardı. Hemen birbirinizden kaçın ve tedavi olun böylesine şiddet olamaz. Biriniz tırmalıyor biriniz boğaz sıkıyor ağız kapatıyor. Tövbe yarabbim allah böylelerinden uzak tutsun herkesi. Korkunç bir durum gerçekten.

Toksit mi ln bu nasıl bisey evliliğiniz

İkinizde deveyi pire yapmışsınız.

Bosanmak için yeterli sebep var zaten hem ekonomik gelirinizde var dava açıp evi terk edin neyi bekliyorsunuz ki işin tuhaf yanı karşılıklı şiddet uyguluyorsunuz ortada bı evlilik göremedim ben
Bana diyor ki konuları sen çok uzatıyorsun çok kafaya takıyorsun yazılı anlaşma yapalım bana şiddet uyguladın Senı baskılamıcam kıskanmıcam artık diyor boşanalım diye ciddice konuştum bugün yine

Hep de bir gerekçesi var sen bağırdın diye ben ağzını kapattım yok sen şöyle yaptın diye ben böyle yaptım . Ayrılmak istediğimi söyledim anlattım olmuyor dedim . Yazılı anlaşma yapalım öyle uymazsak yazılı verdiğimiz sözlere ayrılalım dedi napmalıyım

Çok toxik bı ilişki haline gelmiş sizinki başka yazılarınızı bilmiyorum ama ya boşanmaya ikna edin ya da bı yardım falan alın boyle nereye kadar devam eder ki zaten

Boşanacağın kişiye, bir gün içinde bu kadar şey yaşayıp Seni Seviyorum diye mesaj atmak nasıl bir seviyesizlik?
Ailem bizimle yaşıcaksın diyor eşim özür diliyor ben de son şans vermek istedim malesef ağzımın payını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…