eşimi yatakta istemiyorum,ayrılığın eşiğindeyiz :((

minderbob

basenler neden hep kalır?
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.910
30
163
eşimle 2 yıldır evliyiz , ilk zamanlar günde 3-4 defa beraber olurduk son 2 aydır beraber olmadık,eşim zorlamak istemiyor ama morali çok bozuk..ayrılabiliriz bu yüzden..onu seviyorum ama beraber olmak hiç içimden gelmiyor.İsteyerek onu öpüyorum,sarılıyorum..önceleri üzülmesin diye kendimi zorluyordum beraber olmak için..şimdilerde onu bile yapamıyorum..onu aldattığımı düşünmeye başlamış,ama ben kimseye ilgi duymuyorum..ne yapıcam bilmiyorum ( psikiyatıra gittim eşimin işşiz olması benim kafamda soru işaretleri yaratmış..sürekli bu konuyu düşündüğüm için bünyeme bu şekilde yansıyabileceğini söyledi..antidepresan ilaç verdi..ilaç çok sersemletti,içmedim..psikiyatr 15 dakikada teşhis koydu,bana çok samimi gelmedi,bir daha gitmeyi düşünmüyorum..ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum..eşim istersem bir süre annesinin yanına gidebileceğini söyledi..

gecici bir sürec bence,esinin anlayisli olmasi gerek diye dusunuyorum.Sende elinden geleni yap eski haline donmen icin..sonucta insanin sevdigiyle beraber olmasi cok guzel bir sey.ve cinsellik evlilikte onemli bir rol,ozellikle erkekler icin.

eşinle ayrılmasanız bile bir süre sonra sizdeki olan bu cinsel soğukluk eşinizedede başlayabilir,ozaman işler sarpa sarar.cinselliği istemiyor olabilirsiniz ama bu kadarıda eşine yansıtma derim, evet çok zor bir durum ama bayanlar herzaman daha fedakardır bunu düşün.bak o 2 ay , 20 ay olmadan bişeyler yapmalısın,eşine bugün içinden gelmiyorsa bile yanaş. başlatın tekrar.

esiniz issiz diye onu istemiyor musunuz sevmiyor musunuz?
evlenirken iyi gün kötü gün denmedi mi?

Merak etme bu gecici bir sürec ama bunun icin sende biraz caba göstermelisin.
Acikcasi psokolog konusunda sana hak verdim, daha ilk görüsmede seni hemen antidepresana baglamasi cabuk geldi bana´da, ama tabiki biz neyin oldugunu bilemeyiz, gerekli´mi gereksizmi bilemeyiz.
Arkadaslarinda dedigi gibi, esine belli ettirmemeye calis bir sekilde. Yatak odasini dekore et, biraz farklilik kat vs.
Kendi kendine su soruyu sor: Ne olsa, yada nasil olsa yine zevk alirim? Cevabini buldugunda zaten dügüm sözülecektir.

eşini bu yüzden istemiyo demeyelimde bu sorunu kafasına taktığı için odaklanamıyo diyelim

ya evet ..üzücü.ama iste evlilik iyi günde kötü günde..esi belki issiz ve bunu önemsemiyordur belki bunu takiyordur kafaya..yoksa digerini anlamaiyorum anlam veremiyorum esi issiz olsada insanin esi yatakta yine esidir..bu kadar sogutan baska ne olabilir acaba?

bazı insan çok takarya kafaya, bu dönemde daha yakın olmalılar aslında

ilk zamanlaar günde 3-4 kez birlikte olmanız bana çok fazla geldi açıkcası bu kadar çok yapmış olmanız belkide sizi soğuttu cinsellikten sonuçta çok üzerine düşülen bir şey sıkar insanı soğutur yani:26:

evet maddiyat zor issizlik ..daha yakin olunmali..
benim esimde öyle ama biz tartisirdik bir süre iliski olmazdi ..
bunu bana yeni yeni söylüyor.
tartistiktan sonra benim gibi degil hemen icinden atamyiormus
ama bu hanimin durumu farkli
ortada ortak bir sorun var
Allah yardimcisi olsun

esiniz issiz diye onu istemiyor musunuz sevmiyor musunuz?
evlenirken iyi gün kötü gün denmedi mi?

bunu söyleyen gittiğim psikiyatr,ben değilim..yarın bakırköy ruh ve sinir hast.ne gidicem,randevu aldım..işallah yararını görürüm.

