Eşimi yanımda istiyorum, yorgunum bitkinim

Ya yok be. Ne işi. Adamın eve gelesi yok.

Eşim öğretmen. Okuldaki öğretmen arkadaşı 2 gün geliyor okula. Adamın 2 çocuğu var. Eşine her gün dersim var diyor gidip anasinın evinde vurup kafayi yatıyor. Bu adam da öyle işte.
Vay çakal

bizim burada cumartesi öğlenden sonra bütün sanayi mahaellesindeki dükkanlar kapanıyor

senın eşin gece 2 ye kadar neyi tamir ediyor çok merak ettim ,
Sanayide işler biraz böyle aslında. Babamın rot balans dükkanı vardı. Bir anda işe çağırırlardı, beni de götürürdü yanında. Arabada müzik dinlerdim, ofis kısmında oturur ders çalışırdım falan. Akşam 9’da gitsek gece 2’den önce çıkamazdık. Dükkanı açık gören gelirdi çünkü. Bir haftalık kazancı bir gecede çıkardığı olurdu babamın.

Kırmak istemiyorum ama bu kadar her şey üzerindeyken ve eşin hiç yardım yapmıyorken neden 2. Bebek ?
Ben sizlerde ki cesareti anlayamıyorum. Allah yardımcın olsun diyeceğim sadece. Çünkü belli ki bir otorite kuramayacaksın.

Ne düzgün gitmiş ki? 2 yillik evlilikte olmayan para ile ayni anda hem dükkan açmak hem bebek yapmak. Herşey sankli planlida, 2ci bebek niye plansiz diye soruluyor.

2 yilda bunlarin hepsi olurmu hiç? Tabi o evlilik, evlilik olmaktan çikar. Yazik yaa o çocuklara.

Verecek tavsiyem boşanma olur ancak yapmazsin. 3.bebekten yana oyumu kullaniyorum.

ne uzerine acti esiniz dukkani?
sanayide pazar gunu kac dukkan acik oluyor bakmak lazim.
esiniz bana biraz en azindan pazar gunleri gidio bos bos oturuyor gibi geliyo, arkadaslarla sohbet muhabbet oh mis.
surekli surekli gece birlere ikilere kadar hafta sonlari eve gelmeyecek kadar ne dukkani isletiyor cok merak ettim.
yerinizde olsam bir pazar cocugu anneme birakir sanayiyi basarim

Ne iş yapıyor ona göre gece durumu değişir.
Ama yoğunluk noktasında en azından bir gününü hatta bir kaç saati size ayırsa birlikte bi çay içseniz rahatlarsınız.

Benim eşim otuz günde bir on gunlugune ilçeye gidiyor.o otuz günde de zaten sabah aksam iş sabah gitse aksam yorgun geliyor, gece gitse sabah yorgun çıkıyor gelip uyuyor .bne artık ilgi milgi beklemiyorum kendi çapımda eglenıyorum bebegimle ilgileniyorum kendinde farkında artık onsuzda gayet kaliteli zaman gecirdigimin şimdi kendisi benden ilgi bekliyor ama ben pek ilgilenmiyorum.mesela ben eşimde ufak göbegi seviyordum ama diyet yapcam falan dedi bende her oyle diyince hayır ya ben seviyorum yapma vs derdim smdı ben artık onunla ilgilenmiyorum diye bana of ya yine göbek yaptım nolcak diyor bende bişey demiyorum.dşyet mı yapsam diyor sen bilirsin diyorum.aramız normalde güzel ama bu iş bahaneleri insanı gercekten bunaltıyor sanki evde oturan kadın tüm gun yatıyor.gelnxe yorgunum diyor.sizi anlıyorum ama madem o farkında degik sizi üzdğğnün sizde onun gozune sokar gibi kaliteli vakit geçirin kendi jendinize

Hadi doğruyu söylüyor diyelim, eğer gerçekten eşini ve ailesini önemseyen bir adam bir çalışan alır yerine çocuklarına ve eşine her türlü zaman ayırır.
Gerçekten yoğun olsa bile size ve çocuğunuza özlem duymadığı çok aşikar.

Ayrıca 2.’nin de kazara olduğuna inanmak istiyorum.

