Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Cok güzel cevap olmus tebrikler

Yani tabi ki kıskanmaya gerek yok kaç yıl önceki mevzu ama sana yapılan da dümdük saygısızlık terbiyesizlik. Ben olsam o aileyle görüşmezdim.

Gecen yil yazacakdim
Ay böyle konu açınca aklıma düştü. Kız kıza otururken el kadar bebelerin annesi şey derdi yanımızda "seç bakalım, ablalardan hangisini sana alayım?"
3-4 yaşlarında bir şey Beni seçmişti İnşallah evlenen hanımın konusunu görmem BDV de beni arayan

Durduk yere kendinize dert edinmeyin aradan yıllar geçmiş 24 yolluk evlisiniz şüpheniz varsa en başta olmalıydı şimdi değil boşverin

Yani tabi ki kıskanmaya gerek yok kaç yıl önceki mevzu ama sana yapılan da dümdük saygısızlık terbiyesizlik. Ben olsam o aileyle görüşmezdim.
Eşim irtibatı kesti ben tek bir laf vs demedim eşime çünkü bu mesele yüzünden huzurumu bozamam eşime yapılan kendi özellerinde bir çok haksızlık var ben asla eşime ailesi ve kardeşleri hakkında tek yorum yapmadım yapmam çünkü onlar iyi olunca ben kötü olurum

Ben egitdim eskiden öyle degildi canim
Ne egittiniz anlamadım koca adam bu öğrendiğim tek ve yegane şey erkek egitilmez terbiye edilmez terbiyeli ve kendini egitmisi ile yola çıkılır insanları değiştiremeyiz kalıba koyamayiz sadece miş gibi yapıyor olabilirler ilk fırsatta renklerini belli edebilirler s
Siz kendinize dert bulmaya çalışıyorsunuz tüm mesele bu bir hobi edinin çok güzel kurslar var oralara kaydolun boş zaman bırakmayın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…