Eşimi yari yolda bırakan ailesi

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Iyi aksamlar hanımlar konum uzun mevzu derin...
Ben yaklasik 8 9 yilik evliyim net yazmiyorum kimliğim cikmasin vss. Evledngimden beri kmvalide.le aynı binada oturduk cok uzun yıllar oturduk çocuğumuz olmadi tedaviler vs akraba evligii bu arada aynı binada oldugumuz icin birgün mutlu olduğumu hatırlamıyorum
Herseyime mudahele ettiler vs. Herneyse bu çocuk mevzusundan dolayı hem onun ailesi hemde benim ailem iki tarafta birbirini sucladi önce onun ailesi beni suçladı sonra da benim ailem konustular eşimle ilgili sonra boşanma aşamasına geldik

Eşim evi terketti ailesinin gercekten bosanmamizi istedikerini anladigımda pişman oldu geri geldi.Eve dönerkende ailesine siz eşinizi bosayin sinra ben bosanicam demiş.Eve geldiği gün ailesi namusuma iftira atti biz 1 hafta için taşındık daha sonra kac kere bayramda falam gittim büyükler diye Allah rizasi için kovuldum
Eşim ailesiyle ortak iş yapiyodu yıllardır iste en çok kendini hırpalayan eşimdi babasi kardeşleri evinde yatarken eşim eve gelmiyodu.
Gelelim şimdiki konumuza yaklasık 1 yıldır yiyecek üzerine bir yer açmayi planlıyorduk korona çikinca erteledik
Daha sonra yaklaşık 10 gün önce esimle karar verdik güzel bir dükkan bulduk kirasida yüksek cadde işlek biyer
Eşim tekrar ailesiyle bir arada yapmak istedi bu işi kendi işi var zaten bu ek iş olucakti ve sen tek basına zorlanirisin yapamassin babamla kardeşimde yardim eder falan dedi
Dükkan tutuldu yüklü bir miktar pesin 3 aylik kirasi depozito verildi iç dizayni yapım aşamasında şuan bugün vazgectiler ve kiraya verilen para eşimden çıkti bizi g... gibi ortada bıraktılar
Eşime vazgeçeleim tek başımiza zor olur diyorum dinlemiyor beni.
Tek yapsaydik dukkan tutulmadan bu kadar büyük bir dükkan düşünmüyorduk
Eşimde yaparız diyo Allahin izniyle ama ben vazgecmek istiyorum kiraya giden para 17 18 bin civarı..
Dizayndan sonra elimizde kalan para 50 bin kalicak malzeme için

Objektif cevapladınızı bekliyorum eşimle birlikte okuyoruz kk yi pek sevmiyor girip aklıni karıstiriyorsun diyor aldatmayla ilgili konulardan

Bu aileyle yeniden dukkan acmaya kalkan esinde suc.
Haklısınız diyor eşim
Uzun süredir ailesyile görüşmuyordu eşimler ortak iş yapiyorlardi daha önce işlerimiz çok iyiydi trilyonlar batırdrilar babasıni görmüş geçenlerde üzülmüş çok kötü gariban gibi gorunuyordu falan dedi teklif edim kendisi bilir falan dedi bende karısmadim

Girmişsiniz bir yola niyetinizi Salih tutup devam edin. Akraba ile çalışmak daha zor personel alırsınız planlı ilerleyin mutlaka be her yaptığınızı not edin. Allah yardımcınız olsun
Evet bende daha önce hiç çalismadim ondan biraz çekiniyorum esnaflık nasıl olur bilmiyorum

Iste, ıyılekten maraz dogar.
Bu saatten sonra ailesıne guvenmesın hıcbır konuda.
Madem dukkanı tuttunuz, el bırlıgı ile ikiniz halledeceksınız evelallah.

Uzulme diye baslayan bir atasozu var aklima o geldi kusura bakma

Market belki tutabilir pandemiden etkilenmeyen sektorlerden. Hatta isine gelmis sektorlerden her ay 18bin kira verecek mebla cikaracakmisinz peki? Alinacak mal, telef olacak mal ile kiyaslamalar , hesaplamalar yaptniz mi
Her ay 18 bin degil yanlis anlaşildım sanırım 2 aylık kira depozitosu o kadar tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…