Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Ne demek ne alaka kaç senedir eşini zaten kandırıyormuş,üstelik takıldığı kişileri evine arkadaşım olarak getirmiş. O evde çocuk var sonuçta getirdiği kişiler nasıl kişiler zaten belli. Çocukların psikolojisini nasıl etkileyebilirler bir düşünün...
Ki zaten eşine dediği için daha da rahat olacaktır.

Ben yasadigim ulke itibari ile her zaman bu tur insanlarla ic ice yasadim. Okulda ogretmenlerim ya gay idi, ya biseksuel idi ya da lezbiyen idi. Daha sonra elbette is hayatinda da ayni sekilde. Bu insanlari hastalikli veya öcü gibi gormuyorum. Elbette yasayis sekilleri bana uymuyor, bana ters ama bir toplumda yasiyoruz ve ben o insanlarin tercihlerine soz soyleme hakkina sahip degilim.. Maalesef Turkiye de bu insanlar bir birey olarak gorulmuyorlar ve boyle kacak kocek yine de hayatlarini surdurmeye calisiyorlar. Birgun kabul goreceklerini de hic sanmiyorum Turkiye'de. Boyle olunca yazik ki baska insanlarinda kanina giriyorlar, sizin durumunuzda oldugu gibi.

Kocaniz gay anladigim kadariyla biseksuel degil. Yani sadece erkeklere ilgi duyuyor. Yani aslinda evliliginiz coktan bitmis. Ortada kari koca iliskisi de kalmamis. Devam etme karari alirsaniz ayni evde yasayan iki yabancidan farkiniz kalmaz. Boyle bir hayati istiyor musunuz bilmiyorum. Cocuklarim icin diyorsunuz ama cocuklarina baba olacamayacak bir kocaniz var. Zor tabi sizi de anliyorum. Calisip calismadiginizi bilmiyorum. Ama ben bosanmanin en dogru cozum oldugunu dusunuyorum. Artik olan oldu ve gecen 10 yili artik geri getiremezsiniz. Simdi gercekleri biliyorsunuz. Oturun kocanizla konusun bosanma konusunu. Kocanizin durumu da aranizda kalir. Cocuklara ise durumu anlayacak yasa geldiklerinde aciklama yaparsiniz.

Cocuklarinizi dusunuyorsaniz ayrilmaniz en mantiklisi. Tabiki karar sizin, Allah sabir ve kolayliklar versin.

beraber olduğu adamları eve getirmesi kötü olmuş o kadar da değil bu evlilik hiç başlamamış ki bitsin çocukların böyle bir babayla büyümeleri doğru değil bir anne olarak önceliğin çocukların omalı ve evliliği bitirmelisin hani gay olur ama evlendikten sonra asla yapmaz evlilik yürüyebilirdi ama aldatması seni ..... yok yani konuş ve bitir

gülünücek veya alay edilicek bişey değil bu hem sizin ve çocuklarınızın iyiliği için bence boşanmalısınız yinede karar sizin

Evt ben bir yıl önce eşimin biseksuel olduğunu öğrendim demiştim...bir yıl içinde neler oldu sizinle paylaşacağım ve yorumlarınızı isteyeceğim...Psikolojik destek aldık...Eşim çocuklar adına bir şans istedi bende verdim...peki nemi oldu...2 ay sonrasında tekrar aynı şey...hiçbişey düzelmedi yani...tekrardan ilgisiz ve sevgisiz bir eş....ben artık anladımki bu evliliğin yürüme şansı yok ve bosanma kararı aldım..Eşim ise hala karşı boşanmaya ...Çocukları düşün ve benle evli kal diyor...Bu haftasonu psikolojik destek alarak bu bosanma esnasında nasıl bir yol izleyeceğime bakacağım..Ailem herkes karşı gelecek boşanmaya biliyorum...Çünkü dışardan bakınca çok iyi giden bir evlilik..Eşim kendi yaptıklarını unutmuş gibi ben sen çocuklarına bunu nasıl yaparsın diye psikolojik olarak beni yıpratıyor...umarım bu süreçte hersey yolunda gider

bosanmalisin,kendin icin ve cocuklarin icin bosanmalisin.
kadin erkek ne farkeder,adam seni aldatmis.
sans verdim ayni tas ayni hamam diyorsun.
varsin gitsin yoluna,kendine paravan aramasin
annelik duygularina oynuyor sakin kanma.

Çünkü suç bastırıyor
Şans vermen bile büyük lükstü
Onu da berbat etmiş

Onun amacı sen ve evliliğiniz değil zaten topluma karşı perde

Kesinlikle bosanmalisin. Bunun azicik dusunmesi bile olamaz..

kendi ailenize durumu anlatarak boşanmak istediğinizi dile getirin eminim ki ailneiz destek çıkacaktır size

Böyle bir durum onun başına gelseydi yani siz lezbiyen olsaydınız o sizi kabul edecekmiydi?
Bencilliğe bak.her haltı yiyecek birde benimle evli kal diyecek.söz onunla nasıl aynı yatağa gireceksiniz?
Boşanma konusunda size hak veriyorum asla bu karardan vazgeçmeyin. .

neyse ne adam seni aldatmis mi aldatmis asil sorun orda bence, kadin olsaydi daha mi farkli olacakti, tama erkekle aldatmis oda ayri bir sok ama asil sorun suanda adamin aldatmis olmasi.

"beni kiminle aldattiginin onemi yok, aldatmis olmasi onemli" diye dusunuyorsaniz evliliginizi sonlandirmaniz elzemdir.
yok eger "ihanet onemli degil, bir erkekle bunu yapmis olmasi onemli" diyorsaniz, yine bosanmalisiniz.
cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun.
ekonomik bagimsizliginiz var ise bosanin ancak bu durumu desifre etmeyin. cocuklarinizin ruhsal gelisimi her seyden onemli. S Sevimli peri

eşinizin cinsel yönelimleri onu ilgilendirir, siz dahil kimseye de bu konuda laf düşmez.size bunu en başta söylemeliydi ama.
siz kaldıramayacaksanız boşanın, çocukları vs. bahane etmeyin.

Bu bir hastalık ya da tercih değil. Bu bir yönelim. Psikolojik destek ile çözemezsiniz sorunlarınızı.

Üstelik hala bu kişiden ilgi sevgi beklemeniz de tuhaf. Adam bi, sevgi gösterse ne çıkar?

Esiniz Baştan bunları konuşmayarak size büyük haksızlık etmiş ama siz de Bir senenize yazık etmişsiniz. Öğrenince yollarınızı ayırsaydınız Keske.

Yerinizde olsam ailemle esimin durumunu paylaşmam zira ne olursa olsun ıkı çocuğunuzun babası ve onları yıpratmamak adına sebebi başka bildirin bence.

Umarım çok Mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…