- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi Sevimli peri
-
Yanlış anlamışım. Haklısınız :)Ben konu açısından dedim yanlış okudunuz sanırım sapmış yanlış bir durum olarak söyledim bilmem anlatabildim mi iki çocuğu olan bir baba Duygularını bastırabilir ölüm yok ya sonuçta onlara örnek olacak büyünce çocuklar bu durumu nasıl karşılayacak ABD yaşamıyoruz Türkiye burası böyle ilişkileri hoş karşılamıyorlar bu konuya kimse inanmadı inanmak istemedi çünkü herkese ters ailesi var sonuçta onunları hiç düşünmemiş kadında boşanayım mı diye soruyor hala ATI alan Üsküdar'ı geçmiş
Aynen bizim hayatımızı kararttı ve evliliği boyunca beni aldattı. ..Şimdide kalkmış ben seni seviyorum bosanma çocuklar için katlan diyor.Hala kendini düşünüyor. ..ya madem biseksüelmiş ne diye sizin hayatınızı karartmış ki? hiç evlenmeseymiş? evlen diye silah mı dayamışlar kafasına.. hem çocukların hem sizin hayatınızı karartmış..
Biri benim gibi bir cahile Biseksüel ne demek aciklasin lütfen.Biseksüel mi gay mi? Biseksüelse size de sağlıklı bir şekilde ilgi göstermesi gerekirdi. Ama size karşı ilgisizse ya da kadınlara karşı ilgisizse gay demektir.
Sizin psikolojik acinizdan ayrilmaniz en iyisi diye düşünüyorum zira bu evlilik böyle gitmez.Sorumun cinsellik hakkında olması yadirgandı sanırım ama ben gerçekten kötü durumdayım. ..Ve ben evliliğimin gidişatı için yorum bekliyorum....cinsellikle alakalı değil
Onlarida yavaş yavaş alistiracaksin canim.Anne mutsuzken babayla beraber yasarsanizda çocuklarin mutlu olmayacaklar.Çocuklara yazık olacak derken babaya çok düşkünler onların düzenini bozmayı kastediyorum. .onlara haksızlık etmiş olurmuyum diye...
Ne gibi tuhaflıklar? ??Nasıl anladiniz ve nasil itiraf etti. Sonucta 10 senedir saklamayi başarmış birisi.Evet hissettim tuhaflıklar ve dikkat ettim internetten araştırdım Şüphelerim arttı
Biseksüelse sana da ilgi duyması lazım. Belki sende de bir sorun vardır. Tabi eve milleti getirmesi aldatması falan hoş değil. Boşan gitsin napcan. Sorun eşinin biseksüel olması değil bence. Eve birilerini getirmesi, seni aldatmış olması. Seni bir kadınla da erkekle de aldatmış olsa aldatmış sonuçta. Boşanmalısın.Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
10 senedir bana karşı tuhaflıkları vardı kötü biri değil ama beni sevmiyordu hissediyordum bana karşı ilgisiz di isteksizdi çocuktan sonra kilolu olmamı bahane eder herseyimi elestirirdi. .Ben mücadele ettim bu dönemde çocuk vardı çünkü..kendimde bir sorun var diye düşünüyordum. ..yada onun psikolojik ve fiziksel bir rahatsızlığı ona herzaman psikoloğa git uroloji ye git yardım al dedim benim yardıma ihtiyacım yok sen al yardım dedi.tdedi.tabi beni en çok şuphelendiren arkadaşı oldu çok samimi olmaları adam bekardı sürekli ona gitmek istiyordu adam sürekli bize geliyordu. ..en son adamın ona bakışların da tuhaflık gördüm. .Ona kapris falan yaptığına dikkat ettim internetten araştırdım parçaları birlestirdim ona söyledim başta inkar etti ama başka erkek olsa kıyameti koparırdı. Fazla tepki vermedi ve yüzü kızardı..en son iki Gün önce iyice üzerine gittim kendimden eminmisim gibi davrandim itiraf etmek zorunda kaldıNe gibi tuhaflıklar? ??Nasıl anladiniz ve nasil itiraf etti. Sonucta 10 senedir saklamayi başarmış birisi.
Evet doğası na göre davranıyor belki ama benim 10 yılimı benden çalması üstelik çocuklara ve bana yaptığı haksızlık. ..bbekar kalabilir istediğini yapabilirdi. Oysa o beni kullandı. ..Bana psikolojik şiddet uyguladı evliliğim boyunca ama ben sabırliyimdir biz annemizden öyle gördük. ..En kötüsü benim anlamam oldu.Birde çocukların ve benim yüzüme baka baka o insanları bizim evimize aldı soframıza oturttu çocuklarımla biraraya getirdi bana yaptığı bütün bunları haklı göstermez cinsel tercihleriABDde de yaşamıyoruz böyle şeyler kabul edilemez denmiş doğru valla adam hükümete yanaşıp hırsızlık yapsa yolsuzluk yapsa herkes kabul eder üstüne bi de adam sayar hürmet ederler ama kendi doğasına uygun yaşamaya çalışıyor diye yargılanıyor her gibi memleketim hey..
Ne alaka?Bence çocuklarınız için katlanmak yerine çocuklarınız için ayrılmalısınız.
Evet doğası na göre davranıyor belki ama benim 10 yılimı benden çalması üstelik çocuklara ve bana yaptığı haksızlık. ..bbekar kalabilir istediğini yapabilirdi. Oysa o beni kullandı. ..Bana psikolojik şiddet uyguladı evliliğim boyunca ama ben sabırliyimdir biz annemizden öyle gördük. ..En kötüsü benim anlamam oldu.Birde çocukların ve benim yüzüme baka baka o insanları bizim evimize aldı soframıza oturttu çocuklarımla biraraya getirdi bana yaptığı bütün bunları haklı göstermez cinsel tercihleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?