- Konu Sahibi Sevimli peri
-
Birgün alışveriş merkezine gittiğimizde oda yanimizdaydı aralarında ne konuşma geçtiğini bilmiyorum arkadaşı kaprisli hareketler yapmaya başladı ona karşı bana değişik geldi birbirlerine bakışları şuphelendim. ...Allah kimseye beni yaşadıklarımı yaşatmasin
Evet artık biseksuel mi gay mi ne haltsa salak gibi on yıl bişey anlamadım. Belki cinsel problemleri vardır çekiniyordur diye ustelemedim. .Hep beni asagilardı herseyimi elestirirdi heralde bende bir sorun var diye düşünürdüm. .Keske arada çocuk olmasaydı. Boşanmaya karar verdim ancak 1 sene oğlumun Birazda ha büyüyüp kreşe başlamasını bekleyeceğim. Ve bu arada psikolojik destek alacağım. Ama bana niye bosanırdım dediklerinde aldatildim diyeceğim. ..aama erkekle nasıl derim ileride çocuklarım bu duruma neder Allahım öyle caresızimki sadece şuan dua ediyorum Allah bana sabır versin yardım etsinAldatmanın heteroseksüeli, biseksüeli, kadını, erkeği olmaz.
Toplum baskısından dolayı evlenip aile kuruyor çoğu biseksüel ama karşılarındaki insanların cinsel tercihlerine dair saygısızlıkta bulunduklarının farkında değiller. Kendileri saygı görmedikleri için kimliklerini gizliyorlar ama yinede bir kadın ile evlenip , kadının cinsel tercihlerine karşı saygısızca davranıyorlar zira kadın burada heteroseksüel ve bir kadın-erkek ilişkisi arzuluyor. İnsaoğlu gerçekten çok egoist.
Konu sahibi allah sabır versin sana, diyecek bir şey bulamıyorum.
Evet artık biseksuel mi gay mi ne haltsa salak gibi on yıl bişey anlamadım. Belki cinsel problemleri vardır çekiniyordur diye ustelemedim. .Hep beni asagilardı herseyimi elestirirdi heralde bende bir sorun var diye düşünürdüm. .Keske arada çocuk olmasaydı. Boşanmaya karar verdim ancak 1 sene oğlumun Birazda ha büyüyüp kreşe başlamasını bekleyeceğim. Ve bu arada psikolojik destek alacağım. Ama bana niye bosanırdım dediklerinde aldatildim diyeceğim. ..aama erkekle nasıl derim ileride çocuklarım bu duruma neder Allahım öyle caresızimki sadece şuan dua ediyorum Allah bana sabır versin yardım etsin
hahahahaha iyi güldüm ha
giremez demedim zaten,girer ama tercihen bunu yapmaz biseksuelle arasında ki farkta budur bildiğim kadarıyla.Devamın da da hareketlerinden anlamadınız mı dıye sordum.Pardon da gay olanlarin da pekala cocuklari olabiliyor sonucta hala erkekler. Ricky Martin 2 cocugu varken gay oldugunu acikladi. Bu konuda oldugu gibi gay oldugunu gizleyip evlenip aile kuranlar var. Konu sahibinin kocasinin ne oldugunu tam anlayamadim ama gay olan bir erkekte pekala bir kadinla iliskiye girebilir ama istekli ama isteksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?