- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Haklısınız diyor eşimBu aileyle yeniden dukkan acmaya kalkan esinde suc.
Evet bende daha önce hiç çalismadim ondan biraz çekiniyorum esnaflık nasıl olur bilmiyorumGirmişsiniz bir yola niyetinizi Salih tutup devam edin. Akraba ile çalışmak daha zor personel alırsınız planlı ilerleyin mutlaka be her yaptığınızı not edin. Allah yardımcınız olsun
Iste, ıyılekten maraz dogar.Haklısınız diyor eşim
Uzun süredir ailesyile görüşmuyordu eşimler ortak iş yapiyorlardi daha önce işlerimiz çok iyiydi trilyonlar batırdrilar babasıni görmüş geçenlerde üzülmüş çok kötü gariban gibi gorunuyordu falan dedi teklif edim kendisi bilir falan dedi bende karısmadim
Süpermarket tarzı biyer olucakBile bile lades. Neden kalkıp bosanmasini isteyen bir aileyle ortak ise girmeye kalkar ki insan.
Korona zamani 17-18 bin kira bilemiyorum sektor ne
Uzulme diye baslayan bir atasozu var aklima o geldi kusura bakmaHaklısınız diyor eşim
Uzun süredir ailesyile görüşmuyordu eşimler ortak iş yapiyorlardi daha önce işlerimiz çok iyiydi trilyonlar batırdrilar babasıni görmüş geçenlerde üzülmüş çok kötü gariban gibi gorunuyordu falan dedi teklif edim kendisi bilir falan dedi bende karısmadim
Inşallah onun iş var zaten bütün gün ben ilgilinecim mecbur bir eleman tutucaz ilk baştaIste, ıyılekten maraz dogar.
Bu saatten sonra ailesıne guvenmesın hıcbır konuda.
Madem dukkanı tuttunuz, el bırlıgı ile ikiniz halledeceksınız evelallah.
Market belki tutabilir pandemiden etkilenmeyen sektorlerden. Hatta isine gelmis sektorlerden her ay 18bin kira verecek mebla cikaracakmisinz peki? Alinacak mal, telef olacak mal ile kiyaslamalar , hesaplamalar yaptniz miSüpermarket tarzı biyer olucak
Hiç gulücrgim yokru valla çok sinirliydim Allah da sizi güldursün sanırım öyleSütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ama sanırım eşiniz sıcak şeyler yemeyi seviyor ki yoğurdu kaynatıp yiyor
Süpermarket ve şarküteri üzerineTam olarak nasıl bir yer açacaksınız? Restoran mı veya market mi?
Amin cümlemizin inşallahHiç gulücrgim yokru valla çok sinirliydim Allah da sizi güldursün sanırım öyle
Her ay 18 bin degil yanlis anlaşildım sanırım 2 aylık kira depozitosu o kadar tuttuMarket belki tutabilir pandemiden etkilenmeyen sektorlerden. Hatta isine gelmis sektorlerden her ay 18bin kira verecek mebla cikaracakmisinz peki? Alinacak mal, telef olacak mal ile kiyaslamalar , hesaplamalar yaptniz mi
Kendisi ticaret adamı yani cocuklugundan beri kendi işleriyle hep ugrasigor yani çok sektör değistirdi ama hepsinden de basarili çıkıyor Allahin izniyle ttuttgunu koparıyorbence halledersin eşin arkanda olunca.eşinin bu konuda tecrübesi var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?