Aynı durum bende de var eşimle evleneli 1.5 sene oldu 1 yıl önce dükkan açtı ve sürekli 10dan aşagı gelmiyor ki senin bebeğin var şanslısın evde arkadaş en azından benim kimsem yok :) ben eşimin işini bildiğim için anlayışla karşılıyorum 1-2 sene böyle olmalı çünkü bizim için çalışıyor ki bende çoğu zaman yardıma gidiyorum cok sıkıştığında vs. Mesela 1 haftadır eve 12de geliyor ve çay içecek dermanı bile olmuyor bu dönemde biraz anlayışlı olmaya çalış ama eşinle de konuş ben eşime bişey demeden kendisi söylüyor hazrlan cıkalım gezelim vs diye sende esine mesaj at hazırlanıyorum akşam yemeğe gidelim gezelim vs diye eminim ki hayır demeyecektir sennne kadar bunalıyorsan eşinde onun 10 katı bunalmıştır düzelir ilerde rahat bir hayat istiyorsak biraz sabretmemiz gerek biz ev alacağız mesela eşim bu yüzden cok fazla çalışıyor bende ona telefondan destek sağlıyorum ürün tedariğinde iş yerinde kamera varsa kamerayı izle :) çaktırmadan ben öyle tapıyorum bazen cok geç geldiğinde bakıyorum hep çalışıyor bişe diyemiyorum
Sizin eşiniz ev almak için fazla çalısıyor, konu sahibinin eşi dükkan için ev ve altınları satmış, bence kıyaslamayın.

Gece 1-2 ye kadar çalışan sanayi dükkanı ne gördüm ne duydum. Ayrıca sanayide ki dükkanlar pazar günü kapalı olur. Ne işi yapıyor sabah akşam 2 ye kadar gerçekten anlamadım.

Acaba çocuktan evden falan mı kaçıyor, evlilik mi ağır geldi?

İki yıllık evliliğe iki çocuk sığdırmasaydınız keşke.daha evliliği yaşayamadan sorumluluklar üst üste gelmiş.kendinizi yorgun hissetmeniz çok normal.eşiniz yanına bir eleman alsa eve biraz daha erken gelmeye çalışsa belki biraz faydası olur

Kızlar moralim çok bozuk içimi dökmek için yazıyorum. Eşim çok güzel bir işi varken maaşı çalışma saatleri vs. çok iyiyken sanayide dükkan açmaya karar verdi. Altınları bozdurup evimizi satıp sırf onun hayali diye böyle bir işe kalkıştık. 2 yıllık evliyiz, daha ilk evime evliliğe yeni alışmaya çalışırken başka bir ev başka düzene alışmak zorunda kaldım. Evimizi satmış olmak altınları bozdurmak falan hiç umrumda değil inanın. Ama 9 aylık bir bebeğimiz var ve şuan da 3 aylık hamileyim. Ve eşim yaklaşık 8-9 aydır yani işi kurduğundan beri 11-12 den aşağı gelmiyor. Benim söylenmemle kızmamla nadiren 9 gibi geldiği olsa da her gün cumartesi pazar dahil sabah 8 akşam 12 hatta bazen 1 bazen 2 ye kadar yok. Aylardır mutfakta masada karşılıklı oturup yemek yiyemiyoruz gece 12 de o geldiğinde işte anca bir yarım saat oturabiliyorsak odur. Evin alışverişi, genel olarak ev hersey benim üzerimde. Çocuk konusunda zaten hiç yardımcı değil, bir de üstüne yeni hamilelik. Çok yorgun hissediyorum kendimi, bu konuyu ailemle konuşup dertleştigimde ne yapsın çalışıyor adam diyorlar, eşime kendimi anlatmaya kalksam anlayışsızsın diyip kızıyor. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sabah 8 den akşam 12 ye kadar inanın kafayı yicem artık. Annemle de babamla da gorussem yetmiyor ben eşimi istiyorum yanımda. Bugün yemek hazırladım mesaj attım erken gel diye yine gecikicem dedi. Gecikicem lafından o kadar bıkmışım ki bir anda ağlamaya başladım eşime yazdım döktüm birsuru sen bunu kendin seçtin, bundan yıllar sonra en güzel zamanlarımızı birlikte geciremedik diye pişman olucaksin iş işten geçmiş olacak yanında bizi bulamıcaksın diye. Sonradan pişman oldum ama gerçekten o kadar bitkinim yorgunum ki her gün ağlıyorum ona ihtiyacım var ama yok hiç vakit ayırmıyor hayatı sadece iş oldu. Güzellikle söylesem fayda etmiyor kavga etsem fayda etmiyor. Kalakaldım öyle. Siz yerimde olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım bana fikir verirseniz sevinirim

