Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Yanlış anlamışım. Haklısınız :)

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Babanızada acil şifalar dilerim. buralarda yazılan sorunları dertleri okuduğumuzda hepimiz yani çoğumuz empatik düşünerek yorumlar yapıyoruz."bizim başımıza gelseydi ne yapardık" .....Bir kadının annenin başına gelebilecek en kötü ve yıpratıcı olaylardan birini yaşıyorsunuz.cinsel tercihlerinden ötürü kimseyi yargılama hakkına sahip değiliz.fakat cinsel tercihini saklı tutarak kendisinden farklı bir tercihle( ki normal olanı bu heteroseksuel) yaşayan birini hayatına sokma ,hayatını paylaşma ve bu paylaşımdan çocuk dünyaya getirmeyi çok adil görmüyorum.İlk aklıma gelen Toplum üzerindeki erkek rolunu ifa etmeye çalışmasıdır. çocuk yaparakta baba rolunu...bir kadın eşini başka bir kadınla paylaşmaya yanaşamazken başka bir erkekle paylaşmaya yada paylaşma potansiyeline sahip olduğu bilincinde olmasına katlanamaz diye düşünüyorum. Tanıştığı konuştuğu her erkeğede o gözle bakacağınızdan hayatınızı yaşanmaz hale çevirirsiniz.Güçlü olmaya odaklanıp,silkelenip çocuklarınızla beraber güzel bir yaşama doğru ilerlemeyi hedef edinmelisiniz. bu durum için üzülmeye değil. Umarım hakkınızda hayırlI olan kararı alırsınız.

ya madem biseksüelmiş ne diye sizin hayatınızı karartmış ki? hiç evlenmeseymiş? evlen diye silah mı dayamışlar kafasına.. hem çocukların hem sizin hayatınızı karartmış..

ya madem biseksüelmiş ne diye sizin hayatınızı karartmış ki? hiç evlenmeseymiş? evlen diye silah mı dayamışlar kafasına.. hem çocukların hem sizin hayatınızı karartmış..
Aynen bizim hayatımızı kararttı ve evliliği boyunca beni aldattı. ..Şimdide kalkmış ben seni seviyorum bosanma çocuklar için katlan diyor.Hala kendini düşünüyor. ..

Sorumun cinsellik hakkında olması yadirgandı sanırım ama ben gerçekten kötü durumdayım. ..Ve ben evliliğimin gidişatı için yorum bekliyorum....cinsellikle alakalı değil
Sizin psikolojik acinizdan ayrilmaniz en iyisi diye düşünüyorum zira bu evlilik böyle gitmez.

Bence tam olarak da çocuklar için ayrilmalisiniz. Oyle bir ortamda cocuklarin büyümesi hic saglikli değil. Baksaniza, eve kadar getiriyormuş ilişki yasadigi kişileri.... Allah yardimciniz olsun, cok zor bir durum. Yazmasi kolay boşan diye, ama 10 senelik evlilik ve 2 çocuk var, anlayabiliyorum. Ama olmaz.. Bunu bilerek yasanilmaz. Tanistigi her erkekle ilişkisi mi var, eve her gec geldiğinde erkeklerle birlikte olduğunu düşünerek(oyle olmasa bile), bu şüpheyle yasamak... Cocuklariniz öğrendi diyelim.. Hayal kirikligi.. Ve cocuklarinizin ileriki yaslarda cinsel tercihlerini de etkileyebilir..
Zor, cok zor, ama kesinlikle ayrilmalisiniz.. Tabi sizin hayatiniz, sizin duygulariniz..Tercihiniz dogrultusunda hayatiniza yon vermek sizin elinizde.. Allah yardimciniz olsun. Amin...

ABDde de yaşamıyoruz böyle şeyler kabul edilemez denmiş doğru valla adam hükümete yanaşıp hırsızlık yapsa yolsuzluk yapsa herkes kabul eder üstüne bi de adam sayar hürmet ederler ama kendi doğasına uygun yaşamaya çalışıyor diye yargılanıyor her gibi memleketim hey..

Biseksüelse sana da ilgi duyması lazım. Belki sende de bir sorun vardır. Tabi eve milleti getirmesi aldatması falan hoş değil. Boşan gitsin napcan. Sorun eşinin biseksüel olması değil bence. Eve birilerini getirmesi, seni aldatmış olması. Seni bir kadınla da erkekle de aldatmış olsa aldatmış sonuçta. Boşanmalısın.

