- 23 Ekim 2015
- 84
- 166
- 23
- 38
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
bu arkadasimla sektorlerimiz yakin yani bu sebeple de daha cok ortak noktamiz var, onun disinda da zaten baya iyi anlasiyoruz. fakat bu arkadas kadar iyi anlastigim ve bahsettigim baska arkadaslarim da varBaşka arkadaşlarınız var mı mesela eşinize işte bugünde falancayla şunu şunu yaptık diye... Sadece işte Ayşe olsun adı bugünde Ayşeyle sinemaya gittik falan diye anlatıyorsanız oda diyordur ki hadi Ayşelerle pikniğe gidelim. Bunda bişey yok ki. bir arkadaşım var mesela çok eski yapı olarak farklıyız ama çok düşkünüz birbirimize. Ailesininde maddi durumu iyi olduğundan dolayı hem kokoştur hem de marka alışverişler yapmayı çok sever anlatır falan ama ben rahatsız olmam etkilenmem ilgi alanıdır benim hiç öyle XX markası takıntım olmadı bunu da bilir. Ama eşim bu yüzden pek sevemedi nonu dışında bir problemi yoktur ben çok sevdiğim için de hadi akşam çıkalım da işte x arkadaşını da alalım der. Sevmediği halde niye çağırıyor ki demedim hiç bi zaman zaten
Canım ayrı oturmak gerekiyor evet adam gibi adam kalmamış çünkü gerçi kadınlarda farklı değil kimse kendi tabagiyla ilgilenmiyor çünkü başkasinin tabagiyla ilgileniyor larO değilde kızlı erkeklı ayrı oturmak nedir?
Arabistan’dan yaşıyorsunuz?
meraktan soruyorsan hayir. cogunlukla yer durumunun musait olmamasi ve tabi ki dini hassasiyetlerimizin de etkiledigi tercihimiz sebebiyle. iki aileysek beraber oturuyoruz mesela, belli bi kural yok. eger birgun arkadaslarina gittiginde kadinlarin yavas yavas mutfakta toplandigini filan farkedersen Arabistan mi bura ayol! diye ciglik atarsin. veya ben sana ayni cinsiyete sahip kisilerin istatistiki olarak daha rahat iletisim kurduguna dair birkac bilimsel makale yollarimO değilde kızlı erkeklı ayrı oturmak nedir?
Arabistan’dan yaşıyorsunuz?
Müneccim değilim öyle değil mi konu sahibesi .meraktan soruyorsan hayir. cogunlukla yer durumunun musait olmamasi ve tabi ki dini hassasiyetlerimizin de etkiledigi tercihimiz sebebiyle. iki aileysek beraber oturuyoruz mesela, belli bi kural yok. eger birgun arkadaslarina gittiginde kadinlarin yavas yavas mutfakta toplandigini filan farkedersen Arabistan mi bura ayol! diye ciglik atarsin. veya ben sana ayni cinsiyete sahip kisilerin istatistiki olarak daha rahat iletisim kurduguna dair birkac bilimsel makale yollarim
Konunun şu cümleyle alakası ne? Size ne ister kadın erkek ayrı takılır ister birlikte? Sizin fikrinizi mi sormuş sizce nasıl takılalım diye??? Başkasının hayat şekline ne tahammülsüz olduk , pes ya!Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
meraktan soruyorsan hayir. cogunlukla yer durumunun musait olmamasi ve tabi ki dini hassasiyetlerimizin de etkiledigi tercihimiz sebebiyle. iki aileysek beraber oturuyoruz mesela, belli bi kural yok. eger birgun arkadaslarina gittiginde kadinlarin yavas yavas mutfakta toplandigini filan farkedersen Arabistan mi bura ayol! diye ciglik atarsin. veya ben sana ayni cinsiyete sahip kisilerin istatistiki olarak daha rahat iletisim kurduguna dair birkac bilimsel makale yollarim
neden bunu ayrintili aciklamam gerektigini dusundunuz onu anlamadim? konuyla ve sordugum seyle dogrudan iliskisi yoktu. yoksa sadece baskasinin dogrusu size uymayinca ortaya atilmak mi istediniz?Müneccim değilim öyle değil mi konu sahibesi .
Yazarkende şu şu sebeplerden dolayı ayrı oturuyoruz gibi notlar ekleyebilirdin .
Göndermeyi düşündüğünüz makaleler için teşekkür ederim .bende size aynı cinsiyete sahip kişilerin birbiriyle kıskançlıklarını anlatan makaleler göndermek isterim
Müneccim değilim öyle değil mi konu sahibesi .
Yazarkende şu şu sebeplerden dolayı ayrı oturuyoruz gibi notlar ekleyebilirdin .
