illada baska karıyı göstereceğiz adama yanı
aslında hiç işime gelmiyor.
ama bulamazmıyım vasfiye teyze gibi bir manken ve jartiyer acaba
bayıldım ya sen süpersinAyy cute çok hossun hayatım.. Sen şimdi adama kendine hediye olarak fantazi giyim almasını mi istedin? Iyi de bu sana değil esine iyi hediye olurama yok sadece gostercem diyorsan olabilir dikkat!!!
Bak hayatim sen yanlis yapmissin.esinin sana bu tarz birsey almasini istiyorsan once sen onun icin kendine alacaksin..
Kendimden ornek vereyim:seneler once hangi gun icindi hatirlamiyorum bile esime sen burda bekle suprizini hazirliyorum demistim.Ve evet fantazi giyimdi.Ve dedigi hayatimdaki en guzel hediye buydusen onlarin bu ne oyle, alamam edemem dedigine bakma.bir gorsun o gozlerde bak bir daha alacak mi almayacak mi? Ondan beri arada hediye cesitlerimin arasina fantazi de girdi ve tabi gecenin sonunda bundan sonra hediyeler senden demistim o gunden sonra arada paslasiyoruz.hatta takiliyorum bu simdi bana mi hediye yoksa kendine mi diye iyi ki benimde hosuma gidiyor yoksa ruyada gorurdu anca
Ama bak uyarayim bir baslayinca devami gelir ama eglenceli seyler tavsiye ederim.aslinda ben pek onem vermem gunlere o yuzden bunun gibi seylerle eglence yaratiyorum.
Aslinda senelerin intikamini alman icin bir fikir vereyim mi sana? Sen simdi onun almasini istemissin birak alsin o zaman netten olmazsa magazadan hic almaz cekingen biraz galibasende ona erkek donlari var fantazi onlardan al.muhtemelen atesli bir geceniz olacak
Sen simdi netten hemen fantazi mum siparisi ver.hani normal mum erir ve suyu tene degdiginde acayip yakarya iste o alacagin mum kesinlikle yakmiyor.ama yine de sen alinca ilk kendinde dene ne olur ne olmaz.
sonra o gece yatak odani mumlarla da susle ise koyulunca hedefi gordugunde mumu al eline disiligini konustur sonra esin elinde onu gorurken belirledigin hedefe el cabuklugu ile damlat.o an oyle bir panik yapar ki gorsun o intikqmi.merqk etme cani yanmaz.sonra da tehdit et bir daha unutursan gercegiyle yakarim de
Bundan daha pis bir intikam olamaz.mumlari karistiririm dersen baska mum koyma bir tek onu yanina yakin koy.AMA BAKIN UYARIYORUM ESI SIDDET YANLISI OLANLAR SAKIN DENEMESIN, SONRA GERCEK MUM ZANNEDIP FEVRI BIRSEY YAPMASIN..
Ayy sayende ozelimi de anlattim iyi.Yaww bakin sapik degilim gercekten degilimne yapaim hem cinsime intikam icin yardim esiyorum sadece ama bak yaparsan benimle intikam zaferini paylas, bu durumda erkeklik hormonlarim fazla gibi gorunse de kadinlik hormonlarimda var merak ederim yani
a
Ayy cute çok hossun hayatım.. Sen şimdi adama kendine hediye olarak fantazi giyim almasını mi istedin? Iyi de bu sana değil esine iyi hediye olurama yok sadece gostercem diyorsan olabilir dikkat!!!
Bak hayatim sen yanlis yapmissin.esinin sana bu tarz birsey almasini istiyorsan once sen onun icin kendine alacaksin..
Kendimden ornek vereyim:seneler once hangi gun icindi hatirlamiyorum bile esime sen burda bekle suprizini hazirliyorum demistim.Ve evet fantazi giyimdi.Ve dedigi hayatimdaki en guzel hediye buydusen onlarin bu ne oyle, alamam edemem dedigine bakma.bir gorsun o gozlerde bak bir daha alacak mi almayacak mi? Ondan beri arada hediye cesitlerimin arasina fantazi de girdi ve tabi gecenin sonunda bundan sonra hediyeler senden demistim o gunden sonra arada paslasiyoruz.hatta takiliyorum bu simdi bana mi hediye yoksa kendine mi diye iyi ki benimde hosuma gidiyor yoksa ruyada gorurdu anca
Ama bak uyarayim bir baslayinca devami gelir ama eglenceli seyler tavsiye ederim.aslinda ben pek onem vermem gunlere o yuzden bunun gibi seylerle eglence yaratiyorum.
