Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

Niye edemiyosunuz ki ben tersine hayal edemiyorum asıl iyyy Ay popo fotografı atıcam ama ayıp olcak
Ama erkek-tanga ikilisine ben de bi sey diyemicem bence de oluru yok ama zevk meselesi
bendede oluru yok
erkegı oyle poposu acık bı halde gormek ıstemem
lıbıdo dıbe ıner
ama merakta edıyorum hanı

O benim kocişim yok diyen arkadaş nerde
ona bişi dicem

bendede oluru yok
erkegı oyle poposu acık bı halde gormek ıstemem
lıbıdo dıbe ıner
ama merakta edıyorum hanı
Yok ya libidoya hicbi sey olmuyo GOT vb. dizileri izlerken anladım yani erkek poposu son derece göze hoş gelen bi organ öhöm
Ama tanga ı-ıı ne gerek var

ben erkek popolarının kadın popolarına gore daha sıkı oldugunu dusunuyorum
erkek poposu değil sorun şekerim ama böyle onları sexy gösteren bir şey yok anladınmı kıyafet olarak diyorum yani süslenilcek birşeyleri yok

Benim isteğim dahilinde almışlığı var hiç çekinmez o tür alışverışlerden. Hediye olarak almadı hiç beklememdezaten o tür işlere ben bakıyorum
Israr etmeye devam et hatta ona internetten bir model falan göster belki ikna olur

erkek poposu değil sorun şekerim ama böyle onları sexy gösteren bir şey yok anladınmı kıyafet olarak diyorum yani süslenilcek birşeyleri yok
bence erkekler kadınlarda daha seksı
vucutları yanı
yanı bana gore

illada baska karıyı göstereceğiz adama yanı
aslında hiç işime gelmiyor.
ama bulamazmıyım vasfiye teyze gibi bir manken ve jartiyer acaba

dukkandan gidip alamaz belki ama internet siparisi zor bsy degil.. bunu soyle bence esine, git al diye zorlama : )
kapiya getirenler bilmiyo sonucta icinde ne var, sknti olmaz insaAllah

Ayy cute çok hossun hayatım.. Sen şimdi adama kendine hediye olarak fantazi giyim almasını mi istedin? Iyi de bu sana değil esine iyi hediye olurama yok sadece gostercem diyorsan olabilirdikkat!!!

Bak hayatim sen yanlis yapmissin.esinin sana bu tarz birsey almasini istiyorsan once sen onun icin kendine alacaksin..

Kendimden ornek vereyim:seneler once hangi gun icindi hatirlamiyorum bile esime sen burda bekle suprizini hazirliyorum demistim.Ve evet fantazi giyimdi.Ve dedigi hayatimdaki en guzel hediye buydusen onlarin bu ne oyle, alamam edemem dedigine bakma.bir gorsun o gozlerde bak bir daha alacak mi almayacak mi? Ondan beri arada hediye cesitlerimin arasina fantazi de girdive tabi gecenin sonunda bundan sonra hediyeler senden demistimo gunden sonra arada paslasiyoruz.hatta takiliyorum bu simdi bana mi hediye yoksa kendine mi diyeiyi ki benimde hosuma gidiyor yoksa ruyada gorurdu anca

Ama bak uyarayim bir baslayinca devami gelir ama eglenceli seyler tavsiye ederim.aslinda ben pek onem vermem gunlere o yuzden bunun gibi seylerle eglence yaratiyorum.

Aslinda senelerin intikamini alman icin bir fikir vereyim mi sana? Sen simdi onun almasini istemissin birak alsin o zaman netten olmazsa magazadan hic almaz cekingen biraz galibasende ona erkek donlari var fantazi onlardan al.muhtemelen atesli bir geceniz olacak

Sen simdi netten hemen fantazi mum siparisi ver.hani normal mum erir ve suyu tene degdiginde acayip yakarya iste o alacagin mum kesinlikle yakmiyor.ama yine de sen alinca ilk kendinde dene ne olur ne olmaz.

sonra o gece yatak odani mumlarla da susle ise koyulunca hedefi gordugunde mumu al eline disiligini konustur sonra esin elinde onu gorurken belirledigin hedefe el cabuklugu ile damlat.o an oyle bir panik yapar ki gorsun o intikqmi.merqk etme cani yanmaz.sonra da tehdit et bir daha unutursan gercegiyle yakarim de

Bundan daha pis bir intikam olamaz.mumlari karistiririm dersen baska mum koyma bir tek onu yanina yakin koy.AMA BAKIN UYARIYORUM ESI SIDDET YANLISI OLANLAR SAKIN DENEMESIN, SONRA GERCEK MUM ZANNEDIP FEVRI BIRSEY YAPMASIN..

Ayy sayende ozelimi de anlattim iyi.Yaww bakin sapik degilim gercekten degilimne yapaim hem cinsime intikam icin yardim esiyorum sadeceama bak yaparsan benimle intikam zaferini paylas, bu durumda erkeklik hormonlarim fazla gibi gorunse de kadinlik hormonlarimda var merak ederim yani

a

bilmiyorum kadın vücudu bence çok çekici yaratılmış erkek o kadar özenilmemiş gibi tövbe tövbe
kız olurmu tövbe de
hafif kılı olacak
göbegı olmayacak
tamam baklava olmasada bıraz kaslı olacak
poposu kucuk sevmem
sırtıda guzel olacak omuzlarında kıl olabilir

ay galba ben kıllı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…