esimi yalniz birakicam..cok uzgunum..

Ben ilk aylar ailemi ziyarete gidince hüzüleniyodum ( aynı şehirde olmamıza rağmen )
Eşimi özlediğimden değil, odam annemler vs. bırakıp geri yeni evime geliyodum diye
Maşallah valla siz 3 ayda yeni evinize ve eşinize, herşeyden daha çok alışmışsınız demek

Son düzenleme:
Ben ilk aylar ailemi ziyarete gidince hüzüleniyodum ( aynı şehirde olmamıza rağmen )
Eşimi özlediğimden değil, odam annemler vs. bırakıp geri yeni evime geliyodum diye
Maşallah valla siz 3 ayda yeni evinize ve eşinize, herşeyden daha çok alışmışsınız demek

Aslinda tam olarak oyle degil.kendi evime cok alistim.unv okudugum sehre geldim.belkide bu yuzden kolay alistim.ama kocaman bi ozlemde var icimde.biz cok zorluklarla buyuk bir sevgiyle askla evlendik.ilk dort yil yanyana son iki yil uzaktan devam ettik iliskimize ve evlendik.inanilmaz bo bag var esimle aramizda rabbim bozmasin.belkide bu yuzden onsuz gitmek zorluyo beni

Yaklasik uc aylik evliyim.evlendigimde asla onsuz ailemin yanina gitmem diyordum halada oyle.ailem sehir disinda bu arada.
Kpssye calismaya karar verdim ve tum kitaplarim aile evinde.bende hem onu alirim hem ozlem gideririm diye 5 gunlugune gitmeye karar verdim.maddi imkansizliklar nedeniyle cok istesede esim gelemiyor benimle.git gel butcemizi bu ay icin asiyor malesef.baharda esimle gidecegiz ailemin yanina nasipse.
Icime sinmeyen biseyler var.bir yandan cok mutluyum.diger yanim keske gitmesen.diyor.pismanlil duyuyor.evlendigimden bu yana ilk ayriligimiz.oda cok uzuluyor belli etmesede anliyorum.onu yalniz birakmam dogrumu sizce kafam cok karisik

Herkese tesekkur ederim...ozlemde cok var..memleket ozlemide var..biz birbirimizi tum gun gormesek ozluyoruz.bi arkadas yazmis aldatacagindan suphem yok bu degil derdim.dayanabilrmiyiz.onu birakmamaliyim vs..konulari dusunmekten sikintiya girdim.rabbim tabiki baska dert vermesin.olumlu yorumlari gorunce iyi geldi:)

Ciddi misiniz yoksa bizimle alay mı ediyorsunuz anlamadım.:31: 5 gün yahu...:ssz:Ben sevgilimi 5 aydır görmüyorum.

Biraz fazla abartmıyormusunuz yani ne kadar severseniz sevin 5 gün için dayanamamaktan korkuyorum diyecek kadar ne var onu anlamadım konu başlığını görünce farklı bişey sandım

:53::53::53:

alt tarafı 5 günlüğüne gidiyorsun canım.hem tatile falan gitmiyorsun ki? kendi ailenin,canlarının,annenin,babanın yanına gidiyorsun.
valla ben evli değilim ve her defasında açılan konuları okuyorum.evli bayanlar eşlerini yalnız birakıp gidemiyorlar hiç bir yere.işte bunu anlayamıyorum.büyük konuşuyorum farkındayım ama benim için kendi ailem kendi annem babam gelecekte eşim olacak insandan ve onun ailesinden en önde duracak benim için.çünkü bu hayatta ailem benim en kıymetlim.

benimde evli bayanlara sorum olacak (kendim tecrübe toplamak için soruyorum bunu):26:

eşlerinizi yalnız bırakıp hiç biryere neden gidemiyorsunuz?
onlara güveniniz mi yok yoksa sadece sevdiğinizden onlardan ayrı kalamayacağınızdan dolayı mı?:44:

Aslinda tam olarak oyle degil.kendi evime cok alistim.unv okudugum sehre geldim.belkide bu yuzden kolay alistim.ama kocaman bi ozlemde var icimde.biz cok zorluklarla buyuk bir sevgiyle askla evlendik.ilk dort yil yanyana son iki yil uzaktan devam ettik iliskimize ve evlendik.inanilmaz bo bag var esimle aramizda rabbim bozmasin.belkide bu yuzden onsuz gitmek zorluyo beni

Ben bırak okuduğun şehri, doğduğum büyüdüğüm yaşadığım şehirde oturmama rağmen ilk aylar inanılmaz özlem duydum baba evine
Bu devirde zorluk çekmeden evleneni yok zaten
Bu biraz yapı ile alakalı, sen fazla duygusalsın 5 günlük ayrılıktan ziyade 3 ay önceki evine yıllardır büyüğün şehre gidiyosun bana göre

Evliligimin ikinci ayi yeni bitmis ki babannem (rahmetli) memlekette yogun bakima yatmisti durumu agirdi. Apar topar gittim yurt disindan annemler de gelmisti. Herkes hastane de babama sarilip annesinin durumu icin aglarken ben babami cok ozledim diye agladim ve uzun sure birakmadim. Hayatimda ilk defa babama o sekilde sarilmistim. İki hafta esimden ayri kalfim elbette onuda ozledim ama arada bir ozlemek iyi geliyor. Ondan sonra da sanirim toplam 3 kez gittim ailemin yanina yurt disina en fazla 3 hafta kaldim. Tabi simdi daha uzun zaman evli oldugumuz icin (1,5 sene) esimi ve evimi ozluyorum. Ama ailemle birlikte olunza zaman o kadar cabuk geciyor ki :31: Senin yerinde olsam 5 gun degil en az 10 gun giderdim ailemin yanina :)

Ben bırak okuduğun şehri, doğduğum büyüdüğüm yaşadığım şehirde oturmama rağmen ilk aylar inanılmaz özlem duydum baba evine
Bu devirde zorluk çekmeden evleneni yok zaten
Bu biraz yapı ile alakalı, sen fazla duygusalsın 5 günlük ayrılıktan ziyade 3 ay önceki evine yıllardır büyüğün şehre gidiyosun bana göre

Cok zor aslinda..
Hele bir de dogup buyudugun sehirle suan yasadigin sehir arasi da ulkeler varken..
Cok sukur esimle cok mutluyuz Rabbim daim etsin..
Ama bazen cok agir geliyor uzakta olmak..
Yurudugum sokaklari bile ozluyorum bazen :)
Ama dedigim gibi simdide mutluyum..
O ozlem o hasret hep olacak bende :31:

Back
X