Ne gibi tuhaflıklar? ??Nasıl anladiniz ve nasil itiraf etti. Sonucta 10 senedir saklamayi başarmış birisi.
10 senedir bana karşı tuhaflıkları vardı kötü biri değil ama beni sevmiyordu hissediyordum bana karşı ilgisiz di isteksizdi çocuktan sonra kilolu olmamı bahane eder herseyimi elestirirdi. .Ben mücadele ettim bu dönemde çocuk vardı çünkü..kendimde bir sorun var diye düşünüyordum. ..yada onun psikolojik ve fiziksel bir rahatsızlığı ona herzaman psikoloğa git uroloji ye git yardım al dedim benim yardıma ihtiyacım yok sen al yardım dedi.tdedi.tabi beni en çok şuphelendiren arkadaşı oldu çok samimi olmaları adam bekardı sürekli ona gitmek istiyordu adam sürekli bize geliyordu. ..en son adamın ona bakışların da tuhaflık gördüm. .Ona kapris falan yaptığına dikkat ettim internetten araştırdım parçaları birlestirdim ona söyledim başta inkar etti ama başka erkek olsa kıyameti koparırdı. Fazla tepki vermedi ve yüzü kızardı..en son iki Gün önce iyice üzerine gittim kendimden eminmisim gibi davrandim itiraf etmek zorunda kaldı

Evet doğası na göre davranıyor belki ama benim 10 yılimı benden çalması üstelik çocuklara ve bana yaptığı haksızlık. ..bbekar kalabilir istediğini yapabilirdi. Oysa o beni kullandı. ..Bana psikolojik şiddet uyguladı evliliğim boyunca ama ben sabırliyimdir biz annemizden öyle gördük. ..En kötüsü benim anlamam oldu.Birde çocukların ve benim yüzüme baka baka o insanları bizim evimize aldı soframıza oturttu çocuklarımla biraraya getirdi bana yaptığı bütün bunları haklı göstermez cinsel tercihleri

Sen çocuklarım için katlanmak düşünüyorsun ama bu arada sen yeterince annelik yapabilecek mi bu olaylarla bogusurken çocukların ve ve öğrencilerin kendi ebeveynlerin var psikolojik olarak seni etkilediği için ister istemez herkese yansıyacak bu durum yok ben polyanacik oynabilirim boşanmak dersen sen bilirsin
NOT:BÜYÜKÇE YİNE SİZİN ÇOCUKLARININ OLUCAK YİNE AYNI ŞEKİLDE ETKİLENECEK İSTEMİYORSANIZ ŞİMDİ BOŞANAN bende ayrılmış ailenin çocukları olarak yazıyorum

Acı ama gerçek... Birçok erkek gay veya biseksüel olduğu halde aile ve toplum baskısı nedeniyle evleniyorlar. Toplumumuzdaki "evlen !" baskısı olmasa belki de bu durumlar hiç yaşanmayacak. Tabi aynı şekilde lezbiyen olduğu halde evlenen-evlendirilen-evlenmek zorunda bırakılan kadınlar da var.

Konuya siyasi ya da dini yorumlar yazmayalım lütfen, yasaktır.

Siz yerden göğe Haklısınız, diyecek sözüm bile olmaz yaşadıklarınıza ama artık olan olmuş, bundan sonrasına bakmalısınız, eşiniz siz öğrendiğiniz için daha rahatta davranabilir, daha dikkat edebilirde, bunu zaman gösterir fakat cinsel tercihinden vazgeçmeyecektir, ama size göstere göstere, ama gizli kapaklı yine yaşacaktır tercihini.
Bu yüzden siz bir karar vermelisiniz, eşinizle evliliğinize devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız?
Şu andan itibaren bir Dönüm noktasındasındasınız çünkü.

Bunları kabul edip sineye cekbilecekseniz Boşanmayin, ama yoksa sizi ne kadar emin bile olsanız acabalar hasta etmeye yeter.. Hemde bunu hiç çekinmeden ailenizin içinde yapmış olmasi kabul edilebilir değil.. Beraber yaşamaya devam etseniz de etmeseniz de ;p; psikolojik destek almanizdan yanayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…