Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

Buarada lili sen hangi resmi paylaştığımı instagramdan anladın sanıyorum

Olmuyorsa zorlamamak lazim bazi isanlarin yapisinda yoktur incelik kimisinde sürprizi bol bir insandir bnce siz bi teklif yapmissiniz önce israr etmeyin artik gerisi ona kalmis zira sizin durumunuzda olsam asla eşimden öyle beklentilere girmem

beklentiye girmekten kastım şu
adam siparişle bile alamıyor
bundan sonra özel günlerden önce bir miktar hesabıma havale yapmasını isticem buda olmazsa
ama önce diyetteyim ben

Konu almış başını gitmiş.KK üyesi olan eşlerine yaptırır fanzi giyimide aldırır kırbacıda

bende istemiştim eşimden jartiyer bir yılbaşında. . ben tek alamam internetten sipariş veririz yada birlikte alırız dedi. .
Birlikteyken aldık. . Mağazada gösteriyorum bu güzelmi diye satış elemanları var diye bakmıyordu bile :)

Yapmıyorsa şansını zorlama parasını versin sen al

Büyük bir iç çamaşır markası var hani yılbaşı gecesi melekleri çıkıyorya ekrana işte o marka bir alışveriş merkezinde o mağazadayım kızda benimle ilgileniyor bir adam geldi yanımıza ama yani yolda görsen hayatta bu adam alır demezsin öyle tam amca tipli neyse kızdan içi jelli südyen takımı istediKızda kaç numara dedi adam da sizin göüsleriniz kadar vardır dedi biz kızla şokk:)
Kız da bozuldu ama ne yapsın galiba 75b olur filan dedi bende amcanın gözleri benimkine kaymadan yavaştan uzaklaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…