Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

bu adam niye evlenmiş peki? evlilik bu kadar basit mi yani?
sonradan mı rahatsızlanmış acaba... Allah ıslah etsin
Evlenmeden öncede varmış bu yönü ben sadece paravan ım. ..topluma normal görünmek adına evlendi benimle okadar kötü durumdayım ki anlatamam inancım ve çocuklarım olmasa suan Yaşamak istemiyorum

Cidden anlamiyorum burdaki uyeleri. Bende akil almak icin buraya uye oldum ve konumu paylastim yardimci olmak disinda hersey denildi. Durmadan dalga gecildi alay edildi sahtedir ergendir diye.

Neyse.

Bence ayril kardesim. Ben sahsen baskasiyla beraber olan biriyle beraber olamam. Erkek kadin fark etmez sonucta sizin yerinize baskasini almis.

benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı gaydi .onun sevglisi vardı adam evliydi ve çocukları vardı düşünün yani ..
senin kocanda demek onlardan biri .. evlilik nasıl sürdürebilirsin bu adamla ?midem kaldırmaz yani benim ..

Ben biseksüel olmasından önce beni aldatmış olmasını kafaya takarım. Kadını erkeği yok bunun, adam yıllarca aldatmış, kandırmış. Erkek kadın ne fark eder ki? Aldatmak aldatmaktır.Kabullenilebilir gibi değil.

Evlenmeden öncede varmış bu yönü ben sadece paravan ım. ..topluma normal görünmek adına evlendi benimle okadar kötü durumdayım ki anlatamam inancım ve çocuklarım olmasa suan Yaşamak istemiyorum
Allah yardımcın olsun, ben yerinde olsam hemen bir uzmandan yardım alırdım. çünkü bu yaşadığın gerçekten çok ciddi bir olay.
mağdur olan hep kadın oluyor,
erkek çocuklarımızı yetiştirirken bir kadına iyi eş olabilecek bir ADAM olarak yetiştirmeliyiz

ne demeliki bu duruma oturup konuşun bence ,bır cok evlılıkte boyle ılıskıler var aslında

Konu ya da üyelik sahteyse bakınız altta K.İ.B butonu var, basıyorsunuz, konuyla üyelikle ilgili şüphelerim var yazıp gönderiyorsunuz, yönetim ilgileniyor, topiğe fake fake yazıp sulandırmaya gerek yok.

Ne yani 10 yıllık eşinin biseksüel olduğunu anlamadı diye mi yoksa eşine biseksüel dedi diye mi sahte damgasını yedi üye?

Biseksüellik bekar erkeklere Özgü değildir, evli olup Evliliği cinsel tercihini kamufle için kullanan çok erkek var, 10 yılda iyi bile anlamış konu sahibesi, 20-30 yıl evli olup evlenme çağında çocuğu olan eşlerinin cinsel eğilimini anlamayan birçok kadın var çünkü biseksüel olup bunu belli etmek istemeyen erkeklerin kalkanıdır evlilik.

Evliyse ve üstüne birde çocuğu varsa kimse biseksüel olduğunu düşünmez zira sanılır ki kendi cinsinden hoşlanan erkekler kadınlarla birlikte olamaz.
Bu büyük bir yanılgıdır, biseksüeller kadınlarla da birlikte olur, çocuk sahibi olur ve yıllarca cinsel Kimliğini rahatça saklar.

Çok tanıdığım var aslında erkeklerle birliktelik yaşayan ama evli ve çocuklu olan.
Bazı tanıdıklarımda cinsiyet değiştirirse işinden olacağından, emekli olduktan sonra ameliyatla kadın oldu ve ameliyat olduğunda 25-30 Yaşında oğlu vardı.

Konu sahibesi,
eşinizin biseksüel olduğuna eminseniz maalesef ya olduğu gibi kabul edecek ya da yollarınızı ayıracaksınız, başka çaresi yok ne yazık ki.

