Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

bence kendinize güvenin ve eşinizle aranızdaki bağların neler üzerine dayalı olduğunu düşünün.
sadece güzellik mi mesele?
bir araya gelince konuşsunlar bence .
en azından eşinizin tavrını gözlemlersiniz.
belki büyütüyorsunuz.
dışardan çok hoş güzel kadın olabilir ama bu eşinizin onu arzulayacagi anlamı tasimazki.
eşinizi en iyi siz tanırsınız.ben olsam eşime kendim söylerim soyledimde.
çok güzel kadın maşallah diye.
oda bana hep güzellik gorecelidir.herşey güzellikle olmaz der.
ee güzel ışte yalan mi soyleyim Allah vermiş napayim derim.
ben kadında tek bir özelliğe bakarım der.benim mi?
ve benim olan sensin
bu arada çok çok çok güzel bir kadın değilim ama baskasının güzelliği yanında sırf güzellik yüzünden ezilmeyecek bir kadınının.sizde öyle olun. önce kendinize sonra eşinize güvenin.
çok rahatsizsaniz az görüşün mümkün mertebe:)
ben olsam eşimle konusurdum ama zaten konusmasamda anlardi

Bence çok tatlısın :) Çaresizliğini buradan ben bile hissettim. Gerçekten zor bir durum. Böyle bir durumda asla kıskanmam diyen kadına ben inanmam. Kıskançlık illa fesatlık demek değildir. İnsan eşinin biri karşısında ufacık bir utangaçlığını sezer, kıskanır. Olabilir yani insanlık hali. Bazen özgüvenimizi düşüren bu gibi olaylar yaşıyoruz. Sana tavsiyem eşine bu konuda renk vermemen ve arkadaşınla olan ilişkini ikili sürdürmen. Eşinin aklı karışır diye demiyorum sakın yanlış anlama. Seni böyle üzgün görmeye dayanamadım sadece:) Böylesi senin için daha iyi olur.

ben oldum olasi guzellik konusunda takintili oldum. esim de guzellige onem veren biridir bunu biliyorum. hatta ilk ciktigimiz zamanlarda benimle birlikteliginin ilk sebebinin guzellik oldugunu soylemisti. devami sonra one gecti demisti. galiba bu sebepler benim takintimi iyice artirdi ne guzel bu kadar ozguvenli olmaniz. esiniz de cok sansli bence:)

coook tesekkurler beni anladiginiz icin ay gercekten fesatlik degil engel olamiyorum ruyamda bile esimin beni aldattigini goruyorum bazen. sanirim benim de buyuk korkum bu

sanimiyetinizi azaltin O zaman siz,az gorurseniz oda gormez olur biter azicik esinize kendinize guvenin guzelse guzel napalim herkes onun icinemi duscek onami bakcak

Sizdeki durum sadece o güzel arkadaşınız için geçerli değil bence siz yapı olarak zaten eşinizi kıskanıyorsunuz ve bundan kaynaklı kaybetme korkusu olmuş. Böyle yaşanmaz.
Evet sana göre kadın çok güzel olabilir de eşine hiç çekici gelmiyordur. Mesela eşimle bir film falan izlerken of ne kadar güzel kız ya sen bakma diye şaka yaptığımda gittin buna mı güzel dedin der. Sevdiği bir aktiste de ama çok güzel kadın dediğinde bozulmam bende mesela mehmet günsura bakarken gözümü alamıyorum ama bunlar tabi arkadaş falan değil diyeceksinizde güzel diye sizi aldatacak da değil eşiniz. Ohoo yani yapacak olan gidip çok çirkin diyebileceğiniz bir kadınla aldatır. Victoria's secret modelleri aldatılıyor.
O sizin yakın arkadaşınız beraber olmaktan keyif alıyorsunuz diye birlikte bişeyler yapmak istiyordur masumca belki birde böyle düşünün. Çok güzel falanda demeyin sakın aklına sokmayın ay cidden güzelmiş diye

En nefret ettiğim hadise "herkesin kocişkomda gözü var"
Arkadaşlığınızı bitirin. Böyoece kızcağız da sizin anlamsız kıskançlıklarınızdan kurtulmuş olur.

hic aklima gelmemisti bu, belki gercekten beni dusundugu icin istiyordur.

En nefret ettiğim hadise "herkesin kocişkomda gözü var"
Arkadaşlığınızı bitirin. Böyoece kızcağız da sizin anlamsız kıskançlıklarınızdan kurtulmuş olur.
nasil sacma bir mesaj bu? ben kizin kocamda gozu olduguna dair bisey mi yazdim? aksine cok iyi biri arkadas kalmak istiyorum dedim. okumadan once yazma ogrenince boyle oluyor demek ki

ama
bunda bişey yok ki.eşiniz dürüst davranmış.
ilk önce herkes dış gorünusten etkilenmezmi? olumlu yada olumsuz.
sonra tanıdıkça ne güzellikte insanları bir daha görmek istemezsin.çünkü kafan uymaz bir konuşmaya başlar gözünde cirkinlesmeye başlar.
yada tipini begenmedigin bir insan konuştukça güzelleşir gözünde.
vay be ne dolu kafa dengi insanmış dersin.
normal arkadasliklarda bile böyledir.kaldiki evlilik.
bu yüzden dedim aranızdaki bağlar ne kadar sağlam neye dayalı diye.
çok güZel degilsinizdir ama aranizda bir çekim vardır kimseye hissetmediğini size hisseder.bunun güzellikle alakası yok.
bence dış etkenleri bırakıp iç baglarinizi kuvvetlendirin.
sizin bir bakisinizla etraftaki kimseyi görmeyen bir kocaniz olsun.huzur bulsun aşk bulsun şehvet bulsun:)
eşiniz çapkın arsız onun bunun karısına kötü gözle bakacak bir adam değildir diye düşünerek yazıyorum bunları.
umarım ise yarar:))

