Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Şükür yani . Yırtık dondan çıkar gibi çıkıyolar ya . Yok fake imiş yok yeni üyeymiş. Konu sahibi bide bunları inandırmak için uğraşıyo. Sanki böyle şeyler hiç yaşanmıyo dünyada.

Son düzenleyen: Moderatör:

beden ruha giydirilmis bi kilif..artik daha fazla hangi cinsiyetle sizi aldatmis olduguna takilmayin..biliyorum demesi kolay ama eger sadece biseksuel oldugu icin esinizden ayrilmak isterseniz artik yapmicam diye sizi oyalar,sacma sapan vaatlerde bulunur..
kestirip atmasi cok ama cok daha iyi boyle bir evliligi sizi aldatmis ve bunu gozunuzun icine baka baka yapmis,cok ama cok cirkin..
hem cocuklarinizi da dusunun,evde huzurunuz kalmayacagi icin o cocuklar huzursuzluk icinde buyur.
Allah yardimciniz olsun.

Aldatmanın heteroseksüeli, biseksüeli, kadını, erkeği olmaz.

Toplum baskısından dolayı evlenip aile kuruyor çoğu biseksüel ama karşılarındaki insanların cinsel tercihlerine dair saygısızlıkta bulunduklarının farkında değiller. Kendileri saygı görmedikleri için kimliklerini gizliyorlar ama yinede bir kadın ile evlenip , kadının cinsel tercihlerine karşı saygısızca davranıyorlar zira kadın burada heteroseksüel ve bir kadın-erkek ilişkisi arzuluyor. İnsaoğlu gerçekten çok egoist.

Konu sahibi allah sabır versin sana, diyecek bir şey bulamıyorum.

Evet artık biseksuel mi gay mi ne haltsa salak gibi on yıl bişey anlamadım. Belki cinsel problemleri vardır çekiniyordur diye ustelemedim. .Hep beni asagilardı herseyimi elestirirdi heralde bende bir sorun var diye düşünürdüm. .Keske arada çocuk olmasaydı. Boşanmaya karar verdim ancak 1 sene oğlumun Birazda ha büyüyüp kreşe başlamasını bekleyeceğim. Ve bu arada psikolojik destek alacağım. Ama bana niye bosanırdım dediklerinde aldatildim diyeceğim. ..aama erkekle nasıl derim ileride çocuklarım bu duruma neder Allahım öyle caresızimki sadece şuan dua ediyorum Allah bana sabır versin yardım etsin

Canım etrafında gay ve biseksüel arkadaşın yoksa davranışlarını izlemediysen, onlarla vakit geçirmediysen nerden anlayacaksın kocanın biseksüel olduğunu? Ayrıca insan kondurmakta zorluk çeker bu da gayet normal.

Psikolojik destek alman çok iyi ama 1 yıl daha aynı evin içerisinde yaşamaya devam edersen aldığun desteğin bir kıymeti kalmayacak, her sabah her akşam yaşadığın travma tetiklenecek bunun farkındasın değil mi?

Aldatıldım demek yerine, anlaşamıyorduk birbirimizi daha fazla kırmadan ayrıldık diyebilirsin çevrene, ille açıkça anlatmak zorunda değilsin ki. Bunu adamı korumak için değil çocuklar için yapacaksın yoksa ne dediğinin bir önemi yok, başkalarını da ilgilendirmez bu durum.

giremez demedim zaten,girer ama tercihen bunu yapmaz biseksuelle arasında ki farkta budur bildiğim kadarıyla.Devamın da da hareketlerinden anlamadınız mı dıye sordum.

Allah sabır versin canım benim şu an kendini ve çocuklarını düşünerek bu evliliğe bir son vermen gerektiğini düşünüyorum.Çünkü devam edersen yıpranacaksın çocukların da seni gördükçe yıpranacak.İnsanlara anlaşamadık de bitsin.Kendini üzme sen herşeyden önce bir annesin evlatların için dimdik ayakta durman gerekiyor.Allah o adama da hidayet nasip etsin...

Bence kendine sor böyle bir adamla hayatını devam edebilecek misin aşk biter yoksa hala sevebilecekmisin kendinle muhasebe yap çok zor bir durum ama

bence size ve çocuklara yaptığı büyük haksızlık kaç kişi böyle babası koca olsun ister asla hoşgörüyü haketmıyor eşiniz gizlediği için affedılemez

Kusura bakma ama.on yillik evli olupta. Gay. Biseksüel vs her ne olursa olsun anlasilir.insan kendini. Saklamasi heleki evlilikte çok zor

işin zor arkadaşım. millet kocasını hemcinsinden koruyamıyo. sen iki cinsten nasıl koruycaksın. Hem böyle birşey yapıyosa artık değilim desede hiç inandırıcı değil. Yapmasa bile aklından geçmesi bile iğrenç. Aranızda evlilik ilişkiside yoksa ayrılmanız en mantıklısı bence:/

Buraya "fake" yazacak kadar işsiz olmayin.Bazen ben bile yazacagim seye useniyorum telefondan zor oluyor diye,aizin sirf "fake" yazmak icin yorum yapmanizi anlayamiyorum.Buda yeni ciktihangi konuyu acsam altina fake fake yazip duruyolar,fake de olsa farzet ki olay olmus oladabilir dunyanin binbir turlu hali var.Konuya gelince canim bu konuyu iyice oturup dusunmelisin,esini gercekten seviyor musun ve bunu sana acikladiginda ne hissettin? Hep mi boyleymis yokaa sonradan mi farketmis bunu?

E bildiğin aldatmış seni?
Erkekle olunca aldatmamış mı olacak, amaç aynı
Herkes biseksüel oluşuna daha çok takılmış bence daha mühimi başkalarıyla aldatmış olması!
Ben olsam kabul etmezdim

Ya bence kabul edilir birşey değil bu ne kadar çocuklarına iyi olursa olsun ben böyle bir adamın çocuklarıma babalık yapmasını asla istemem tiksinirim o adamdan dinimizinde lanetlediği birşeyi yapıyor adam bence bir kere bile düşünme yoluna bak

Şu kadın kim bu kadın kim diye kıskançlık yapıyoruz ya, sen bir de erkek arkadaşları hakkında da aynısını düşneceksin işin zor..

bu adam niye evlenmiş peki? evlilik bu kadar basit mi yani?
sonradan mı rahatsızlanmış acaba... Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…