Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocan ne guzel ilgilenmiş seninle valla benimki olsa hiç şikayetçi olmam yapsın oh ne güzel yardımcı olur işte valla bazılarına yaranilmaz gercektende siz öylesiniz konu sahibi ne diyim biz ancak burdan okuyalım ne yardım eden var nede soran ancak biz iş yapalım
bende kuru fasulye ısladım akşamdan tutturdu sen gelene kadar yapayım diye
yapamıyorsun diyemedim aklım fasulyelerde bi kuru fasulye canım çekmişti hayalde kaldı
Kızlar yapmış, valla çok güzel olmuş nasıl yapmış anlamadım gönülsüz olduğumu anlayıp hırs mı yaptı anlamadım biraz az pişmişti ama olsun gerisini ben hallettim
Erkek dedigin cok konusup her seye karismayacak Esim de mutfakta iş yapar bazen bırak sen yapamazsın diyeyim diye kasıtlı olarak yapamadıgıni farkedersem hayatim sunu sunu da sen yaparsin ben cocukla ilgileneyip diyip kaytarıveriyorum yavuz hırsız ev sahibini bastırır.Eşin sana karısınca hemen isi kitleyiver ona alıssın
Herkese Selam... Hanimlar benim eşim evde bir iş yaaprken Sağolsun sürekli peşimde dolanıyor küçük bir çocuk gibi
Örneğin mutfağa giriyorum yemek yapmaya yanımda yardım etmek istiyor lakin ben mutfakta yemek yaparken yanımda birisni istemiyorm fırına bişeyler atıyorum surekli kontrol ediyor pişmiş mi yanmış mı diye yemek masasını topluyorum brden toplamaya başlıyor ve tabaklari üst üste koyuyor ben tek tabağa döküyorum kalanları evi süpürüyorm elimden alıyor makinayi ve koltuğun altlarını almıyor yatağın altını almıyor çamaşırları yamuk katlıyor uyuz oluyorum hiç bir şeye Karışma diyorum illa karışıyor çok geriliyorum napcam bununla maç izlemez dizi de izlemez sürekli dibimde baydı nasıl uzaklaştriirm akıl fikir verin bana