- 19 Mayıs 2020
- 47.321
- 212.599
- 598
O kavgalardan birinde kafan kazara bi yere çarpacak ve öleceksin. Olsun ama o... demesinler. Harika ya.Herşeye karışırlar evet hayat boyunda hep karıştı eleştirdiler ayrı otursam o … pu bile derler işte psikolojim bozuluyor napıcam bilmiyorum
Sakın hamile kalmayınEşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
kız başta cillop gibi yazarken sonunu nasıl bu hale getirdinSakın hamile kalmayın
Eşinle nasıl tanıştınız
İşin var gücün var
Esin tuhaf fkt sizde çok normal görünmüyorsun uz
Her evlilikte zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşanıyor fkt sizin frekanslar uymamış gbi.yani bi çıkın gezin tatile gidin ev dışında vakit geçirin deniz varsa sahile yoksa kahvaltıya yemeğe yapın biseyler durmadan çocuk gbi didisip duruyorsunuz.herkes çok mükemmel değil fkt szn seviyede evlilik sewiyenizde çok düşük ergen gbi.nasil desem çok sacma
Eee öyle bir aileyi düşünme ozaman. Kendi ayaklarin üzerinde dur. Veya tayin iste en iyisiHerşeye karışırlar evet hayat boyunda hep karıştı eleştirdiler ayrı otursam o … pu bile derler işte psikolojim bozuluyor napıcam bilmiyorum
Bosanmak için yeterli sebep var zaten hem ekonomik gelirinizde var dava açıp evi terk edin neyi bekliyorsunuz ki işin tuhaf yanı karşılıklı şiddet uyguluyorsunuz ortada bı evlilik göremedim benEşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Toksit mi ln bu nasıl bisey evliliğinizEşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
İkinizde deveyi pire yapmışsınız.Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Bana diyor ki konuları sen çok uzatıyorsun çok kafaya takıyorsun yazılı anlaşma yapalım bana şiddet uyguladın Senı baskılamıcam kıskanmıcam artık diyor boşanalım diye ciddice konuştum bugün yineBosanmak için yeterli sebep var zaten hem ekonomik gelirinizde var dava açıp evi terk edin neyi bekliyorsunuz ki işin tuhaf yanı karşılıklı şiddet uyguluyorsunuz ortada bı evlilik göremedim ben
Hep de bir gerekçesi var sen bağırdın diye ben ağzını kapattım yok sen şöyle yaptın diye ben böyle yaptım . Ayrılmak istediğimi söyledim anlattım olmuyor dedim . Yazılı anlaşma yapalım öyle uymazsak yazılı verdiğimiz sözlere ayrılalım dedi napmalıyımAaaay bu ne ikinizde şiddetcisiniz kaostan beslenmişsiniz ikinizde resmen. İyi ki çocuğunuz yok yoksa gerçekten o evden deli çıkardı. Hemen birbirinizden kaçın ve tedavi olun böylesine şiddet olamaz. Biriniz tırmalıyor biriniz boğaz sıkıyor ağız kapatıyor. Tövbe yarabbim allah böylelerinden uzak tutsun herkesi. Korkunç bir durum gerçekten.
Çok toxik bı ilişki haline gelmiş sizinki başka yazılarınızı bilmiyorum ama ya boşanmaya ikna edin ya da bı yardım falan alın boyle nereye kadar devam eder ki zatenBana diyor ki konuları sen çok uzatıyorsun çok kafaya takıyorsun yazılı anlaşma yapalım bana şiddet uyguladın Senı baskılamıcam kıskanmıcam artık diyor boşanalım diye ciddice konuştum bugün yine
Boşanacağın kişiye, bir gün içinde bu kadar şey yaşayıp Seni Seviyorum diye mesaj atmak nasıl bir seviyesizlik?Evet boşanıyoruz
Ailem bizimle yaşıcaksın diyor eşim özür diliyor ben de son şans vermek istedim malesef ağzımın payını aldımBoşanacağın kişiye, bir gün içinde bu kadar şey yaşayıp Seni Seviyorum diye mesaj atmak nasıl bir seviyesizlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?