- 30 Nisan 2015
- 39
- 16
- 88
- 44
- Konu Sahibi Sevimli peri
-
Evlenmeden öncede varmış bu yönü ben sadece paravan ım. ..topluma normal görünmek adına evlendi benimle okadar kötü durumdayım ki anlatamam inancım ve çocuklarım olmasa suan Yaşamak istemiyorumbu adam niye evlenmiş peki? evlilik bu kadar basit mi yani?
sonradan mı rahatsızlanmış acaba... Allah ıslah etsin
Allah yardımcın olsun, ben yerinde olsam hemen bir uzmandan yardım alırdım. çünkü bu yaşadığın gerçekten çok ciddi bir olay.Evlenmeden öncede varmış bu yönü ben sadece paravan ım. ..topluma normal görünmek adına evlendi benimle okadar kötü durumdayım ki anlatamam inancım ve çocuklarım olmasa suan Yaşamak istemiyorum
sayın yönetici ben bu forumu paylaşım ve fikir alışverişi forumu olarak görüyorumKonu ya da üyelik sahteyse bakınız altta K.İ.B butonu var, basıyorsunuz, konuyla üyelikle ilgili şüphelerim var yazıp gönderiyorsunuz, yönetim ilgileniyor, topiğe fake fake yazıp sulandırmaya gerek yok.
Ne yani 10 yıllık eşinin biseksüel olduğunu anlamadı diye mi yoksa eşine biseksüel dedi diye mi sahte damgasını yedi üye?
Biseksüellik bekar erkeklere Özgü değildir, evli olup Evliliği cinsel tercihini kamufle için kullanan çok erkek var, 10 yılda iyi bile anlamış konu sahibesi, 20-30 yıl evli olup evlenme çağında çocuğu olan eşlerinin cinsel eğilimini anlamayan birçok kadın var çünkü biseksüel olup bunu belli etmek istemeyen erkeklerin kalkanıdır evlilik.
Evliyse ve üstüne birde çocuğu varsa kimse biseksüel olduğunu düşünmez zira sanılır ki kendi cinsinden hoşlanan erkekler kadınlarla birlikte olamaz.
Bu büyük bir yanılgıdır, biseksüeller kadınlarla da birlikte olur, çocuk sahibi olur ve yıllarca cinsel Kimliğini rahatça saklar.
Çok tanıdığım var aslında erkeklerle birliktelik yaşayan ama evli ve çocuklu olan.
Bazı tanıdıklarımda cinsiyet değiştirirse işinden olacağından, emekli olduktan sonra ameliyatla kadın oldu ve ameliyat olduğunda 25-30 Yaşında oğlu vardı.
Konu sahibesi,
eşinizin biseksüel olduğuna eminseniz maalesef ya olduğu gibi kabul edecek ya da yollarınızı ayıracaksınız, başka çaresi yok ne yazık ki.
Sapık falan yazanlar olmuş ne acı ne kötü kafalar. Eşcinsellik biseksüellik hastalık psikolojik rahataızlık değildir. Önce bunu öğrenin sapıklık hiç değildir.
Eşcinsellik, biseksüellik tabii ki de hastalıktır. Hastalık boyutunda kaldığı sürece normaldir; ancak ilişki boyutuna geçince sapıklığa dönüşür. Hasta olmak kötü, utanılacak bir durum değildir. Ancak kişinin hastalığını yaygınlaştırmaya çalışması kabul edilebilir bir durum değildir. Bugün cılkı çıkmış kültürlerin ve enstrümanlarının yapmaya çalıştıkları tam da bu! Ben kendi inancıma bakarım; İslâma yani. Eşcinsellik günah değildir; ancak eşcinsel ilişki günahtır.
