Eşimi yari yolda bırakan ailesi

Bir işe girişecekseniz elinizde en az 6 ay hatta 1 yıl sizi idare edecek bir paranız olmalı. Is yapar mı, yaparsa ne zaman yapar, insanlar yeni bir yeri tercih eder mı vs bir sürü olasılık var çünkü. Şimdi verdiğiniz tüm parayı yakmak mı yoksa şu pandemi döneminde daha da çok kaybetmeyi göze almak mı? Bunu düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Işlek cadde de kurtarmayabilir...

İkinizde tuhafsınız.

Sizi iftira atan insanların kapısa gidip gidip kovulmussunuz. Allah rızası demişsiniz de başka şekillerde arasaydiniz ya o rızayi.

Eşinizde ailesiyle ilgili sıkıntı yaşamış ama yetmemiş yaşadıkları, kendi ortak iş açalım diye teklifte bulunmuş.

Ayrıca var olan işletmelerin kepenk kapattığı bir zamanda böyle bir işin içine girmek akıl karı değil. Hali hazırda bir işi varken eşinizin hemde.

Aile için diyecek birşey yok zaten. Umarım bu sefer akıllanirsiniz.

Eşimin kendi isi var girdik bir işe hayirlisi olur ins bizim için destek çıkarım diyo o şekilde

Kendisi ticaret adamı yani cocuklugundan beri kendi işleriyle hep ugrasigor yani çok sektör değistirdi ama hepsinden de basarili çıkıyor Allahin izniyle ttuttgunu koparıyor
Bide şu aile konusunda tam olarak akıllansa fena olmayacak...bir süre sonra hiç zahmete girmeden ortaya çıkıp sen ortaklık demiştin geldik işte derlerse hiç şaşırmayın...

Aile konularına girmek istemiyorum. Eşine benden selam söyle sakın gıda sektörüne corona bitmeden girmesin. Ben ve eşim aşcıyız dükkan açtık ve battık. Şuanda gıda sektörü ölü otellerde dahil olmak üzere iş yok. Gıda sektöründe sağlam tecrübeye sahibiz sormak istediği aklında soru işaretleri varsa bilgimizi paylaşırız eşimle.

Bide şu aile konusunda tam olarak akıllansa fena olmayacak...bir süre sonra hiç zahmete girmeden ortaya çıkıp sen ortaklık demiştin geldik işte derlerse hiç şaşırmayın...
Bende aynı şeyi söyledim isler iyi olduktan sonra gelirselere ortaklık için kabul edersen ben yokum kiyametide kopartirim

Yaa çok geçmiş olsun Allah yardımiciniz olsun bizimki süpermarket şarküteri üzerine

Eşin ailesiyle bunca sorundan sonra nasıl onlara guvenipte yıne aynı işe girmeye yeltendi ki ? Dediğin gibi iyi ki sizi g.t gibi ortada bıraktılar da kurtuldunuz. Eşinle beraber yürütun niyet etmek başarmanın yarısıdır . En azından huzurlu olursunuz

Yeri mı önemli acaba. Pazartesi günü canım bir şey çekti. Karşımızda avm var. Akşam gittim paket almaya. Önce bir yere gittim dediler et kalmadı tavuk var. Diğerine gittim.o da aynı şey.. 3.de alabildim. Baya da kişi vardı. Sıra bekledim. Ilk sıradaki 6 kişilik aldı. Ondan sonraki 3 falan. Ki bu Ankarada çok da tercih edilen bir yer değil. Yeri güzel ama sakindir hep falan. Avmler mı iş yapıyor acaba

Yaa çok geçmiş olsun Allah yardımiciniz olsun bizimki süpermarket şarküteri üzerine
Olsun kuzum Eşinin cebinde dükkanını ayakta tutacak en az 1 yıllık parası olması lazım. Coronadan bütün gıda sektörü etkilenmiş durumda. İnsanlar az gıdım gıdım alışveriş yapıyorlar çark döner ama çok zorlanırsınız.

Son düzenleme:
Bence eşiniz kararını vermiş. Isı ailesi çekilse bile devam ettirecek. Inşallah sizin için hayırlısı olur. 2021 iyi gelir umarım hepimize
Amin insallah eşimle iddidaya girdik yorumlar benden yana olucak herkes vazgeçin diye yorum yapar diye düşündüm eşimde hayir beni tutarlqr dedi iş konusunda

Eşim bu kadar erken işi bozucaklarini düşünmedim diyo ondan girişmiş böyle biseye

Kendileri bilir çevremiz baya bir geniş herkes ağlanıyor. Şuanda koyun keçilerin oğlaklama zamanı olduğu için kesim azaldı. Kasaplar eskiden 50 hayvan kesiyorsa 20 hayvana düştü. Bence bir piyasa araştırması yapması lazım.

Yok zaten konu sahibesininki işlek caddede ve süpermarket olacakmış. Gıda değilmiş. Ben sadece o gün görünce şaşırdım. Tabii tek güne ve tek avmdekilere bakarak genele varılmaz ama maşallah demiştim. Umarım herkes düze çıkar.

Ben algıda seçicilik yapıp çocuk konusuna takıldım.Siz akraba olduğunuz için döllenmede sıkıntı oluyor olabilir.Bunun için önce tüm genetik testlerinizi yaptırın ve tüp bebek yaptırın tabi onu da pgt yöntemi ile yaptırın.Dükkan konusunda bence girmedikleri iyi olmuş ileride devamlı sorun yaşanırdı.Bi de herkesin nasibi başkadır inş bu işte başarılı olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…