- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
leeeeeennnn basarım burayııı gacilerrrrrrrrr.. kocası olan var olmayen var uleyyynnnnnnn....
yıl başına kadar koca bulma şansumuz nedir acepppp muhahahahhaha :) ayy koptum iş yerinde tövbeeee
hmmmm, kime gore neye gore yokya benim en sinir olduğum şey kadın kendine bakar kadın gecelik giyer süslenir kadın cilvelenir kim için ? vücudu kıllarla donanmış seksi bile olamayan odunumsu adamlar için sen o kadar güzelleş yahu bu erkekler de azıcık fetiş noktaları olsaydı nolurdu arkadaş hiç mi çekici noktası olmaz bir insanın
ay harika yahmmmm, kime gore neye gore yok
senin begenmedigin killi dos bazilarinin ruyasi olabilir
http://m.ebay.co.uk/itm/141191392992?nav=SEARCH
suradakiler bir kostumun var mi cutemom? benim vucut su an hic musait degil yoksa alirdim:
o değilde erkeğin poposunu kılsız hayal edemıyorumay harika yaya ben pijamacı vardı afişinde gördüm de kadın aşırı sexy bir gecelik giymiş yanındaki adamda içlik tarzı pijama vardı o zamandan beri kafama takılmıştı bu biz ne için süsleniyoruz hanımlar
benımkı almıyor arkadas uzatma alamam dıyorBende özendim:)
Şimdi whatsupptan müsaitmisin diye yazdım müsait ise isteyeceğim:)
ölüp bitmemadam internete girip fantazi giyim baksa kıskanmaz mısınız ki
erkeğe tanga uff vala evlenmiycem iyice soğuttun beni cute sağolo değilde erkeğin poposunu kılsız hayal edemıyorum
o erkek tangalarıda o kıllı popolara->( sız argo seklınde okuyun) o tangalar nasıl olur bilmiyorum.
buarada bekar olan arkadaşa sabretmesini diliyorum
benımkı almıyor arkadas uzatma alamam dıyor
hayır alıcan parasını
cekıcen kendıne kırbaclı hzımetcı kostumunu
alıcan kelepceyıde elıne
sonra bunu aldım dıcen
sonrada kaccan odaya kıtlencen
ama sonra cıkcan
ay şimdi internette o heryerleri yapma karıların resmini ellerimle atamam bu fikir bana şuanda çok uzak geldi.
Ne bilim gitsin alsın dimi yada ben baktığını bilmiyim.
ne getirse kabulum ya giyerim valla paçalı don alamaz herhalde diye düşünüyorum.
Ha birde diyorki isteye isteye bunumu istiyorsun insan kıyafet ister altın ister çeyrek altın ister diyor
almayı dusunuyoruz kk kadınları olaraktanerkeğe tanga uff vala evlenmiycem iyice soğuttun beni cute sağol
Niye edemiyosunuz ki ben tersine hayal edemiyorum asıl iyyyo değilde erkeğin poposunu kılsız hayal edemıyorum
o erkek tangalarıda o kıllı popolara->( sız argo seklınde okuyun) o tangalar nasıl olur bilmiyorum.
buarada bekar olan arkadaşa sabretmesini diliyorum
ay napım baksınadam internete girip fantazi giyim baksa kıskanmaz mısınız ki
http://www.fantazigiyim.com/urunler...basi-ozel-serisi/erotica-fetis-tasmali-kostum
adam bunlara mı baksın yani şimdibilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?