- 23 Ekim 2015
- 84
- 166
- 23
- 38
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Niye tanıştırdınız o zaman bu kadar kıskanacaktınız?hic istemiyorum karsilasmalarini.
baska bir arkadasa gittigimizde ayni anda tanistik ben tanistirmadim.Niye tanıştırdınız o zaman bu kadar kıskanacaktınız?
Çok kıskançsın,ağzının genişliği yeter yahu azranın:))))Güzellik görecelidir. Belki o esin icin hic cekici gelmiyodur. Azra akinida herkes begenir ben dunya 1. Olarak gormuyorum mesela
esimin bisey yapacagindan degil:) aklina takilma ihtimali beni rahatsiz ediyor mesela hayal eder, gormek ister filan. yani adamin aklini da okuyamam sonucta ama bu da benim derdim iste ne yapabilecegimi bilmedigimden soruyorumKızla görüştürmek istememen saçma, yapacak adam heryerde yapar.
bunu sirf rahatsiz etmek icin soruyorsun ama ben yine de acikliyim.birkac kisi berabersek hosgeldin nasilsin faslindan sonra ayri takiliriz, salonumuz cok genis degil curcuna oluyor ve oyle daha rahat ediyoruz ve genelde cevrem oyle tercih ediyor. yok uc bes kisiysek veya disarida bulustuysak beraber otururuz.Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
Çok kıskançsın,ağzının genişliği yeter yahu azranın:))))
yaa cok tesekkur ederim mesajiniz icin. galiba kompleks benimkiTamamen kompleks yapmissiniz. esiniz sizi guzel bulmasa sizinle evlenmezdi degil mi ? Lutgen ozguveninizi yaniniza alip dik durur musunuz ? Esinizin boyle bir seyler yapacagina ihtimal bile vermeniz cooooook kotu.
hahah onun yerine benim kiskancligim ortadan kalksa keskeBu kadar dert ettiyseniz görüşmeyin olur biter
Hem zaten erkekler o kadar samimi değilmiş yani herşey sizin elinizde
Bir daha arkadaş edinmek isterseniz
Güzel olmayan hanımları seçerseniz bu sorun ömür boyu ortadan kalkar
Herkesin yaşam tarzı farklı bunu sorgulamak biraz saçma olmuş.Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
haremlik selamlık :)Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?