bendede oluru yokNiye edemiyosunuz ki ben tersine hayal edemiyorum asıl iyyyAy popo fotografı atıcam ama ayıp olcak
Ama erkek-tanga ikilisine ben de bi sey diyemicem bence de oluru yok ama zevk meselesi
dostum sen giyim demissin ama bu bildigin kurdeleadam internete girip fantazi giyim baksa kıskanmaz mısınız ki
http://www.fantazigiyim.com/urunler...basi-ozel-serisi/erotica-fetis-tasmali-kostum
adam bunlara mı baksın yani şimdibilemedim...
Yok ya libidoya hicbi sey olmuyo GOT vb. dizileri izlerken anladım yani erkek poposu son derece göze hoş gelen bi organbendede oluru yok
erkegı oyle poposu acık bı halde gormek ıstemem
lıbıdo dıbe ıner
ama merakta edıyorum hanı
güzel amadostum sen giyim demissin ama bu bildigin kurdele
ben erkek popolarının kadın popolarına gore daha sıkı oldugunu dusunuyorumYok ya libidoya hicbi sey olmuyo GOT vb. dizileri izlerken anladım yani erkek poposu son derece göze hoş gelen bi organöhöm
Ama tanga ı-ıı ne gerek var
got diye dizi mi varYok ya libidoya hicbi sey olmuyo GOT vb. dizileri izlerken anladım yani erkek poposu son derece göze hoş gelen bi organöhöm
Ama tanga ı-ıı ne gerek var
valla bacım ben bir ara şuna denk geldim de https://eksisozluk.com/2014-erkek-mayo-modasi--4427099 ondan sonra daha da bakmamalmayı dusunuyoruz kk kadınları olaraktancep telefonunu ınt gır bak gorsellerden
erkek poposu değil sorun şekerim ama böyle onları sexy gösteren bir şey yok anladınmı kıyafet olarak diyorum yani süslenilcek birşeyleri yokben erkek popolarının kadın popolarına gore daha sıkı oldugunu dusunuyorum
agahaghaghagValla almasada olur,
Ben kendim alayım YETER Kİ hayatımda biri olsun bitsin bu yalnızlıkk
bence erkekler kadınlarda daha seksıerkek poposu değil sorun şekerim ama böyle onları sexy gösteren bir şey yok anladınmı kıyafet olarak diyorum yani süslenilcek birşeyleri yok
illada baska karıyı göstereceğiz adama yanıBenim isteğim dahilinde almışlığı var hiç çekinmez o tür alışverışlerden. Hediye olarak almadı hiç beklememdezaten o tür işlere ben bakıyorum
Israr etmeye devam et hatta ona internetten bir model falan göster belki ikna olur
bilmiyorum kadın vücudu bence çok çekici yaratılmış erkek o kadar özenilmemiş gibi tövbe tövbebence erkekler kadınlarda daha seksı
vucutları yanı
yanı bana gore
Bulucam diyen çok,agahaghaghag
sizede buluruz bişeyler be
kız olurmu tövbe debilmiyorum kadın vücudu bence çok çekici yaratılmış erkek o kadar özenilmemiş gibi tövbe tövbe
abi ben sana canlısını bulucam dıyememBulucam diyen çok,
Ama bulan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?