Evet üzücü eşimin evliliğimizden beri doğru dürüst bir işi olmadı,hep part time oldu..bu konuyu çok büyütmedim,çok şükür iyi bir işim var..gelirim ikimize de yetiyor..
sürekli öpüyorum,sarılıyorum uyurken bile,isteyerek yapıyorum bunları..hep eski zamanlardan yatak maceralarından bahsediyor,şimdi çok değiştin diyor..onu aldattığımı düşünüyor,yüzüme söyledi bunu ne kadar acı
nasıl bir insanım ben anlamıyorum kendimi..

eşinizin işsizliği geçici bir durum,siz sonuçta eşini seven ve alakasını belli eden bir kadınsınız zaman zaman hepimizin başına gelmiştir bu dönemsel isteksizlik (açıkçası ben de bu evreden geçtim farklı sebeplerden dolayı) eşinizin bunu dile getirmesi sizi üzmüş belli ki ama dile kolay 2 ay diyosunuz hele ki geçmişte cinsel hayatı oldukça aktif bi erkek için bu çok uzun bir süre,sizi aldattığı düşüncesine kapılarak biraz abartmış durumu ama erkek işte ne hissediyorsa onu söylüyo direk...bilirsiniz erkeklerin biz kadınlar gibi laf süzgeci yok malesef.Demem o ki psikoloğa gidin destek alın ama kendinizi suçlamaktan vaz geçin keyfinizden dolayı bu şekilde davranmıyosunuz yaşadığınız vicdan azabı sizi yatakta daha pasif hale getirir.Gerekirse zihninizi rahatlatmak için bu konuda meditasyon dan yardım alın emin olun sizi çok rahatlatıcaktır.

Durumunuz geçicidir büyük ihtimal,insanız sonuçda,iyi kötü günlerimiz de olur ve bir çoğumuzun başına gelmişdir bu durum.

Önce neden böyle hissettiğinizi bulmaya çalışın.

Eşiniz fiziksel olarak değişti ve artık size itici mi gelmeye başladı?Sizi zorladı mı,hakaret ,şiddet vs ya da aldatıldığınızdan mı şüphelendiniz vs vs vs..

Bir nedeni olmalı ..
Umarım en kısa zamanda çözersiniz.

Evlenmeden önce eşimin daha fit bir görüntüsü vardı,evlendikten sonra göbek yaptı biraz ama bunu dert etmiyorum.Bana karşı hiç hakaret etmedi,zorlamadı..morali bozulunca hiç konuşmaz ben onu konuşturmak için elimden geleni yaparım..Önceden kendine ait sosyal hayatı vardı..evlendikten sonra taşındık,görüştüğü bir iki arkadaşı var şimdi.çalışmadığı için sürekli evde..Ondan hiç bir şekilde şüphelenmiyorum,bu durumda bile beni aldatacağını düşünmüyorum..eskiden kıskançlık krizlerine girerdim,şimdi kıskanmıyorum..bilmiyorum evliliğimiz aramızdaki aşkı soğuttu mu diyorum bazen kendi kendime..onun için iş arıyorum deli gibi..çalışması ya da para kazanması için değil..sadece farklı bir ortama girsin,kendine ait bir çevre edinsin,kendine özgüveni gelsin diye..bilmiyorum ilişkimi heyecanlı hale getirmek için ne yapmalıyım,lütfen yardım edin :/

arkadaşm devamlı bir aradasınız bence seks ve günlük yaşamınızı biraz renklendirin oturmaya gidin dışarıda yemeğe cıkın sinemaya avm ye gidin vb..ve en öenmlisi iş.bence bi iş bulun önce ona ve siz evlisiniz bunu unutmayın ne bileyim birlikte yemek yapın mesela.akşam yürüyüşleri yapın seksi zorunluluk olarak görme dokun ona ellerine yüzüne sevginin bitmesi için adam bişey yapmamış ki yazık..

bence ona daha fazla zaman ayır ve suphlenmesine engel ol..güven en zoru ve en önemlisi cilve yap naz yap ya kocana kendini kadın gibi hissettiğini ona da hiisettir sadece iş kadını değilsin çünkü sen bir eşsin sonuçta.

cnm esine cok yansitma anladigim kadariyla severek evlendiniz. esinin senden sogumasina izin verme hele yuvanizi bu tür sebeplerden yikmayin. gecisi bir durum olduguna inaniyorum sende inan ve esine saril

wsimle uzun zamandir birliklte olmadigimiz bile oldu.ama bu yüzden bosanmayi hic düsünmedik.tekrar tekrar bastan denedik.bence buna fazla kafayi takmadan yasayin.hersey düzelebilir.gecici bir durum.birlikte gezin tozun gündelik sorumluluklerinizi yerine getirin.birbirini seven insanlar icin bunlar asilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…