Eşimin 19luk metresi!?

ohaaaaa diyorummm sadece

C.yedi günü baskın yap ve zinadan dava aç.

Bunun dışında ne yapılabilir ki ? Üzücü,yıpratıcı .. Bundan sonraki adımlar çok önemli.
Ya sineye çekeceksiniz . Ya söyleyip yüz göz olacaksınız . Ya da bosanacaksiniz.

Nasıl bu kadar şeyi okuyup sakin kalabiliyorsunuz? Sırf oğlunuz babasını çok sevdiği için mi????Bana mantıksız geldi ama mantıklı gelen arkadaşlar akıl verebilir belki.

Ben senin metresinim diyen bir kız için yuvani yıkacak değilsin heralde, ellerinle vermiş olursun kocanı.ailesine durumu anlatmakla tehdit et

Bi insan yeni üye diye neden bu önyarginiz?? Belliki bu konuyu açmak için üye olmuş. Burda eski üyelerin mi basina geliyor sadece bu olay??
Sorma.. cinsellikle ilgili acsam tamamda bu konunun nesi anormal. Ayrica daha konusmadim konusucam nasil bi tepki vermeliyim diye konu actim. Suan saglikli dusunemiyorum cunku

Bunları 3 gün içerisinde yapmış ? :) Yapacagın zaten belli.Bu ana kadar neden beklediniz.

Yuh diyorum
Ya bu kızın tabiriyle “yap yap yırtılmıyor” bi kadın olup hayatının sonuna kadar hep bu ahlaksızlığı yapan adamın esnek karısı olacaksın. (Korkunç bişey) yada basmaya falan gerek yok zaten bi rezilliğin içindesin daha da büyütüp 2 kat yıpranmadan ekran fotolarıyla boşayacaksın.
Ne iğrenç valla yanımda uyuyandan tiksindim hemcinsi diye

Yalnız merak ettim; anaokulu öğretmeniyim nasıl 19 yaşında oluyor en az 20 li yaslarda olması gerekmiyor mu

Herhalde lisede çocuk gelişimi okumuş öyle diyorlar genelde etrafımda da var öyle insanlar o yüzden ben pek takılmadım

Sorma.. cinsellikle ilgili acsam tamamda bu konunun nesi anormal. Ayrica daha konusmadim konusucam nasil bi tepki vermeliyim diye konu actim. Suan saglikli dusunemiyorum cunku
Nasıl bir tepki versem mi? Ben su an hala nasıl sakin kalabildiginizi anlamaya çalışıyorum heralde ben olsaydım okur okumaz o telefonu kafasına fırlatıp bu ne buuuu karaktersiz derdim heralde büyük bir kavgadan sonra da evden kovardim nasıl aynı evin içinde nefes alıyorsunuz hala?? Gerçekten çok tuhaf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…