Konuya gelince; konu sahibi arkadaşım, Allah sana sabır versin. Bu adamdan bir an önce ayrıl. Ne kadar erken ayrılırsan senin için de çocukların için de o kadar iyi olur. Çocukların farkına varması, telafisi imkansız psikolojik travmalara neden olabilir. Kimseye de bir şey anlatma. Bu tür şeyleri anlatmak, böyle igrencliklerin artmasına neden olur. Geçinemedik, ayrıldık, de.
haklısınız evet ama siteye üye olduğu gün böyle bir mesaj yazmasından ötürü öyle dedik biz.. çünkü buraya bi çok kişi üye olup aynı gün konu açıp bi güzel bizimle dalga geçiyor.. biz de bıktık yani.. gercek olduğunu nasıl anlayalım?Konu ya da üyelik sahteyse bakınız altta K.İ.B butonu var, basıyorsunuz, konuyla üyelikle ilgili şüphelerim var yazıp gönderiyorsunuz, yönetim ilgileniyor, topiğe fake fake yazıp sulandırmaya gerek yok.
Ne yani 10 yıllık eşinin biseksüel olduğunu anlamadı diye mi yoksa eşine biseksüel dedi diye mi sahte damgasını yedi üye?
Biseksüellik bekar erkeklere Özgü değildir, evli olup Evliliği cinsel tercihini kamufle için kullanan çok erkek var, 10 yılda iyi bile anlamış konu sahibesi, 20-30 yıl evli olup evlenme çağında çocuğu olan eşlerinin cinsel eğilimini anlamayan birçok kadın var çünkü biseksüel olup bunu belli etmek istemeyen erkeklerin kalkanıdır evlilik.
Evliyse ve üstüne birde çocuğu varsa kimse biseksüel olduğunu düşünmez zira sanılır ki kendi cinsinden hoşlanan erkekler kadınlarla birlikte olamaz.
Bu büyük bir yanılgıdır, biseksüeller kadınlarla da birlikte olur, çocuk sahibi olur ve yıllarca cinsel Kimliğini rahatça saklar.
Çok tanıdığım var aslında erkeklerle birliktelik yaşayan ama evli ve çocuklu olan.
Bazı tanıdıklarımda cinsiyet değiştirirse işinden olacağından, emekli olduktan sonra ameliyatla kadın oldu ve ameliyat olduğunda 25-30 Yaşında oğlu vardı.
Konu sahibesi,
eşinizin biseksüel olduğuna eminseniz maalesef ya olduğu gibi kabul edecek ya da yollarınızı ayıracaksınız, başka çaresi yok ne yazık ki.
Sapık olduğumu nerden çıkardınız. .Ben başıma Kötü bir olay gelmiş 2 çocuk annesi okumuş çalışan bir kadınım. .Allah hiçbir kadını benim durumuma düşürmesin.Şikayetiniz varsa yönetime bildirin. .Bilip bilmeden insanları yargılamayın.bdv de bu konulardan gecilmiyor artik....bu gibi konulari yazankara soyluyorum....en kisa zananda piskologa gidin tedavi olun..kesinlikle sapiksiniz..
Bana kendi anlatmadi. Zaten ben şuphelenip üstüne gitmesem dahada anlatmayip beni kandırmaya devam edecektiDurup dururken neden anlattı ve neden gidip annesinede anlattı ? 10 sene sakladıktan sonra bunun nedeni ne ?
Ayrılmalısınız tabiki. Bu durumu kabul etmemelisiniz. Yalan, aldatmada var evliliğinizde üstelik.
Annesine neden anlattı acaba?Bana kendi anlatmadi. Zaten ben şuphelenip üstüne gitmesem dahada anlatmayip beni kandırmaya devam edecekti
Bilemiyorum belkide beni boşanmamaya ikna etmesi için belkide Bu durumu anlatıp daha da rahat bu şekilde ilişkilerini sürdürmek için...inanın ayakta zor duruyorum çocuklarıma belli etmemeye çalışıyorum. ..Allahim bana sabır ve dayanma gücü versinAnnesine neden anlattı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?