Sapık falan yazanlar olmuş ne acı ne kötü kafalar. Eşcinsellik biseksüellik hastalık psikolojik rahataızlık değildir. Önce bunu öğrenin sapıklık hiç değildir.

Değil türkiyede dünyada da evlİlikle cinsel kimliğini saklayan insanlar var.

Her şeyden önce gururunuz ve kafa ruh beden sağlığınız için boşanın. Eşinizi çocuklarıyla görüştürmeme fikrini de unutun. Baba ve annenin cinsel kimliği onları anne baba olmasını değiştirmiyor.

Biraz bilinçli olun yorum yapanlara diyorum. Kınamayın eleştirmeyin. Belki babanız belki kocanın kardeşiniz abiniz amcanız dayınız sevgiliniz oğlunuz gay. Siz bunkadayls olduğunuz sürece insanlar bunu saklayacaktır ve siz asla anlamayacaksınız.

sayın yönetici ben bu forumu paylaşım ve fikir alışverişi forumu olarak görüyorum
ama malesef bir kaç kişi sürekli insanların OLMAYAN kişisel özellikleriyle dalga geçiyor
bu nasıl bir şey yahu

haklısınız evet ama siteye üye olduğu gün böyle bir mesaj yazmasından ötürü öyle dedik biz.. çünkü buraya bi çok kişi üye olup aynı gün konu açıp bi güzel bizimle dalga geçiyor.. biz de bıktık yani.. gercek olduğunu nasıl anlayalım?

Arkadaşlar ben bile bu olayın başıma geldiğine inanamıyorum. ..Başkalarının inanması zor...Ama inanın gerçek ve benim hayatım altüst oldu ...Burada paylaşmamin nedeni yakınımda kimseyle bu durumu paylaşamaya cak durumda olmam.Babam kanser son evrede sayılı günleri kaldı annem kardeşlerim buna üzülürken ben onlara söyleyip nasıl onları bu durumda yıkarım...Eşim dün gidip annesine durumu anlatmış ve annesi ne demiş biliyormusunuz çocuklar sendenmi. Kadın tabi birliktelik bekler siz bir psikoloğa gidin olsun bitsin.Yani benim yanımda olan yok.Annesi bile yanımda duracağına psikoloğa gidince herseyin düzeleceğini düşünüyor. Eşim ise çocuklar için bu şekilde devam edelim diyor. .Beni düşünen yok

bdv de bu konulardan gecilmiyor artik....bu gibi konulari yazankara soyluyorum....en kisa zananda piskologa gidin tedavi olun..kesinlikle sapiksiniz..

bdv de bu konulardan gecilmiyor artik....bu gibi konulari yazankara soyluyorum....en kisa zananda piskologa gidin tedavi olun..kesinlikle sapiksiniz..
Sapık olduğumu nerden çıkardınız. .Ben başıma Kötü bir olay gelmiş 2 çocuk annesi okumuş çalışan bir kadınım. .Allah hiçbir kadını benim durumuma düşürmesin.Şikayetiniz varsa yönetime bildirin. .Bilip bilmeden insanları yargılamayın.

Durup dururken neden anlattı ve neden gidip annesinede anlattı ? 10 sene sakladıktan sonra bunun nedeni ne ?

Ayrılmalısınız tabiki. Bu durumu kabul etmemelisiniz. Yalan, aldatmada var evliliğinizde üstelik.

Durup dururken neden anlattı ve neden gidip annesinede anlattı ? 10 sene sakladıktan sonra bunun nedeni ne ?