Benimde şuan gece geç gelmesiyle alakalı konum var burada. Ama benimki iş kuracağım çevre lazım diye dışarıda. Bizde mesleği güzel çalışma saati ve parası olan işteydi sonra tayinden dolayı ayrılıyoruz diye bıraktı mesleği. Bizde durum şiddete doğru gidiyor. Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun

Kızlar moralim çok bozuk içimi dökmek için yazıyorum. Eşim çok güzel bir işi varken maaşı çalışma saatleri vs. çok iyiyken sanayide dükkan açmaya karar verdi. Altınları bozdurup evimizi satıp sırf onun hayali diye böyle bir işe kalkıştık. 2 yıllık evliyiz, daha ilk evime evliliğe yeni alışmaya çalışırken başka bir ev başka düzene alışmak zorunda kaldım. Evimizi satmış olmak altınları bozdurmak falan hiç umrumda değil inanın. Ama 9 aylık bir bebeğimiz var ve şuan da 3 aylık hamileyim. Ve eşim yaklaşık 8-9 aydır yani işi kurduğundan beri 11-12 den aşağı gelmiyor. Benim söylenmemle kızmamla nadiren 9 gibi geldiği olsa da her gün cumartesi pazar dahil sabah 8 akşam 12 hatta bazen 1 bazen 2 ye kadar yok. Aylardır mutfakta masada karşılıklı oturup yemek yiyemiyoruz gece 12 de o geldiğinde işte anca bir yarım saat oturabiliyorsak odur. Evin alışverişi, genel olarak ev hersey benim üzerimde. Çocuk konusunda zaten hiç yardımcı değil, bir de üstüne yeni hamilelik. Çok yorgun hissediyorum kendimi, bu konuyu ailemle konuşup dertleştigimde ne yapsın çalışıyor adam diyorlar, eşime kendimi anlatmaya kalksam anlayışsızsın diyip kızıyor. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sabah 8 den akşam 12 ye kadar inanın kafayı yicem artık. Annemle de babamla da gorussem yetmiyor ben eşimi istiyorum yanımda. Bugün yemek hazırladım mesaj attım erken gel diye yine gecikicem dedi. Gecikicem lafından o kadar bıkmışım ki bir anda ağlamaya başladım eşime yazdım döktüm birsuru sen bunu kendin seçtin, bundan yıllar sonra en güzel zamanlarımızı birlikte geciremedik diye pişman olucaksin iş işten geçmiş olacak yanında bizi bulamıcaksın diye. Sonradan pişman oldum ama gerçekten o kadar bitkinim yorgunum ki her gün ağlıyorum ona ihtiyacım var ama yok hiç vakit ayırmıyor hayatı sadece iş oldu. Güzellikle söylesem fayda etmiyor kavga etsem fayda etmiyor. Kalakaldım öyle. Siz yerimde olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım bana fikir verirseniz sevinirim
Kimisi evleneyim bir duzenim olsun eşim cocuklarim olsun der
Kimisi evim Barkım var eşim var isim var bi de çocuğum olsun diye uğraşır olmaz
Kimisi de evi olur eşi olur işi olur üstüne bide 2. Çocuğu olur ama eve gelmek istemez .
İnsanlar ne tuhaf ya .
Bu erkekler ayrı bir tuhaf
Çok yanlış yapmışsınız böyle bir adam 2. Çocuk hakkı vermekle .
Sizi destekleyen bir aileniz bile yokken
Allah yardımcınız olsun.

Ne düzgün gitmiş ki? 2 yillik evlilikte olmayan para ile ayni anda hem dükkan açmak hem bebek yapmak. Herşey sankli planlida, 2ci bebek niye plansiz diye soruluyor.

2 yilda bunlarin hepsi olurmu hiç? Tabi o evlilik, evlilik olmaktan çikar. Yazik yaa o çocuklara.

Verecek tavsiyem boşanma olur ancak yapmazsin. 3.bebekten yana oyumu kullaniyorum.
Haklısın. Yarın öbür gün konu açacak bak gör. Boşanmak istiyorum ama tüm mallarını eşime verdim diye. Hiç sekmiyor yaw🔫

Back
X