Eşimi yanımdan nasıl uzaklaştırabilirim...

Bağzı üyeler gerçekten çok ilginç. Kendilerini çözdüğümüzü, alacakları tepkiyi bildikleri halde inatla böyle kendilerinin bile inanmayacağı ilgi çekme konuları açıyorlar. Bugün de üst üste geliyor 😂😂😂
Evet bugün hep burdaydım raporluyum diye. Düştüğüm ikinci konu oldu bu 😂

Ben de konu açcam kocam hafta sonları kahvaltıyı hazırlıyor çok sinir oluyorum hiç bana hafta sonu kahvaltı hazırlama zevki yaşatmıyor. Kadın tutuyor evi temizlerken yorulmayayım diye. Kazandığım parayla fatura bile ödememe izin vermiyor, o benim parammış kendime harcayacakmışım. İnsan bağzen de evine harcamak istiyor caaanııımmm….
Aç da ilk yorumu ben atayım bu sefer 😀
İyi para var bu işte demek ki her konuda ilki sen atıyormuşsun helal olsun.

Anasını sevmiyor
Merhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
Ya sterno geçen de dedim sana şu konuları azıcık tutarlı salla.
İçerden çay, kahve yap, sofrayı topla diye bağıran adam mı yapıyor bunları.
Yersen işte.

Aç da ilk yorumu ben atayım bu sefer 😀
İyi para var bu işte demek ki her konuda ilki sen atıyormuşsun helal olsun.
Var tabi ne sandın. Konu açmam yasak ama ordan para alamıyorum.

Koca bi sende var sanıyorsun kuşum anlıyorum nasıl zar zor bulduysan da valla hiç kimsenin umurunda değil senin sümüklü kocan. Çoğumuzda iki aylık evliyken boşanmayı düşünmediğimiz seninkinin bin kat iyisi var. Kimse etkilenip vaaayy beee kadına bak ne koca bulmuş falan demiyor yani. Diyenler de ironi yapıyor. Anlıyorsundur işalla.

Konuları iş olsun diye açıyorsunuz ya çok sıkıcı oluyor.
Beganin konusu bile daha eglenceli.
Biraz daha uğraşın, çok kısa kesiyorsunuz, aksiyon lazım
Bi de hep kadınlar kocaya asılıyor falan sıkıcı mevzular. Began gibi kendine asılan adamlar konusu da açsa keşke. Hep kocayı övüyor.

Ya sterno geçen de dedim sana şu konuları azıcık tutarlı salla.
İçerden çay, kahve yap, sofrayı topla diye bağıran adam mı yapıyor bunları.
Yersen işte.
Kocamdan nasıl en hızlı şekilde bosanirim konusu da var. Sürekli tartışıyorlarmis, kocası zorla evde tutuyormuş.
Değişik bir ruh hali var.
Tam şifa dilemelik.

Var tabi ne sandın. Konu açmam yasak ama ordan para alamıyorum.

Koca bi sende var sanıyorsun kuşum anlıyorum nasıl zar zor bulduysan da valla hiç kimsenin umurunda değil senin sümüklü kocan. Çoğumuzda iki aylık evliyken boşanmayı düşünmediğimiz seninkinin bin kat iyisi var. Kimse etkilenip vaaayy beee kadına bak ne koca bulmuş falan demiyor yani. Diyenler de ironi yapıyor. Anlıyorsundur işalla.
Hmmm görüyorum ki ben snaa çok mu çok koymuşum :)) görmediğin kocama demediğin kalmadı sümüklü tava suratlı hayırdır yaa ayrıca zar zor bulmadım bana kalsa hiç evlenmezdm aama 10 yıl peşimden koştu ben napim 2 ayda buldgumuzla evlilik hayalleri kurmadik

Kocamdan nasıl en hızlı şekilde bosanirim konusu da var. Sürekli tartışıyorlarmis, kocası zorla evde tutuyormuş.
Değişik bir ruh hali var.
Tam şifa dilemelik.
Aynı çizgide devam etseydi konular daha etkili olurdu ama işte kapasite bu kadarsa.
Sallayabilmek de bir yetenek.

Back
X