- 5 Ağustos 2014
- 1.580
- 970
- 168
- Konu Sahibi Sevimli peri
-
Ne demek ne alaka kaç senedir eşini zaten kandırıyormuş,üstelik takıldığı kişileri evine arkadaşım olarak getirmiş. O evde çocuk var sonuçta getirdiği kişiler nasıl kişiler zaten belli. Çocukların psikolojisini nasıl etkileyebilirler bir düşünün...Ne alaka?
Yeni üye, ilk konu cinsellik.
He canım he
Evt ben bir yıl önce eşimin biseksuel olduğunu öğrendim demiştim...bir yıl içinde neler oldu sizinle paylaşacağım ve yorumlarınızı isteyeceğim...Psikolojik destek aldık...Eşim çocuklar adına bir şans istedi bende verdim...peki nemi oldu...2 ay sonrasında tekrar aynı şey...hiçbişey düzelmedi yani...tekrardan ilgisiz ve sevgisiz bir eş....ben artık anladımki bu evliliğin yürüme şansı yok ve bosanma kararı aldım..Eşim ise hala karşı boşanmaya ...Çocukları düşün ve benle evli kal diyor...Bu haftasonu psikolojik destek alarak bu bosanma esnasında nasıl bir yol izleyeceğime bakacağım..Ailem herkes karşı gelecek boşanmaya biliyorum...Çünkü dışardan bakınca çok iyi giden bir evlilik..Eşim kendi yaptıklarını unutmuş gibi ben sen çocuklarına bunu nasıl yaparsın diye psikolojik olarak beni yıpratıyor...umarım bu süreçte hersey yolunda gider
Çünkü suç bastırıyorEvt ben bir yıl önce eşimin biseksuel olduğunu öğrendim demiştim...bir yıl içinde neler oldu sizinle paylaşacağım ve yorumlarınızı isteyeceğim...Psikolojik destek aldık...Eşim çocuklar adına bir şans istedi bende verdim...peki nemi oldu...2 ay sonrasında tekrar aynı şey...hiçbişey düzelmedi yani...tekrardan ilgisiz ve sevgisiz bir eş....ben artık anladımki bu evliliğin yürüme şansı yok ve bosanma kararı aldım..Eşim ise hala karşı boşanmaya ...Çocukları düşün ve benle evli kal diyor...Bu haftasonu psikolojik destek alarak bu bosanma esnasında nasıl bir yol izleyeceğime bakacağım..Ailem herkes karşı gelecek boşanmaya biliyorum...Çünkü dışardan bakınca çok iyi giden bir evlilik..Eşim kendi yaptıklarını unutmuş gibi ben sen çocuklarına bunu nasıl yaparsın diye psikolojik olarak beni yıpratıyor...umarım bu süreçte hersey yolunda gider
Evt ben bir yıl önce eşimin biseksuel olduğunu öğrendim demiştim...bir yıl içinde neler oldu sizinle paylaşacağım ve yorumlarınızı isteyeceğim...Psikolojik destek aldık...Eşim çocuklar adına bir şans istedi bende verdim...peki nemi oldu...2 ay sonrasında tekrar aynı şey...hiçbişey düzelmedi yani...tekrardan ilgisiz ve sevgisiz bir eş....ben artık anladımki bu evliliğin yürüme şansı yok ve bosanma kararı aldım..Eşim ise hala karşı boşanmaya ...Çocukları düşün ve benle evli kal diyor...Bu haftasonu psikolojik destek alarak bu bosanma esnasında nasıl bir yol izleyeceğime bakacağım..Ailem herkes karşı gelecek boşanmaya biliyorum...Çünkü dışardan bakınca çok iyi giden bir evlilik..Eşim kendi yaptıklarını unutmuş gibi ben sen çocuklarına bunu nasıl yaparsın diye psikolojik olarak beni yıpratıyor...umarım bu süreçte hersey yolunda gider
Fake ya da değil. Üslup çok çirkin. Kişilerin cinsel yönelimleriyle böyle fütursuzca dalga geçemezsiniz.Fake olduğu belli kimi savunuyorsunuz. Gerçek olaylar ve konular karşısında boynumuz kıldan incedir merak buyurmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?