Aslinda senelerin intikamini alman icin bir fikir vereyim mi sana? Sen simdi onun almasini istemissin birak alsin o zaman netten olmazsa magazadan hic almaz cekingen biraz galibasende ona erkek donlari var fantazi onlardan al.muhtemelen atesli bir geceniz olacak
Sen simdi netten hemen fantazi mum siparisi ver.hani normal mum erir ve suyu tene degdiginde acayip yakarya iste o alacagin mum kesinlikle yakmiyor.ama yine de sen alinca ilk kendinde dene ne olur ne olmaz.
sonra o gece yatak odani mumlarla da susle ise koyulunca hedefi gordugunde mumu al eline disiligini konustur sonra esin elinde onu gorurken belirledigin hedefe el cabuklugu ile damlat.o an oyle bir panik yapar ki gorsun o intikqmi.merqk etme cani yanmaz.sonra da tehdit et bir daha unutursan gercegiyle yakarim de
Bundan daha pis bir intikam olamaz.mumlari karistiririm dersen baska mum koyma bir tek onu yanina yakin koy.AMA BAKIN UYARIYORUM ESI SIDDET YANLISI OLANLAR SAKIN DENEMESIN, SONRA GERCEK MUM ZANNEDIP FEVRI BIRSEY YAPMASIN..
Ayy sayende ozelimi de anlattim iyi.Yaww bakin sapik degilim gercekten degilimne yapaim hem cinsime intikam icin yardim esiyorum sadece ama bak yaparsan benimle intikam zaferini paylas, bu durumda erkeklik hormonlarim fazla gibi gorunse de kadinlik hormonlarimda var merak ederim yani
a
Neyyyyabi ben sana canlısını bulucam dıyemem
mefta fılan ayarlarız napım
valla bacım ben bir ara şuna denk geldim de https://eksisozluk.com/2014-erkek-mayo-modasi--4427099 ondan sonra daha da bakmam
kılsız adam zaten bizim cinse giriyor şekerim bizim bile bıyıklarımız var bırak kılı tüyü olsunkız olurmu tövbe de
hafif kılı olacak
göbegı olmayacak
tamam baklava olmasada bıraz kaslı olacak
poposu kucuk sevmem
sırtıda guzel olacak omuzlarında kıl olabilir
ay galba ben kıllı seviyorum
Game of Thrones dizinin adı da diziyi izleyenler genelde böyle kısaltmasını kullanır. Aklınız baska yere gitmesin
got diye dizi mi var
çok manyak birşey yaHerifin bide hemoroidi varsa yapıştı gitti o ipler
Çok güldüm :))) Benim eşim de sözde hicgaçtı bu konuda ar perdesini yırttım :)
yalnız bu yazıyı ben cok bilimsel bir teknikle okudumAyy cute çok hossun hayatım.. Sen şimdi adama kendine hediye olarak fantazi giyim almasını mi istedin? Iyi de bu sana değil esine iyi hediye olurama yok sadece gostercem diyorsan olabilir dikkat!!!
a
benım esım o taraklarda bolca bezım oldugunu bılıyorAyy ayni ben cak
Aslinda bence onlar dunden razi ama eslerden cekindikleri icin yapamiyorlar sozde hic oyle taraklarfa bezi yoktur ama baslangic kadindan olunca anliyorlar ki cekinecek birsey yok sonra devami geliyorBu konudaki bir onceki yorumumu oku ben cok hainim esime galiba
https://eksisozluk.com/2014-erkek-mayo-modasi--4427099 bundan alyalnız bu yazıyı ben cok bilimsel bir teknikle okudum
sen dedinki adamın şeyine mumu damlat :)
hayır korkar ne oalcagını bilmiyorum
kocam biraz macodur.
kıvanc tatlıtuglan kenan ımırzalıoglumuydu neydı onun karısımı
neyse yazdıklarını anlamadım ama bende alıyorum gıyıyorum
adam bıktımı acaba
yanı cok fazla var
tabı her zaman gıyıp monotonlastırmıyorum bu meseleyı
yanı almaya nasıl ıkna edebılırım bılmıyorum.
buarada su tanga manga dedım ya g alba gıymez benımkı ondan
ama bılmıyorumda
ama almak ıstıyorum.
AMAN yarabbiCutemom eşimi aradım dedim ki kızlar forumda eşlerinden bu yılbaşı iç çamışırı istiyorlar sende bana alır mısın? dedim eşim de tamam ne renk kırmızı mı dedi bende olur dedim.
Bu konuşma aramızda sanki o kadar doğalmış gibi geçti ki akşama gelirken 2 ekmek bir südyen al gibi oldu:)
Sayende bende iç çamaşırı sahibi olacam :)Umarım aldığına değer bi de beden filan uymazsa :)
Cutemom eşimi aradım dedim ki kızlar forumda eşlerinden bu yılbaşı iç çamışırı istiyorlar sende bana alır mısın? dedim eşim de tamam ne renk kırmızı mı dedi bende olur dedim.
Bu konuşma aramızda sanki o kadar doğalmış gibi geçti ki akşama gelirken 2 ekmek bir südyen al gibi oldu:)
Sayende bende iç çamaşırı sahibi olacam :)Umarım aldığına değer bi de beden filan uymazsa :)
wuwww oh my god
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?