Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

Bi de magazada calisan kadinin "bedeni ne benim gibi mi" demesi var.
ben bi kere gormustum kadin adama onunde tutarak gosteriyor bak böyle mi? Benim gibiyse olur degilse olmaz diye. Amaaan adam sonra o kadini hayal eder iyygh cok ayip bana göre.
Benim eşim de almaz asla..

oha ya
oda bır hayvanmıs yanı

ama bu tıp magazalarda bence satıcı yanasmıyor yanı ben fantazı dunyamı aydınlatacak seyler arıyorum
kusura bakmasın ugrasamam yanı benı param ıcın dolandıracak elemanla
o sebeblemı nedır bılmem yaydıgım enerjıdenmı ben genelde tek bakarım
kasaya satıcı kız goturur
ben parasını kıza verırım
o kasadakı herıften alır ustunu getırır

Kazen diyecek ki şimdi bizim KK bayanları ne kadar sapıkmışşş

Bakın bdsm değilimggerçekten değilim. Ama olma yolunda ilerliyor olabilirim dermişim. saka saka gercekten degilim.o yuzden bdsm okuyucularivarsa uzak durun benden ona gore

Tam aksi, erkek vücudu daha estetiktir. Hele de o erkek biraz spor yaptıysa biblo gibi durur. Ama kadınların bin tane sorunu var. Kemik yapısı kötüyse spor bile kurtarmaz. En basitinden göğüs boyutu bile vücut güzelliğine gölge düşürebilir.
bilmiyorum kadın vücudu bence çok çekici yaratılmış erkek o kadar özenilmemiş gibi tövbe tövbe

benim de öyle bir kötü anım var başka bişey denerken iç çamaşırlarımlaydım tam çıkarırken arkadaşım kapının önünde hafif araladı hıyar hemen baktı aynadan göz göze geldik nasıl sinirlenmiştim

Evet cute bak buda önemli esine bedenini söylemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…