- 11 Aralık 2018
- 41.499
- 257.919
- 598
- Konu Sahibi sternoklavikular
Afiyet olsun.Aramadım ki bulayım :)) evet bu sümüklüye vardım geceleri sümüğünü yalıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun.Aramadım ki bulayım :)) evet bu sümüklüye vardım geceleri sümüğünü yalıyorum
Muhteşem geldiğini nerden anladın zira ben konumda bu durumdan muzdarip bir şekilde dert yandım ama sen hasetlenmissinn çünkü kendin zorla yaptırıyorsn adam memnun değil anlaşılan paylaşımlardanValla bana yardım eden yok. Biz paylaşıyoruz ev yükünü. O yüzden dur kocacım sen yapamazsın demek ya da iş yapan kocayla övünmek hiç aklıma gelmedi şimdiye dek. Normal olan bu çünkü. Sana muhteşem geliyor olabilir ama değil.
Sagolll çok tatliAfiyet olsun.
Yok tatlım benim beyim ana kuzusu değil. Yıllarca yalnız yaşamış eli iş tutan harika yemek yapan bir adam. Öyle seninki gibi yalap şap da yapmaz. Benden güzel siler süpürür, şahane ütü yapar.Muhteşem geldiğini nerden anladın zira ben konumda bu durumdan muzdarip bir şekilde dert yandım ama sen hasetlenmissinn çünkü kendin zorla yaptırıyorsn adam memnun değil anlaşılan paylaşımlardan
Ahhh yokluk insana neler yazdırıyor :)) :)Yok tatlım benim beyim ana kuzusu değil. Yıllarca yalnız yaşamış eli iş tutan harika yemek yapan bir adam. Öyle seninki gibi yalap şap da yapmaz. Benden güzel siler süpürür, şahane ütü yapar.
Bak dün akşam mesela kıymalı harç hazırlamış, karnıbaharları yıkayıp doğramış tencereye koymuş hepsini. Eve geldim tencereyi dolaptan çıkarıp ocağa koydum sadece. Beyim gelince de sofrayı birlikte kurup oturup yicez. Sümükle beslenmediğimiz için adam yemeğimize kadar düşünüyor sağolsun. Canım becerikli kocam![]()
Heh biz de senin için aynı şeyi söylüyoruz işteAhhh yokluk insana neler yazdırıyor :)) :)
Ah ah bneim derdim de o amaa illa konumu başla yere çekecekler. Dertleri o şuan mutfağa gizlice grdim ne çektigimi çeken bilirYa herkes konu sahibi icin ilgi cekmeye calisiyor falan demiste alakasi yok. Benim esimde binde bir yardim eder mesela ama oyle yaparki dersinki ne olur yapma. Mesela iki berjer arasinda sehpalar varsa orayi cekmemeyi tercih ediyor. Yada sofrayi toplayacak bir yandan video izleyerek topluyor odum patliyor kirli catal veya tabak beyaz haliya dusecek diye. Ben konu sahibini anladim insana iki is cikarmalari sorun oluyor bu durumda hani tekrardan yormalari sikinti
Annem de ayak altında dolanıyorsunuz diye bizi mutfaktan kovar hala. Benim canım da mutfağa girmek istemiyor. Kardeşim küçükken de iş yapardı da beğenmezdi, laf söylerdi. Şimdi de alışmadığı için beceremiyor kardeşim. Fenalık geçiriyorum böyle her şeye karışana.Hayır çok seviyorum da benim yapıma ters ben tek başıma yapmayı daha çok seviyorum
Heh biz de senin için aynı şeyi söylüyoruz işte
Ama şöyle bir farkımız var benim kocamı burada tanıyanlar var![]()
Ciddi misn o zaman tamm en iyisi senin kocan :))Heh biz de senin için aynı şeyi söylüyoruz işte
Ee Yani o da benim gibi yapsa canıma minnetAnnem de ayak altında dolanıyorsunuz diye bizi mutfaktan kovar hala. Benim canım da mutfağa girmek istemiyor. Kardeşim küçükken de iş yapardı da beğenmezdi, laf söylerdi. Şimdi de alışmadığı için beceremiyor kardeşim. Fenalık geçiriyorum böyle her şeye karışana.
Ev tek sizin değil, eşiniz misafiriniz de değil. İstediği gibi yapsın. Koltuk altlarını vs unutuyorsa hatırlatın. Tuvalete giderken de peşinizden geliyorsa o ayrı. Siz sanki eşinizin ev işlerinde beceriksiz (!) olmasına takmışsınız gibi.
Düşsün. Eşiniz temizlesin. Niye siz düşünüyorsunuz ki?odum patliyor kirli catal veya tabak beyaz haliya dusecek diye.
Yoo daha iyisi vardır benim öyle bir iddiam yok ki. Peşinde de kadınlar gezmiyor zatenCiddi misn o zaman tamm en iyisi senin kocan :))
Konu saka gibi gerçekten. Millet esi yardim etmiyor diye yakınır siz de Eşiniz yardim ediyor diye. Biz kadınlara yaranilmiyorHerkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana
"Kocamı tanıyanlar var" derken ne kast ettiniz acaba?Heh biz de senin için aynı şeyi söylüyoruz işte
Arkadaşlarım var yahu burda ne kast edebilirim? Evime gelip giden, eşimle de tanışan, oturup yediğimiz içtiğimiz insanlar. Bin yıllık dostlarım."Kocamı tanıyanlar var" derken ne kast ettiniz acaba?
Kadının eski konularına baktım hep eşinden şikayetçiYorum başına para alıyorum ya ben sen bilmiyor muydun? Herkes bilir ya bunu. Kadrolu üyeyim ben.
Valla saatlerdir girmedim siteye, sendeki de nasıl kısmetsizlikse konu açtın ben geldim![]()