hic aklima gelmemisti bu, belki gercekten beni dusundugu icin istiyordur.
Başka arkadaşlarınız var mı mesela eşinize işte bugünde falancayla şunu şunu yaptık diye... Sadece işte Ayşe olsun adı bugünde Ayşeyle sinemaya gittik falan diye anlatıyorsanız oda diyordur ki hadi Ayşelerle pikniğe gidelim. Bunda bişey yok ki. bir arkadaşım var mesela çok eski yapı olarak farklıyız ama çok düşkünüz birbirimize. Ailesininde maddi durumu iyi olduğundan dolayı hem kokoştur hem de marka alışverişler yapmayı çok sever anlatır falan ama ben rahatsız olmam etkilenmem ilgi alanıdır benim hiç öyle XX markası takıntım olmadı bunu da bilir. Ama eşim bu yüzden pek sevemedi nonu dışında bir problemi yoktur ben çok sevdiğim için de hadi akşam çıkalım da işte x arkadaşını da alalım der. Sevmediği halde niye çağırıyor ki demedim hiç bi zaman zaten

Bazilari hic kiskanmazmis gibi yazmis ama kiz dedigin kadar afetse eminim eslerinden onlarda kiskanirdi. Kendinizi madem bu kadar üzüp huzursuz oluyorsunuz o zaman arkadasinizla disarida sadece siz görüsün, illa eslerle görüsmek zorunda degilsiniz ki.

nasil sacma bir mesaj bu? ben kizin kocamda gozu olduguna dair bisey mi yazdim? aksine cok iyi biri arkadas kalmak istiyorum dedim. okumadan once yazma ogrenince boyle oluyor demek ki

Yok insanlıktan önce bulduncuk olmayla böyle oluyor.
Siz yanınızda tuttuğunuz arkadaş hakkında suizan besliyorsunuz ki bu kafaları çok iyi biliyoruz. Site onlarla dolu.
Kendi özgüvensizliğini değersizliğini başkaları üzerinden yürütmeye devam etme.
Bir üye yazmış çirkin kadınlarla arkadaş olun rahat edin diye. Aynısını tavsiye ediyorum ki bu problem o zaman da bitmeyecek çünkü kaynak kendinizsiniz.
Saçma sapan zihniyetlerin hastalıklı fikirlerin adı "kıskançlık olmuş"
Arkadaşlarım evli. İçlerinden biti bile sizin zihniyetinize sahipse hayatımdan hemen uzaklaşmalarını dilerim. Zira dünya kadınlar ve kocaları etrafında dönmüyor.
Bu da son mesajımdır iyi forumlar.

bildigim kadariyla oyle biri hic degil. aksine normal olmasi gereken yakinligi bile gostermez kadin arkadaslarimiza. insallah dediginiz sekilde daha cok gelisir ve oyle devam eder:) ben de bunun farkinda olup haset etmem

terbiyenizi takinin. arkadasim hakkinda en ufak bir suizanim yok. esim hakkinda da beni arkadasimla aldatacagina dair yok. bunlar sizin hayal gucunuz. yalnizca ben bile bir kadini cok begeniyorken esimin de begenmesi mumkun ve bu ihtimali kiskaniyorum ne yapabilirim diye sordum. bu hastalikli degil gayet insani bir duygu. hastalikli olan duygu ise sizin konuyu anlamadiginiz halde ego masturbasyonunuzu benim uzerimden yapmaya calismaniz. yanlis adres. olaya koca bulma, buldumcuk olma seklinde yaklasacak son kisilerdenim belki. ne ailemden ne kariyerimden ne hayatimdan ne zevklerimden "koca" ugruna zerre taviz vermedim bu gune kadar. tum bu sebeplerle evliligi erteledim. ama tum bunlar evliligimizi degersizlestirmez asla.

insanligini sorgulamasi gereken kisi, engel olamadigi insani bir duygusunu paylasarak fikir almaya calisan degildir. insanligini sorgulamasi gereken, tanimadigi kisi ve anlamadigi konu hakkinda sacma sapan yorumlar yapip karsisindakini degersizlestirerek kendisini ustun gosterdigini sanan akil fakiridir. lutfen konuma yazmayin.

Canım eşini o ortamdan hemen uzaklaştır evet yapacak olan adam başka yerdede yapar ama
Tabiri caizse eşegin aklına zorla karpuz kabuğu sokma mak lazım
Sonra dan pişman olman olma

Gòzlemledigim kadarıyla aldatmalar en çok böyle samimi kız arkadaş veya erkek arkadaşlardan oluyor
benden sana bi tavsiye canım asla kızlı Erkekli buluşmayin gerek yok yani ayrı ayrı buluşun
Çünkü sende göruceksin ki yarın birgün
Kızlardan bahsetmeye başlicak sana
Canım burcularla konuştun mu bu hafta sonu boşlar mı bişiler yapalım bizde sıkıldık zaten evde otura otura demeye başlar haberin olsun

Yada
Canım şu burcunun yaptığı soslu makarnanın tarifini alsana çok güzel di
Sende öyle yaparsın demeye başlar
Ve bide bakmışsınki herşey için çok geç olmuş

Benim soylediklerimi unutma canım dikkat et kendine allaha emanet ol

O değilde kızlı erkeklı ayrı oturmak nedir?
Arabistan’dan yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…