Göndermeyi düşündüğünüz makaleler için teşekkür ederim .bende size aynı cinsiyete sahip kişilerin birbiriyle kıskançlıklarını anlatan makaleler göndermek isterim
Demekki sizin kadar anlayışlı değilimAyrı oturuyoruz madde madde yazmasına gerek yok anlaşılıyor zaten
Demekki sizin kadar anlayışlı değilim
merhaba kk hanimlari! Yeni evli sayilirim. kucuk bir sehirdeyiz ve pek arkadasimiz yok. Bir aile dostlarimiz var ki kizla cok iyi anlasiyoruz, gercekten cok iyi ve cok sevdigim biri. Ama o kadar guzel kiinanilmaz kiskaniyorum ve kendimden de cok utaniyorum bu yuzden. Soyle ki, genelde birbirimize gidersek kadin erkek ayri oturuyoruz. Esimle arkadasim nadiren muhabbet ederler. yalniz yakin zamanda birsey farkettim ki esim arkadasima bir konudan bahsedecekti, o kadar heyecanli utangac gibi oldu ki sanki. saniyelik birseydi ama normalden farkliydi, bana mi oyle geldi bilemiyorum. ve birkac defa onlari biyerlere davet etmekten soz acti. ama kadinlar erkekler ayri takilmayacagimiz yerler mesela piknik veya doga gezileri. birileriyle gitsek mesela onlarla diyor direk. baska kisileri soylemiyor. erkekler de o kadar asiri samimi degiller. ben de konuyu gecistiriyorum hic istemiyorum karsilasmalarini. birkac defa da arkadasima gittim diyorum mesela, hangi arkadasin o arkadasin mi diye sordu. arkadaslar kiz gercekten cok cok cok guzel. yani ben bile fizigini filan suzuyorum bazen. esimin aklindan gecmemesi mumkun degil gibi geliyor. Allah var birbirlerine karsi hic bir samimi hareketleri olmadi. yanlis anlasilmaya sebep olacak bi hareket yok fakat ben kiskancliktan catliyorum. sanki esim hep onu dusunuyormus gibi.. ve arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum, kendimden utaniyorum ama engel olamiyorum. ne yapabilirim
içgörü budur iste. tebriklerDemekki sizin kadar anlayışlı değilim
yani simdi gercekten samimi soruyorum, yolda yaninizdan cok guzel bir kadin gecse dikkatinizi cekmiyor mu bakmiyor musunuz? sapikca bakmaktan bahsetmiyorum guzel olan seyler insanin ilgisini ceker.ben burada herkesin robot gibi ideal, zaafsiz davrandigini soylemesine anlam veremiyorum. gercek dunya boyle degilSen bile kadini mi suzuyorsun?
Yani tamam cok cok guzel olabilir ama abartmissiniz.
Konunun şu cümleyle alakası ne? Size ne ister kadın erkek ayrı takılır ister birlikte? Sizin fikrinizi mi sormuş sizce nasıl takılalım diye??? Başkasının hayat şekline ne tahammülsüz olduk , pes ya!
Algıda problem mi var ? Lafı nerden anladın da bu kadar sinirine gitti .herkesin yaşamına,doğrularına saygın var.biri bana biz kızlı erkekli beraber oturmayız dese Arabistan’damı yaşıyorsun derim kardeşim . Sana normal gelen bana ilginç gelebilir , insanlara hakaret etmeden önce bir de bu açıdan düşün .Bu konuda üzerine gelinmesini gerçekten anlamıyorum gerek yok kendi ailem o kdr önemsemez eşimin ailesiyle yaşam tarzları farklıdır eşim benim aileme gittiğimizde saygı duyar bir otururuz onun ailesine gitmissek yada onlar geldiyse ben oturma odası da açar ayrı otururuz bunda bu kdr eleştirecek şey nedir anlamadım gitti insanlar resmen saygı duymanın ne demek olduğunu anlamıyor yok Arabistan da mı yaşıyorsun yok haremlik selamlık mi ne kdr terbiyesiz yorumlar sonra gelip saygıdan bahsederler
Ya tabi ki bakiyorum. Hatta esime aaa baksana ya ne kadar güzel diyorum. Ya da kiyafetini begendiysem elbisede ne guzelmis diyorum. Ama aklimdan esimin gozlerini kapatmak gecmiyor.yani simdi gercekten samimi soruyorum, yolda yaninizdan cok guzel bir kadin gecse dikkatinizi cekmiyor mu bakmiyor musunuz? sapikca bakmaktan bahsetmiyorum guzel olan seyler insanin ilgisini ceker.ben burada herkesin robot gibi ideal, zaafsiz davrandigini soylemesine anlam veremiyorum. gercek dunya boyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?