çok kötü demi yazık ay acıdım şimdi adamlaraERKEKLERIN bence en zayıf seylerı o
ayrıca en guclu
arkadas bı sey bu kadar oynak olabılırmı
hep aynı kalabılır bence
o yuzden erkek olmak ıstemezdım
of deme ah de :)tövbe dee
cute beni korkutma bebeeemof deme ah de :)
cok gurur kırıcı benceçok kötü demi yazık ay acıdım şimdi adamlara
amaç ilgi çekmek de bu nedir yahu kışın bayanlar için kulaklıklar var ya onlar gibiamac ılgı cekmelerı degılmı gayet ılgı cekıcı bır mayo
karaktersız bır organ :)çok kötü demi yazık ay acıdım şimdi adamlara
ay sen şimdi moladasın ya sana bunlar cok uzaktırcute beni korkutma bebeeem
ben c-strıng e benzettım:)amaç ilgi çekmek de bu nedir yahu kışın bayanlar için kulaklıklar var ya onlar gibi
çok üstüne düşünmemek gerekiyor bencekaraktersız bır organ :)
ipek içerde yeni geldi birazdan uğrar yanınaay sen şimdi moladasın ya sana bunlar cok uzaktır
azcık ablanızdan örnek alın yaw
ipek nerede? gitti gelmez buda
bunda artık avuç kadar string oluyorben c-strıng e benzettım:)
beklentiye girmekten kastım şuOlmuyorsa zorlamamak lazim bazi isanlarin yapisinda yoktur incelik kimisinde sürprizi bol bir insandir bnce siz bi teklif yapmissiniz önce israr etmeyin artik gerisi ona kalmis zira sizin durumunuzda olsam asla eşimden öyle beklentilere girmem
yok ya ekşide bu konuyu okudum baya tutuşu var sanırım adamlar onla denize bile giriyormuş yani ama bamyalarınki tutmayabilir tabi
bencede hele hele bu gunlerde :)çok üstüne düşünmemek gerekiyor bence
Büyük bir iç çamaşır markası var hani yılbaşı gecesi melekleri çıkıyorya ekrana işte o marka bir alışveriş merkezinde o mağazadayım kızda benimle ilgileniyor bir adam geldi yanımıza ama yani yolda görsen hayatta bu adam alır demezsin öyle tam amca tipli neyse kızdan içi jelli südyen takımı istediBen erkek olsam ne yalan söyleyin bende almam...
Mağaza giricen çalışana eşim için çamaşır diyecen genelde çalışan kız olur...
Nasıl bir model ne renk beden ne gibi sorular sonrası modeller çıktıkça kız sorular sorduk ca insan tıkanıp kalır...
Modelle renkle ugrasana kadar birini alıp çıksa bu seferde beğenmemesi durumu var...
Zor is...
hahahahahaah leeeyynnn dünyada neler varmış öööllleeee ufkum genişlediadam internete girip fantazi giyim baksa kıskanmaz mısınız ki
http://www.fantazigiyim.com/urunler...basi-ozel-serisi/erotica-fetis-tasmali-kostum
adam bunlara mı baksın yani şimdibilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?