- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
Cok güzel cevap olmus tebriklerBenim eşiminde 20 22 yıl önce görüştüğü biri varmış olmamış kayınvalide görümceler demese duymayacaktim çünkü eşim hiç bahsetmemisti
Kayınvalidem .... ula evlenseydi keşke oğlum karanfil gibiydi güzellik maharet ne ararsan vardı benim oğlan istemedi akılsız vs dedi hemde defalarca her görüştüğümüz de bende en son .... nin eşi olan abiyi arayayım abi senin hanım la benim beyim birbirlerini istemiş ama olmamış zamanında biz bosayalim onlar evlensin diyeyim dedim kaynana görümceler şaşırdı hiçmi kıskanmıyorsun vs vs
Yahu dedim aradan sittin sene gecmis kadın evlenmiş çoluk.cocuk sahibi olmuş
Adam duysa bunu o kadının aile huzuru bozulmaz mi hiçmi o kadını düşeceği durumu vs düşünmüyorsunuz dedim ?
Kaldı ki oğlunuz kızı sevmemis kendi de dedi sevsem o da sevse olurdu bu iş arada ki aşk vs yoktu diye e daha neyin lafını ediyorsunuz durup durup konuyu açıyorsunuz dedim ? Hiç kıskanmıyorum çünkü benden önce olmuş bitmiş fi tarihi yani ben o dönemler 14 15 yaşında bir ergenmisim dedim
Ama hala beni görünce kadının adıni anarlar şöyle hamaratti şöyle işçimeldi şoyle güzeldi şöyle saygiliydi
Benden öncesi beni bağlamaz hemde hiç
Yani tabi ki kıskanmaya gerek yok kaç yıl önceki mevzu ama sana yapılan da dümdük saygısızlık terbiyesizlik. Ben olsam o aileyle görüşmezdim.Benim eşiminde 20 22 yıl önce görüştüğü biri varmış olmamış kayınvalide görümceler demese duymayacaktim çünkü eşim hiç bahsetmemisti
Kayınvalidem .... ula evlenseydi keşke oğlum karanfil gibiydi güzellik maharet ne ararsan vardı benim oğlan istemedi akılsız vs dedi hemde defalarca her görüştüğümüz de bende en son .... nin eşi olan abiyi arayayım abi senin hanım la benim beyim birbirlerini istemiş ama olmamış zamanında biz bosayalim onlar evlensin diyeyim dedim kaynana görümceler şaşırdı hiçmi kıskanmıyorsun vs vs
Yahu dedim aradan sittin sene gecmis kadın evlenmiş çoluk.cocuk sahibi olmuş
Adam duysa bunu o kadının aile huzuru bozulmaz mi hiçmi o kadını düşeceği durumu vs düşünmüyorsunuz dedim ?
Kaldı ki oğlunuz kızı sevmemis kendi de dedi sevsem o da sevse olurdu bu iş arada ki aşk vs yoktu diye e daha neyin lafını ediyorsunuz durup durup konuyu açıyorsunuz dedim ? Hiç kıskanmıyorum çünkü benden önce olmuş bitmiş fi tarihi yani ben o dönemler 14 15 yaşında bir ergenmisim dedim
Ama hala beni görünce kadının adıni anarlar şöyle hamaratti şöyle işçimeldi şoyle güzeldi şöyle saygiliydi
Benden öncesi beni bağlamaz hemde hiç
28 yil önce Cok farkliydi aile baskisi simdiki gibi degildiHerkes de zaten sevmediği insanlarla nişanlanirdi dimi, sorduğunuz iyi olmuş aydinlandik :)
Ay böyle konu açınca aklıma düştü. Kız kıza otururken el kadar bebelerin annesi şey derdi yanımızda "seç bakalım, ablalardan hangisini sana alayım?"Gecen yil yazacakdim
Yani sen istiodun ki beni zorla evlendirmeye kalktilar sevmediğim kızla az kalsin evlenecektim allahtan bozuldu da senle evlendim :)?28 yil önce Cok farkliydi aile baskisi simdiki gibi degildi
Görüşmüyoruz artıkYani tabi ki kıskanmaya gerek yok kaç yıl önceki mevzu ama sana yapılan da dümdük saygısızlık terbiyesizlik. Ben olsam o aileyle görüşmezdim.
Durduk yere kendinize dert edinmeyin aradan yıllar geçmiş 24 yolluk evlisiniz şüpheniz varsa en başta olmalıydı şimdi değil boşverinEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Eşim irtibatı kesti ben tek bir laf vs demedim eşime çünkü bu mesele yüzünden huzurumu bozamam eşime yapılan kendi özellerinde bir çok haksızlık var ben asla eşime ailesi ve kardeşleri hakkında tek yorum yapmadım yapmam çünkü onlar iyi olunca ben kötü olurumYani tabi ki kıskanmaya gerek yok kaç yıl önceki mevzu ama sana yapılan da dümdük saygısızlık terbiyesizlik. Ben olsam o aileyle görüşmezdim.
Kadının sevdiği kadar var. Böyle kocam olsa ben de 28 yıl sonra bile hala kıskanırdım.Bu kocanın neyinden şüpheleniyorsunuz?
Ne egittiniz anlamadım koca adam bu öğrendiğim tek ve yegane şey erkek egitilmez terbiye edilmez terbiyeli ve kendini egitmisi ile yola çıkılır insanları değiştiremeyiz kalıba koyamayiz sadece miş gibi yapıyor olabilirler ilk fırsatta renklerini belli edebilirler sBen egitdim eskiden öyle degildi canim
Eskiden nasıldı az anlatsana teyzem be?Ben egitdim eskiden öyle degildi canim
Ben egitdim eskiden öyle degildi canim
Sizle de mi baskıyla evlendi o zaman?28 yil önce Cok farkliydi aile baskisi simdiki gibi degildi
Siz once turkce yazim konusunda kendinizi egitin lutfen; gozlerimiz kanadiBen egitdim eskiden öyle degildi canim
gönder seninkininede ögretiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?