dr_yad ........... Pro Üye 9 Aralık 2009 17.193 54.846 1.123 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #41 Sunay9876 .!.: Ben senin metresinim diyen bir kız için yuvani yıkacak değilsin heralde, ellerinle vermiş olursun kocanı.ailesine durumu anlatmakla tehdit et Genişletmek için tıkla... Tabii Yikmasin. Bu kızı savuştursun. Gelsin sıradaki. Hem eğlenceli olur. Monoton bir hayatı olmaz. Yuvasını Yikmasin ama zira baya güzel çok güzel bir yuva.
Sunay9876 .!.: Ben senin metresinim diyen bir kız için yuvani yıkacak değilsin heralde, ellerinle vermiş olursun kocanı.ailesine durumu anlatmakla tehdit et Genişletmek için tıkla... Tabii Yikmasin. Bu kızı savuştursun. Gelsin sıradaki. Hem eğlenceli olur. Monoton bir hayatı olmaz. Yuvasını Yikmasin ama zira baya güzel çok güzel bir yuva.
M moddyn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Haziran 2018 11 2 1 29 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #42 Sunay9876 .!.: Yalnız merak ettim; anaokulu öğretmeniyim nasıl 19 yaşında oluyor en az 20 li yaslarda olması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Hayir okuyor stajyer ogretmen ama kendini ogretmenim ogretmenim diye paylasmis suan ogretmen degil yani.. staj yapiyo staji bitmis 1 bucuk aydir yuzme kursunda telelfonlara bakiyo kayit falan yapiyo
Sunay9876 .!.: Yalnız merak ettim; anaokulu öğretmeniyim nasıl 19 yaşında oluyor en az 20 li yaslarda olması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Hayir okuyor stajyer ogretmen ama kendini ogretmenim ogretmenim diye paylasmis suan ogretmen degil yani.. staj yapiyo staji bitmis 1 bucuk aydir yuzme kursunda telelfonlara bakiyo kayit falan yapiyo
1impossiblelove Hoșgeldin gün ıșığım Kayıtlı Üye 14 Mart 2018 1.545 2.886 53 29 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #43 Bu bir kadin agzi degil Olmamali Nasil tabirler bunlar
1s3m Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2017 2.964 2.071 53 34 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #44 Sunay9876 .!.: Yalnız merak ettim; anaokulu öğretmeniyim nasıl 19 yaşında oluyor en az 20 li yaslarda olması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Hem de sekreter..Liseden çocuk gelişimden mezun olanlar öyle diyor ya onlardandır
Sunay9876 .!.: Yalnız merak ettim; anaokulu öğretmeniyim nasıl 19 yaşında oluyor en az 20 li yaslarda olması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Hem de sekreter..Liseden çocuk gelişimden mezun olanlar öyle diyor ya onlardandır
M moddyn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Haziran 2018 11 2 1 29 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #45 1s3m .!.: Hem de sekreter..Liseden çocuk gelişimden mezun olanlar öyle diyor ya onlardandır Genişletmek için tıkla... Hayirr universite okuyo okul oncesi ogretmenligi staj yapiyomus..
1s3m .!.: Hem de sekreter..Liseden çocuk gelişimden mezun olanlar öyle diyor ya onlardandır Genişletmek için tıkla... Hayirr universite okuyo okul oncesi ogretmenligi staj yapiyomus..
cilek.yagmuru Nirvana Pro Üye 31 Temmuz 2009 10.768 54.305 1.123 Diğer 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #46 Sunay9876 .!.: Ben senin metresinim diyen bir kız için yuvani yıkacak değilsin heralde, ellerinle vermiş olursun kocanı.ailesine durumu anlatmakla tehdit et Genişletmek için tıkla... Yuvayı yıkan aldatılan kadınlar değil yalnız. Evlenirken verdiği sadakat sözünü tutmayan adam(!) yıkıyor yuvayı...
Sunay9876 .!.: Ben senin metresinim diyen bir kız için yuvani yıkacak değilsin heralde, ellerinle vermiş olursun kocanı.ailesine durumu anlatmakla tehdit et Genişletmek için tıkla... Yuvayı yıkan aldatılan kadınlar değil yalnız. Evlenirken verdiği sadakat sözünü tutmayan adam(!) yıkıyor yuvayı...
cilek.yagmuru Nirvana Pro Üye 31 Temmuz 2009 10.768 54.305 1.123 Diğer 27 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi moddyn #47 Böyle bir konuşma okuyup nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Ben olsam çoktan kavga dövüş atmıştım evden. Çocuğunuzun babasını sevmesi ne alaka?
Böyle bir konuşma okuyup nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Ben olsam çoktan kavga dövüş atmıştım evden. Çocuğunuzun babasını sevmesi ne alaka?