- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
gavur yapmış arkadaşwuwww oh my god
kız ısrarla verme su lınkı acıcam ama telefonumdan
Pitikareli boxerini kendi alıyor canim
bi bak ama allah aşkına ya yok böyle birşey adamlar bize el kadar çamaşır giyiyorsunuz derler ya bu el kadar bile değilkız ısrarla verme su lınkı acıcam ama telefonumdanmerak ettırme ablanı
çok manyak birşey ya
yok ya ekşide bu konuyu okudum baya tutuşu var sanırım adamlar onla denize bile giriyormuş yani ama bamyalarınki tutmayabilir tabiNettevar bunlardan nasıl tutuyor ki yanlardan düşer mazallah
şaka bır yana cok cekıcı :)gavur yapmış arkadaş
Yok ewli değilim ben ama bilemedimm şimcikkkAyy niye öyle kız evliysen dene de gor değilsen aklında olsun ileride lazım olabilir.Cute sadece intikam planı yaptım, merak etme hiçbiri can yakmiyorO kadar da degil yani
oben yazdıklarını anlamadım degıl anladım
daha ne yapıp kötü yolamı düşüyim kısacası
vala bacım beni pek çekmedi ib..e gibi olmuş o ne öyleşaka bır yana cok cekıcı :)
ERKEKLERIN bence en zayıf seylerı oyok ya ekşide bu konuyu okudum baya tutuşu var sanırım adamlar onla denize bile giriyormuş yani ama bamyalarınki tutmayabilir tabi
ayy bunu zencılerde dusunemıyorum :)yok ya ekşide bu konuyu okudum baya tutuşu var sanırım adamlar onla denize bile giriyormuş yani ama bamyalarınki tutmayabilir tabi
Yok ewli değilim ben ama bilemedimm şimcikkk
onlarda olacağını sanmıyorumayy bunu zencılerde dusunemıyorum :)
sen mum damlat dedınKız düşsen düşsen esinin yoluna dusersinDort duvar arasinda kim gorcek, alninda da yazmaz sonra anca benim gibi bos bogazlik edersen bilmem
Intikam demisler ya bende sexde tatli intikam yolu buldum sana..
amac ılgı cekmelerı degılmı gayet ılgı cekıcı bır mayovala bacım beni pek çekmedi ib..e gibi olmuş o ne öyle
tövbe deeSelam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?