Sana güç veriyorum. Lütfen ayrıl adamın sağlığı için..Eşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Herkes hak ettiği hayatı ve kendine layık gördüğü hayatı yaşar, gerisi hikaye siz gayet iyisiniz böyle devam edinEşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Adamın şeref yoksunu olduğunu nerden anladıniz?Okurken dehşete kapıldım. Siz bu kadar mı acizsiniz de böylesine şeref yoksunu bir adamla aynı çatı altındasınız?
Acilen kendinize gelin.
Allah aşkına evin içinde adım atsan konu açıyorsun. Burada herkes onlarca akıl verdi sana. Seni omuzlarından tutup sarsamıyoruz. Kendine gel artık diyoruz. Herkes bin türlü örnek verdi, yorum yaptı, akıl verdi. Yok sen hiç birini almıyorsun. Daha ne diyelim sana. Ne dersek kendini iyi hissedeceksin. Vah tüh zamanı değil harekete geç.Evet ne gerekiyorsa yapıcam babam baskıcıydı her arkadaşına kulp buldu kimseyle görüşemedim evlendim yine aynı boş bi hayat . Kendimi geliştircem ama ailem illa bizle yaşa derse napıcam bilmiyorum yaşamak zorunda değilim sonuçta dimi güçlü olamıyorum bi türkü nolur bana fikir verin
Adamla boşanın direk ve tedavi olun lütfen öfke kontrolünüz yok sizinde bence.Hep de bir gerekçesi var sen bağırdın diye ben ağzını kapattım yok sen şöyle yaptın diye ben böyle yaptım . Ayrılmak istediğimi söyledim anlattım olmuyor dedim . Yazılı anlaşma yapalım öyle uymazsak yazılı verdiğimiz sözlere ayrılalım dedi napmalıyım
Kari-koca Serengeti düzlüklerine iki bilet alın, bu coğrafya size göre fazla gelişmişonu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse
Önemli olan aşıları geciktirmemekHep de bir gerekçesi var sen bağırdın diye ben ağzını kapattım yok sen şöyle yaptın diye ben böyle yaptım . Ayrılmak istediğimi söyledim anlattım olmuyor dedim . Yazılı anlaşma yapalım öyle uymazsak yazılı verdiğimiz sözlere ayrılalım dedi napmalıyım
Ay bi de hamile mi cbxbbBence orta yolu bulun oturup birbirinizin tırnaklarını kesin sjsjfja size siddetci diyorda o ne ya düzenli olarak hafta da 3 gun sifdet mi uyguluyorsunuz koca neyci oluyor sizde yani perde için adamın üstüne atlamanız sizi sürüklemesi hele hamileyken uzak durun siddetten dövüşüp dövüsüp sonra oturp birlkte yemek mi yiyosunz
Degilmiş ben o kısmı hamileyim diye algıladmAy bi de hamile mi cbxbb
Tirmaladiniz miEşim perdeyi sert ittiğim için bana şiddetçi vs dedi geçen attığım konulardan sonra burada . Zaten içim dolmuştu onu ittirdim o da beni sürükledi ben de onu tırmaladım o da kolumu tırmaladı bağırdım ben de ağzımı kapattı boğulacaktım nerdeyse . Ayrılmak istedim bu kez de son kez konuşalım demeye başladı . Şiddetçi diyor bana artık sinirlerimi öyle bozdu beni öyle tahrik etti ki anlatamam size ama haklıyken haksız duruma düştüm . Bana ayrılık için güç verin nolur . Çalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum . Çocuğum veya hamileliğim yok çok yalnızım doğru düzgün dışarda görüştüğüm bir arkadaşım da yok o nedenle burda paylaşıyorum . Nolursunuz bana güç verin . Babam ayrı travma eşim ayrı travma oldu bu hayatta bana
Şu cümleyi okudum yetti vallahi billahi yazık ya siz nasıl uzmansınız inanmıyorum size ben sağlıkçı bir insan tavrı mı bunlarÇalışıyorum sağlıkçıyım kadrolu devlet memuruyum .
Nasılsa böyle devam edeceksin, hiç yorma kafanı.Evet ne gerekiyorsa yapıcam babam baskıcıydı her arkadaşına kulp buldu kimseyle görüşemedim evlendim yine aynı boş bi hayat . Kendimi geliştircem ama ailem illa bizle yaşa derse napıcam bilmiyorum yaşamak zorunda değilim sonuçta dimi güçlü olamıyorum bi türkü nolur bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?