Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

bu arkadasimla sektorlerimiz yakin yani bu sebeple de daha cok ortak noktamiz var, onun disinda da zaten baya iyi anlasiyoruz. fakat bu arkadas kadar iyi anlastigim ve bahsettigim baska arkadaslarim da var

O değilde kızlı erkeklı ayrı oturmak nedir?
Arabistan’dan yaşıyorsunuz?
Canım ayrı oturmak gerekiyor evet adam gibi adam kalmamış çünkü gerçi kadınlarda farklı değil kimse kendi tabagiyla ilgilenmiyor çünkü başkasinin tabagiyla ilgileniyor lar

O değilde kızlı erkeklı ayrı oturmak nedir?
Arabistan’dan yaşıyorsunuz?
meraktan soruyorsan hayir. cogunlukla yer durumunun musait olmamasi ve tabi ki dini hassasiyetlerimizin de etkiledigi tercihimiz sebebiyle. iki aileysek beraber oturuyoruz mesela, belli bi kural yok. eger birgun arkadaslarina gittiginde kadinlarin yavas yavas mutfakta toplandigini filan farkedersen Arabistan mi bura ayol! diye ciglik atarsin. veya ben sana ayni cinsiyete sahip kisilerin istatistiki olarak daha rahat iletisim kurduguna dair birkac bilimsel makale yollarim

Müneccim değilim öyle değil mi konu sahibesi .
Yazarkende şu şu sebeplerden dolayı ayrı oturuyoruz gibi notlar ekleyebilirdin .
Göndermeyi düşündüğünüz makaleler için teşekkür ederim .bende size aynı cinsiyete sahip kişilerin birbiriyle kıskançlıklarını anlatan makaleler göndermek isterim

Yahu neden kadın-erkek ayrı takılıyorsunuz hayret bişey.
Madem ayrı takılacaksınız neden bir araya geliyorsunuz?
Konunun şu cümleyle alakası ne? Size ne ister kadın erkek ayrı takılır ister birlikte? Sizin fikrinizi mi sormuş sizce nasıl takılalım diye??? Başkasının hayat şekline ne tahammülsüz olduk , pes ya!

Bu konuda üzerine gelinmesini gerçekten anlamıyorum gerek yok kendi ailem o kdr önemsemez eşimin ailesiyle yaşam tarzları farklıdır eşim benim aileme gittiğimizde saygı duyar bir otururuz onun ailesine gitmissek yada onlar geldiyse ben oturma odası da açar ayrı otururuz bunda bu kdr eleştirecek şey nedir anlamadım gitti insanlar resmen saygı duymanın ne demek olduğunu anlamıyor yok Arabistan da mı yaşıyorsun yok haremlik selamlık mi ne kdr terbiyesiz yorumlar sonra gelip saygıdan bahsederler

neden bunu ayrintili aciklamam gerektigini dusundunuz onu anlamadim? konuyla ve sordugum seyle dogrudan iliskisi yoktu. yoksa sadece baskasinin dogrusu size uymayinca ortaya atilmak mi istediniz?
kiskanclik dogal bir duygudur tabi ki bulursaniz makale yollayin. kiskanclik sonucunda birilerine zarar vermek veya kotuluklerini istemek yanlistir ki benim oyle bir durumum olmadigi ortada

Ayrı oturuyoruz madde madde yazmasına gerek yok anlaşılıyor zaten

Belki eşiniz onunla değil de toplu buluşmalarda sizinle de vakit geçirmek istediği için o tarz organizasyon seçmiştir. Çekinerek ve heyecanlanarak konuşmasına gelince, çok muhabbetleri olmadığı içindir belki. Bence sizin aklınız kızın güzelliğine takıldığı için hep o yana çekiyorsunuz ama ortada bişe yok. Ama ben de yüzü ya da fiziği güzel birinin eşimin yanında durmasını istemem Allah var çünkü ben çok güzel değilim ve kompleksliyim :)

Sen bile kadini mi suzuyorsun?
Yani tamam cok cok guzel olabilir ama abartmissiniz.
yani simdi gercekten samimi soruyorum, yolda yaninizdan cok guzel bir kadin gecse dikkatinizi cekmiyor mu bakmiyor musunuz? sapikca bakmaktan bahsetmiyorum guzel olan seyler insanin ilgisini ceker.ben burada herkesin robot gibi ideal, zaafsiz davrandigini soylemesine anlam veremiyorum. gercek dunya boyle degil

Algıda problem mi var ? Lafı nerden anladın da bu kadar sinirine gitti .herkesin yaşamına,doğrularına saygın var.biri bana biz kızlı erkekli beraber oturmayız dese Arabistan’damı yaşıyorsun derim kardeşim . Sana normal gelen bana ilginç gelebilir , insanlara hakaret etmeden önce bir de bu açıdan düşün .

Ya tabi ki bakiyorum. Hatta esime aaa baksana ya ne kadar güzel diyorum. Ya da kiyafetini begendiysem elbisede ne guzelmis diyorum. Ama aklimdan esimin gozlerini kapatmak gecmiyor.
O arkadasinin disinda da guzel kadinlari goruyordur cevrede tv de nette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…