esiniz issiz diye onu istemiyor musunuz sevmiyor musunuz?
evlenirken iyi gün kötü gün denmedi mi?
eşini bu yüzden istemiyo demeyelimde bu sorunu kafasına taktığı için odaklanamıyo diyelim
ya evet ..üzücü.ama iste evlilik iyi günde kötü günde..esi belki issiz ve bunu önemsemiyordur belki bunu takiyordur kafaya..yoksa digerini anlamaiyorum anlam veremiyorum esi issiz olsada insanin esi yatakta yine esidir..bu kadar sogutan baska ne olabilir acaba?
bazı insan çok takarya kafaya, bu dönemde daha yakın olmalılar aslında
esiniz issiz diye onu istemiyor musunuz sevmiyor musunuz?
evlenirken iyi gün kötü gün denmedi mi?
bunu söyleyen gittiğim psikiyatr,ben değilim..yarın bakırköy ruh ve sinir hast.ne gidicem,randevu aldım..işallah yararını görürüm.
bazı insan çok takarya kafaya, bu dönemde daha yakın olmalılar aslında
Evet üzücü eşimin evliliğimizden beri doğru dürüst bir işi olmadı,hep part time oldu..bu konuyu çok büyütmedim,çok şükür iyi bir işim var..gelirim ikimize de yetiyor..
sürekli öpüyorum,sarılıyorum uyurken bile,isteyerek yapıyorum bunları..hep eski zamanlardan yatak maceralarından bahsediyor,şimdi çok değiştin diyor..onu aldattığımı düşünüyor,yüzüme söyledi bunu ne kadar acı
nasıl bir insanım ben anlamıyorum kendimi..
Durumunuz geçicidir büyük ihtimal,insanız sonuçda,iyi kötü günlerimiz de olur ve bir çoğumuzun başına gelmişdir bu durum.
Önce neden böyle hissettiğinizi bulmaya çalışın.
Eşiniz fiziksel olarak değişti ve artık size itici mi gelmeye başladı?Sizi zorladı mı,hakaret ,şiddet vs ya da aldatıldığınızdan mı şüphelendiniz vs vs vs..
Bir nedeni olmalı ..
Umarım en kısa zamanda çözersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?