Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

tahterevalli23

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
84
166
23
38
merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel ki inanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim

Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
bunu sirf rahatsiz etmek icin soruyorsun ama ben yine de acikliyim.birkac kisi berabersek hosgeldin nasilsin faslindan sonra ayri takiliriz, salonumuz cok genis degil curcuna oluyor ve oyle daha rahat ediyoruz ve genelde cevrem oyle tercih ediyor. yok uc bes kisiysek veya disarida bulustuysak beraber otururuz.

Bu kadar dert ettiyseniz görüşmeyin olur biter
Hem zaten erkekler o kadar samimi değilmiş yani herşey sizin elinizde

Bir daha arkadaş edinmek isterseniz
Güzel olmayan hanımları seçerseniz bu sorun ömür boyu ortadan kalkar

hahah onun yerine benim kiskancligim ortadan kalksa keske arkadaslarimi guzelliklerine gore secmek cok sacma olur yoksa :)

yani güzel diye hemen eşinizle arasında bir şey mi olacak?
veyahut eşiniz her gördüğü güzele yan gözle mi bakacak?
beğenmek demek illa sizi onunla aldatıp bir şeyler yapacağı anlamına gelmez
kaldı ki beğenen sizsiniz eşinizin aklının ucundan bile geçmedi belki de.
kendinize güvenin biraz, herşey güzellik değil ki.

Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
Herkesin yaşam tarzı farklı bunu sorgulamak biraz saçma olmuş.

Bu arada konu sahibi istemiyorsan da sende git geli kes biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…