esimi yalniz birakicam..cok uzgunum..

Ben de 1 yıllık evliyim. Mumkun değil sensiz sehir disina cikmam diyordum. Bir bayram geldi catti, bana izin vardi is yerimden fakat esime yoktu. Gitmeni istiyorum, aileni gör. Yarin birgün firsat oldugunda onlar hayatta olmazsa zaten biz birlikte olacagiz dedi. Oyle basladi ilk ayrilik ve sonra 2 kez daha biri keyfi biri saglik sorunu nedeniyle esim olmadan aile ziyaretine gittim. Kendisi bundan cesaret almis olmali ki ben de bir ailemi gorup geleyim dedi. Ama sonra benim tek gitmemle onun tek gitmesinin bir olmadigini ve beni evde kesinlikle tek basima birakip gidemeyecegini anladi :) kisa ayriliklar cok iyi gelir dusuncesindeyim artik. Kavga etmemizin ustune gittim son gidisimde ve geldigimde beni ozlemis bir kocam vardi :)

esimin ailesi ayni sehirdeyiz.ayri bile olsak beni birakip gitmezdi buna eminim
Bu yuzdende vicdan yapiyorum.tabi bi bayanin gitmesiyle erkegin gitmeside ayni degil kanimca

esimin ailesi ayni sehirdeyiz.ayri bile olsak beni birakip gitmezdi buna eminim
Bu yuzdende vicdan yapiyorum.tabi bi bayanin gitmesiyle erkegin gitmeside ayni degil kanimca

Bence vicdan yapma. Kitap meselesi olmasa bile bir kac günlüğüne aile ziyaretinin zarari olmayacagi kanisindayim. Gercekten su an cok yeni oldugu icin bu kadar kafana takiyorsun. Ben ilk gittigimde 9 aylik evliydik. Ve ilk oldugu icin cok zordu :) annem de durmadan ozledin mi kocacigini diyip duruyordu. :) baktim ki ozlemek tatli geliyo, flört donemlerinde 1 gun gormemek ne ise evlilikte de bur kac gun gormemek fena degilmis dedim ;)

5 gün kısa bir süre, bu kadar düşünüp de büyütmeyin gözünüzde.

2 aylık evliyim ben de, akşamı zor ediyorum görmek-vakit geçirmek için.
Yarı yıl tatilinde Istanbul planım var 4-5 günlüğüne, hiç dayanabilir miyim diye düşünmedim, onsuz gitmesem mi demek de aklıma gelmedi (:

Her zaman her yere beraber gitmek mümkün değil, gerek de yok buna.

Ben de 1 yıllık evliyim. Mumkun değil sensiz sehir disina cikmam diyordum. Bir bayram geldi catti, bana izin vardi is yerimden fakat esime yoktu. Gitmeni istiyorum, aileni gör. Yarin birgün firsat oldugunda onlar hayatta olmazsa zaten biz birlikte olacagiz dedi. Oyle basladi ilk ayrilik ve sonra 2 kez daha biri keyfi biri saglik sorunu nedeniyle esim olmadan aile ziyaretine gittim. Kendisi bundan cesaret almis olmali ki ben de bir ailemi gorup geleyim dedi. Ama sonra benim tek gitmemle onun tek gitmesinin bir olmadigini ve beni evde kesinlikle tek basima birakip gidemeyecegini anladi :) kisa ayriliklar cok iyi gelir dusuncesindeyim artik. Kavga etmemizin ustune gittim son gidisimde ve geldigimde beni ozlemis bir kocam vardi :)

Bence vicdan yapma. Kitap meselesi olmasa bile bir kac günlüğüne aile ziyaretinin zarari olmayacagi kanisindayim. Gercekten su an cok yeni oldugu icin bu kadar kafana takiyorsun. Ben ilk gittigimde 9 aylik evliydik. Ve ilk oldugu icin cok zordu :) annem de durmadan ozledin mi kocacigini diyip duruyordu. :) baktim ki ozlemek tatli geliyo, flört donemlerinde 1 gun gormemek ne ise evlilikte de bur kac gun gormemek fena degilmis dedim ;)

:)) gercekten ailemde bu ozlemi dusunemeyecegi icin iki uc gunlugunede gidemezdim simdi uzulebilirlerdi:) zamanla belkide bende daha ilimli bakacagim bu kouya;)

yeni evlisin ya 5 gün de çok gelir 3 gün de ama az özlem ikinize de daha iyi gelir, yıllar geçtikçe 5 değil 15 gün gitsem diyebilirsin :)

ben de araya uzun bi ayrılık girecek sandım, 5 gün ne kii..ama daha yeni evliymişsin normal böyle hissettmen..maşallah bu günlerin kıymetini bil çok düşkünsün eşine

Bu kadarcık ayrılıktan bişey olmaz
birbirinizi özlersiniz

Bes gün bisi degil hem bi nevi mecburi, sirf keyfiniz icin gitmiyorsunuz...
Rahat olun cabucak gecer zaten...

Böyle kısa süreli ayrılıklardan sonra biraraya gelmenin heyacanı daha bi güzel oluyor.
5 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer ama size uzun geliyorsa daha kısa sürede dönebilirsiniz :)

Evlendiğimizden beri ilk kez demişsin de…zaten 3 aylık evlisin..
Çok yeni.. mutluluklar.
Bunlar çok normal şeyler.. ailene de gidebilirsin.. kendini hüzünlü hissetmen de normal..
Bence git ve güzelce ailenle hasret gider…

Bi an bu konuyu ben açtım sandım :-) canim bende 5 aylik evliyim ve bende ailemin yanina gitmek istiyorum 5 günlüğüne dediğin gibi benimde eşim gelemiyor. Ben biraz özlem iyi gelir diye düşünüyorum.

5 günden bir şey olmaz bence, evliliklerde özlemek ve özlenmekte çok güzel.

5 gün bana göre kısa bi süre ve tek gitmek te sorun değil
Ama senin için sorunsa, söyle annenlere kargolasın kitaplarını

Upss... :51:
Kendimi gaddar mı gördüm ne :27:
Ben zaman zaman haftalık-aylık iş seyahatlerine çıkıyorum :)
Ama döndüğümde özlem gidermek daha güzel oluyor...
Arada nefes almak, zaman vermek ve özlemek iyidir. :51:

Back
X