Ayrılmalısınız tabiki. Bu durumu kabul etmemelisiniz. Yalan, aldatmada var evliliğinizde üstelik.
Bana kendi anlatmadi. Zaten ben şuphelenip üstüne gitmesem dahada anlatmayip beni kandırmaya devam edecekti

Annesine neden anlattı acaba?
Bilemiyorum belkide beni boşanmamaya ikna etmesi için belkide Bu durumu anlatıp daha da rahat bu şekilde ilişkilerini sürdürmek için...inanın ayakta zor duruyorum çocuklarıma belli etmemeye çalışıyorum. ..Allahim bana sabır ve dayanma gücü versin

Biseksüel olmasını saklaması normal aslında cünkü belki kabul edememistir bir zamana kadar.Ya da utanmıstır ya da belki de söyle bir düsüncesi olmustur "belki evlendikten sonra ondan baskasına ilgim olmaz bu konuda kapanır gider benim için."
Yanlış bir düşünce tarzı olur.Çünkü ne oldugu asla degismeyecek.Cinsel tercihi aynı kalacak.Kendi istemedigi sürece
Ama biseksüel de olsa gay da olsa ve bir erkek olup sadece kadınlardan da hoslansa evlendikten sonra gözünün başkasını görmemesi lazım.İlişkisi oldugu erkekleri eve getirmeye takıldım ben daha çok biseksüel olmasına değil.
Çünkü şuan gözümde o daha agır bastı.
Ha su da var gördügümde ilgimi çeker mesela bir kız bir kızla beraber olsa ben bunu görsem ilgimi çeker.Öyle yetistirilmisiz yani vay nasıl oluyor ya derim.Ama bu rahatsız edici boyutta olmaz hiçbir zaman.İğrenç midem kaldırmıyor sapıklar falan demem öyle bir şey aklımdan da geçmez.Sadece biraz şaşırırım 1- bunların sapıklık görüldügü bir dünya da cesaretleri oldugu icin sasırırım içimden (kötü anlamda değil hatta hayran kalırım cesaretlerine) 2-Sasırırım mesela ben yeşil bir tişörtü begenmemisim arkadasım begenmis derim sen bunu nasıl beğendin?Tabi saçma bir düşünce ama insanız alışkın değiliz geçiyor içimizden.Tabiki samimi bir şekilde rahatsız edici bir şekilde değil.Arkadasım olsa aynı sekilde derim ona yine samimi sekilde gülerek söylerim eminim o da güler.Yani benim arkadas cevremde böyle.
Yani bir bakar geri çekerim kafamı saygı duyar devam ederim yinede.
Neyse demeye çalıştığım bu değildi.Yani cinsel tercihi ne olursa olsun evlendikten sonra senden baskasını görmemeliydi gözü.
Sonucta erkeklerin kadınlardan hoslanıyor diye evlendikten sonra aldatmak zorunda olmadıgı gibi bu da hem erkekten hem kadından hoslanıyor diye evlendikten sonra baskasına bakmak zorunda değil.Öyle bir zorunluluk yok yani.Cünkü bu sadece tercih meselesi evlendikten sonra da bu tercih aynen öyle kalacak tabiki evlendikten sonra sadece kadınlardan hoslanacak demiyorum yine aynı biseksüellik devam edecek ama evlendikten sonra seni aldatmasını ben normal bir kadın-erkek ilişkisinde ki erkeğin kadını aldatması gibi görüyorum. Yani cinsel tercihin iki cinsten de yana diye sen aldatmak zorunda değilsin sen evlendikten sonra aldatmayacaksın.O zaman kadınlar erkeklerden hoslanıyor erkeklerden hoslanmak ne demek erkek gördügünde onu begenebilmek demek o zaman evlendikten sonra da aldatalım.

Kocanızı aldatmaktan bosayın.Eger rahatsız olursanız bu durumdan ben erkekten de hoslanan bir adamla devam edemem diye düsünüyorsanız yine bosayın hakkınız bence.Aldatmak daha agır basıyor yinede.Hem gay olmak baska biseksüel olmak baska.
Ben olsam sevgilim biseksüel olsa heralde çok takılırdım bu duruma.Kadınlardan korkuyoruz birde erkeklerden korkacagız derdim acıkcası.Ama ayrılır mıyım bilmiyorum.Sanırım kaldıramazdım.Öyle yetistirildik öyle gördük.Yinede biseksüel diye beni aldatacak değil.Gördügü her erkekle bir sey olacak değil.Söyle düsünün her gördügünüz erkekten hoslanıyor musunuz hayır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…