banlandımı yoksa beipek içerde yeni geldi birazdan uğrar yanına
yazık onların hiç yüzü gülmeyecek zatenBalenli bişey herhalde,bamyalar üzülecek sonra
ipek içerde yeni geldi birazdan uğrar yanına
yok bea candy shoptabanlandımı yoksa be
zaman kötü anacım bundan nası korucan ki dötübencede hele hele bu gunlerde :)
yok Allah'ıma bin şükür henüz yimedim banı.banlandımı yoksa be
yoo okumadım vallaseni takip ettim. geldim. ama cuteyi geçemeyiz bu konuda. şekil ve zayıflıkla ilgili yazısını okudun mu bir kaç yukarıda sanırım.ne diyim
Ben erkek olsam ne yalan söyleyin bende almam...
Mağaza giricen çalışana eşim için çamaşır diyecen genelde çalışan kız olur...
Nasıl bir model ne renk beden ne gibi sorular sonrası modeller çıktıkça kız sorular sorduk ca insan tıkanıp kalır...
Modelle renkle ugrasana kadar birini alıp çıksa bu seferde beğenmemesi durumu var...
Zor is...
oha yaBüyük bir iç çamaşır markası var hani yılbaşı gecesi melekleri çıkıyorya ekrana işte o marka bir alışveriş merkezinde o mağazadayım kızda benimle ilgileniyor bir adam geldi yanımıza ama yani yolda görsen hayatta bu adam alır demezsin öyle tam amca tipli neyse kızdan içi jelli südyen takımı istediKızda kaç numara dedi adam da sizin göüsleriniz kadar vardır dedi biz kızla şokk:)
Kız da bozuldu ama ne yapsın galiba 75b olur filan dedi bende amcanın gözleri benimkine kaymadan yavaştan uzaklaştım
Kazen diyecek ki şimdi bizim KK bayanları ne kadar sapıkmışşş
bunu bgendım amahahahahahaah leeeyynnn dünyada neler varmış öööllleeee ufkum genişledi
bilmiyorum kadın vücudu bence çok çekici yaratılmış erkek o kadar özenilmemiş gibi tövbe tövbe
gecen gün bi tayt deniyordum kabinden çıktım ana bi baktım herif karısıyla yukarı çıkmış :S şok oldum ya bende rahat rahat giyiniyordum üst kat oraya gelemzler diye zaten üstte erkek seyleri yok ve kabinler var :S
biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.Yaaa vahh bacim bayildimi uzldim ha
Insallah ayilmistir sonra
ne yazmısım lan benyoo okumadım valla
Ayy cute çok hossun hayatım.. Sen şimdi adama kendine hediye olarak fantazi giyim almasını mi istedin? Iyi de bu sana değil esine iyi hediye olurama yok sadece gostercem diyorsan olabilir dikkat!!!
Bak hayatim sen yanlis yapmissin.esinin sana bu tarz birsey almasini istiyorsan once sen onun icin kendine alacaksin..
Kendimden ornek vereyim:seneler once hangi gun icindi hatirlamiyorum bile esime sen burda bekle suprizini hazirliyorum demistim.Ve evet fantazi giyimdi.Ve dedigi hayatimdaki en guzel hediye buydusen onlarin bu ne oyle, alamam edemem dedigine bakma.bir gorsun o gozlerde bak bir daha alacak mi almayacak mi? Ondan beri arada hediye cesitlerimin arasina fantazi de girdi ve tabi gecenin sonunda bundan sonra hediyeler senden demistim o gunden sonra arada paslasiyoruz.hatta takiliyorum bu simdi bana mi hediye yoksa kendine mi diye iyi ki benimde hosuma gidiyor yoksa ruyada gorurdu anca
Ama bak uyarayim bir baslayinca devami gelir ama eglenceli seyler tavsiye ederim.aslinda ben pek onem vermem gunlere o yuzden bunun gibi seylerle eglence yaratiyorum.
Aslinda senelerin intikamini alman icin bir fikir vereyim mi sana? Sen simdi onun almasini istemissin birak alsin o zaman netten olmazsa magazadan hic almaz cekingen biraz galibasende ona erkek donlari var fantazi onlardan al.muhtemelen atesli bir geceniz olacak
Sen simdi netten hemen fantazi mum siparisi ver.hani normal mum erir ve suyu tene degdiginde acayip yakarya iste o alacagin mum kesinlikle yakmiyor.ama yine de sen alinca ilk kendinde dene ne olur ne olmaz.
sonra o gece yatak odani mumlarla da susle ise koyulunca hedefi gordugunde mumu al eline disiligini konustur sonra esin elinde onu gorurken belirledigin hedefe el cabuklugu ile damlat.o an oyle bir panik yapar ki gorsun o intikqmi.merqk etme cani yanmaz.sonra da tehdit et bir daha unutursan gercegiyle yakarim de
Bundan daha pis bir intikam olamaz.mumlari karistiririm dersen baska mum koyma bir tek onu yanina yakin koy.AMA BAKIN UYARIYORUM ESI SIDDET YANLISI OLANLAR SAKIN DENEMESIN, SONRA GERCEK MUM ZANNEDIP FEVRI BIRSEY YAPMASIN..
Ayy sayende ozelimi de anlattim iyi.Yaww bakin sapik degilim gercekten degilimne yapaim hem cinsime intikam icin yardim esiyorum sadece ama bak yaparsan benimle intikam zaferini paylas, bu durumda erkeklik hormonlarim fazla gibi gorunse de kadinlik hormonlarimda var merak ederim yani
a
onemlı olan işlev denen efsane bır cumle geldı aklıma :)yazık onların hiç yüzü gülmeyecek zaten
Bi de magazada calisan kadinin "bedeni ne benim gibi mi" demesi var.
ben bi kere gormustum kadin adama onunde tutarak gosteriyor bak böyle mi? Benim gibiyse olur degilse olmaz diye. Amaaan adam sonra o kadini hayal eder iyygh cok ayip bana göre.
Benim eşim de almaz asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?