bebişim ibneler böyle olmazvala bacım beni pek çekmedi ib..e gibi olmuş o ne öyle
hayır gecende su kızlaredan bırıne fotımı gosterdımKazen diyecek ki şimdi bizim KK bayanları ne kadar sapıkmışşş
en zayıfla başlayan mesajne yazmısım lan ben
çekicin büyüklüğüne değil çiviyi nasıl çaktığına bakacaksınonemlı olan işlev denen efsane bır cumle geldı aklıma :)
kız gir bi tuhafiyeye al bir kaç metre kurdela sar ööyyle gelişigüzel al sana iç giyimin hemide daniskasıbunu bgendım ama
puhahahahhakonuya bir reklam girelim iyi olur malum sektörde kazansın
çılgın bir sohbet mi aradığınız
yoksa iki kelam yemek mi arzuladığınız
bizden biri olmaya var mısınız ?
Eki Görüntüle 1338609
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/welcome-too-candyshop.765026/page-936
çekicin büyüklüğüne değil çiviyi nasıl çaktığına bakacaksınben gidiciyim arkadaşlar banlanırım kesin hakkınızı helal edin
abi silikonla hallediyorlarTam aksi, erkek vücudu daha estetiktir. Hele de o erkek biraz spor yaptıysa biblo gibi durur. Ama kadınların bin tane sorunu var. Kemik yapısı kötüyse spor bile kurtarmaz. En basitinden göğüs boyutu bile vücut güzelliğine gölge düşürebilir.
cok guldum yaa :)çekicin büyüklüğüne değil çiviyi nasıl çaktığına bakacaksınben gidiciyim arkadaşlar banlanırım kesin hakkınızı helal edin
yok kız kopyalasana unuttum ne yazdım benen zayıfla başlayan mesaj
konuya bir reklam girelim iyi olur malum sektörde kazansın
çılgın bir sohbet mi aradığınız
yoksa iki kelam yemek mi arzuladığınız
bizden biri olmaya var mısınız ?
Eki Görüntüle 1338609
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/welcome-too-candyshop.765026/page-936
sen mum damlat dedın
benım esım bana bak 1 kere tamamı vallahı basım agrıyor
der
veya uyuya kalır aksam 8de
neyse ben sımdı dıyete gırıyorum
gorur o
ya alacak bana bı kırbaclı kostum
yada ergenler gıbı takılacak
mapustan cıkınca geyiğe gel emiçekicin büyüklüğüne değil çiviyi nasıl çaktığına bakacaksınben gidiciyim arkadaşlar banlanırım kesin hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?