- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Sevimli peri
-
bosanmalisin,kendin icin ve cocuklarin icin bosanmalisin.
kadin erkek ne farkeder,adam seni aldatmis.
sans verdim ayni tas ayni hamam diyorsun.
varsin gitsin yoluna,kendine paravan aramasin
annelik duygularina oynuyor sakin kanma.
Çünkü suç bastırıyor
Şans vermen bile büyük lükstü
Onu da berbat etmiş
Onun amacı sen ve evliliğiniz değil zaten topluma karşı perde
bu arkadaş doğrumu söylüyor bilmiyorum ama.şöyle bir durum var.beni bi arkadaşım biseksüel.evli bir çocuğu var.aynı zamanda erkek sevgililerei var.eşi bilmiyor.ve bu çocuk eşi annesine kalmaya falan gittiğinde erkek sevgililerini eve götürüyo.biz farkettiğimizdede eşimi çok seviyorum.ama bu çok farklı bişey falan demişti.7-8 yıldırda evli.ama eşiyle telefonda konuşurken baya bildiğin erkek.o yüzden farkedilmiyo bunlar.10 yıl nasıl sakladı sizden hiç şüphelenmediniz mi? Birde ne oldu da 10 yıl durdu durdu şimdi itiraf etti?
Bu adamdan hala ne ilgisi bekliuorsunuz Hayret şans vermenizde çok ilginc gidin bir an önce bosanin tehditlerinede kulak asmayın sanırım rezil olmaktan korkmuyor eşinizEvt ben bir yıl önce eşimin biseksuel olduğunu öğrendim demiştim...bir yıl içinde neler oldu sizinle paylaşacağım ve yorumlarınızı isteyeceğim...Psikolojik destek aldık...Eşim çocuklar adına bir şans istedi bende verdim...peki nemi oldu...2 ay sonrasında tekrar aynı şey...hiçbişey düzelmedi yani...tekrardan ilgisiz ve sevgisiz bir eş....ben artık anladımki bu evliliğin yürüme şansı yok ve bosanma kararı aldım..Eşim ise hala karşı boşanmaya ...Çocukları düşün ve benle evli kal diyor...Bu haftasonu psikolojik destek alarak bu bosanma esnasında nasıl bir yol izleyeceğime bakacağım..Ailem herkes karşı gelecek boşanmaya biliyorum...Çünkü dışardan bakınca çok iyi giden bir evlilik..Eşim kendi yaptıklarını unutmuş gibi ben sen çocuklarına bunu nasıl yaparsın diye psikolojik olarak beni yıpratıyor...umarım bu süreçte hersey yolunda gider
Fake ya da değil. Üslup çok çirkin. Kişilerin cinsel yönelimleriyle böyle fütursuzca dalga geçemezsiniz.
İnşallah herşey gönlünüzce olur..eminim çok yıprandıniz.evt bende boşanma kararı aldım zaten...inşallah Allah yardımcım olur...Çocuklarımı en iyi şekilde büyütebilirim.bu evlilik boyunca kendime olan güvenimi yitirdim çok üzüldüm.ve hiç haketmedim....yorum yapan arkadaşlara teşekkür edrim.umarım yaşam gülen yüzünü banada gösterir.
yeni üye ve ilk mesaj:) yav he he bizde salağız ya inandık:)Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
Konunun 1 yıl önce açıldığını fark etmediniz herhalde?yeni üye ve ilk mesaj:) yav he he bizde salağız ya inandık:)
Bunu saklayabilen maalesef çok, insanlar öyle kolay farkedemiyor. Sonuçta iki cinsede ilgi , biliyorum tuhaf ama biz anlayamayiz10 yil farketmedin sonra bi baktin aaaa kocam gay mi ? Biseksuelmi ? Sen kesinlikle imalat hatasisin
Mutlaka bir yerde anlasiliyr on yil boyunca hic acik vermemisse kiii vermemis on yil sonra nasil anladi.peki ?? İmalat hatasiBunu saklayabilen maalesef çok, insanlar öyle kolay farkedemiyor. Sonuçta iki cinsede ilgi , biliyorum tuhaf ama biz anlayamayiz
dogru bir karar vermissiniz.cocuklarinizi sapkin bir babayla yetistirmektense babasiz ahlakli edepli hayali namuslu yetistirirdim bende.esiniz ahlaksiz davranislarindan dolayi hem bu dunyasini hem ebedi hayatini cehenneme donusturmus.yolunuz acik kaderiniz guzel olsun.cocuklarinizla mutlu huzurlu gunler yasamaniz dilegiyle...evt bende boşanma kararı aldım zaten...inşallah Allah yardımcım olur...Çocuklarımı en iyi şekilde büyütebilirim.bu evlilik boyunca kendime olan güvenimi yitirdim çok üzüldüm.ve hiç haketmedim....yorum yapan arkadaşlara teşekkür edrim.umarım yaşam gülen yüzünü banada gösterir.
ay farketmedim konuyu hortlatmışım pardon:)Konunun 1 yıl önce açıldığını fark etmediniz herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?