Eşimi yılbaşında iç giyim almaya ikna etmek istiyorum ama ?

Hayatta almaz

bende almam o tarz , normal günlük giyilecek tarzdakileri ben alırım.

Benim esimde unutmaz ama kendi de seçip begenip almaz. Al hangisini begendiysen der genelde. Açıkçası işime geliyor benim bu durum. Sonucta beğenmemek var işin ucunda, kırmamak adina kullanmak durumunda kalmak.

Çok güldüm :))) Benim eşim de utangaçtı bu konuda ar perdesini yırttım :)

Aslında bu kişiliğe kalmış birşey. Ben çok çekinirim mesela erkeğe bile alırken.
Ama bi arkadaş çok doğru cevap vermiş bence git kendine al sonra sana yanaşmasına izin verme. Seneye alır belki kim bilir

hmmmm, kime gore neye gore yok
senin begenmedigin killi dos bazilarinin ruyasi olabilir
http://m.ebay.co.uk/itm/141191392992?nav=SEARCH
suradakiler bir kostumun var mi cutemom? benim vucut su an hic musait degil yoksa alirdim :

Ben bayıldım fikre sen misin bunca yıl tüm özel günleri unutan. Süper zevkli bi ceza olmus bence Israr edin bence aranızı bozmayacak sekilde. O iç çamaşırları buraya gelecek deyin. Ama siz de hakkını verin yani güzel bi seyler secin esinize yılbası temasına uygun

hmmmm, kime gore neye gore yok
senin begenmedigin killi dos bazilarinin ruyasi olabilir
http://m.ebay.co.uk/itm/141191392992?nav=SEARCH
suradakiler bir kostumun var mi cutemom? benim vucut su an hic musait degil yoksa alirdim :
ay harika ya ya ben pijamacı vardı afişinde gördüm de kadın aşırı sexy bir gecelik giymiş yanındaki adamda içlik tarzı pijama vardı o zamandan beri kafama takılmıştı bu biz ne için süsleniyoruz hanımlar

o değilde erkeğin poposunu kılsız hayal edemıyorum
o erkek tangalarıda o kıllı popolara->( sız argo seklınde okuyun) o tangalar nasıl olur bilmiyorum.

buarada bekar olan arkadaşa sabretmesini diliyorum

Bende özendim:)
Şimdi whatsupptan müsaitmisin diye yazdım müsait ise isteyeceğim:)
benımkı almıyor arkadas uzatma alamam dıyor
hayır alıcan parasını
cekıcen kendıne kırbaclı hzımetcı kostumunu
alıcan kelepceyıde elıne
sonra bunu aldım dıcen
sonrada kaccan odaya kıtlencen
ama sonra cıkcan

o erkek tangalarıda o kıllı popolara->( sız argo seklınde okuyun) o tangalar nasıl olur bilmiyorum.

erkeğe tanga uff vala evlenmiycem iyice soğuttun beni cute sağol

Göster ama elletme taktiği:)
Waowww süper bütün gece dönsün dursun hahaha bak bi daha unutuyormu özel günleri

adam internete girip fantazi giyim baksa kıskanmaz mısınız ki

http://www.fantazigiyim.com/urunler...basi-ozel-serisi/erotica-fetis-tasmali-kostum

adam bunlara mı baksın yani şimdi bilemedim...

Niye edemiyosunuz ki ben tersine hayal edemiyorum asıl iyyy Ay popo fotografı atıcam ama ayıp olcak
Ama erkek-tanga ikilisine ben de bi sey diyemicem bence de oluru yok ama zevk meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…