- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
SüperAbla müebbet hapis cezası gerektiren suçlar bile bu sürede zaman aşımına uğruyor sen eski nişanlısı diyorsun
28 yıl sonra görüpte neden esinize hatirlattiniz özellikle anlamadim simdi oda merak edip bakıcak. Siz kendi kendinize takıntı yapmişsiniz.Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Haklisiniz pisman olmamisdir bayan zaten olmamamisdir su anda Cok basirili is kadini ve esiyle Cok mutlu dua bile ediyordur esimle evlenmedigineKadınlık hormonlarımiz gereği kıskançlık duyuyoruz. Aradan çok uzun zaman geçmiş pişman olsa üç buçuk yıl ara verip evlenmezdi geri dönerdi. O yüzden sıkmayın canınızı ve bence bu konuyu sürekli açıp irdelemeyin. Bazen kendimiz kasiniyoruz söz meclisten dışarı eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyoruz sonra olan yine bize oluyor.
Biraz takinti yapdim, Olaylar o zamanda cok karisikdi gerci hala öyle28 yıl sonra görüpte neden esinize hatirlattiniz özellikle anlamadim simdi oda merak edip bakıcak. Siz kendi kendinize takıntı yapmişsiniz.
Ayyy ben bu hikayede annenize üzüldümannemle babam 41 senedir evli
severek filan evlenmiş de değiller, aileler istemiş. köy yeri. saçma sapan evlilikler işte.
hoş, sonradan sevmiş de değiller ama bir güne bir gün de bunun konusunu etmediler.
neyse
babam motosiklet, silah, siyaset, aksiyon...çok hızlı gençlik yaşamış
ona aşık bir kız varmış köyde
aaah gelse beni motoruna (motorsikleti kast ediyor) atsa kaçırsa dermiş falan filan
neyse kadın hastaymış, sayıklamış
annem bunu çok sonra duydu, biz çok sonra duyduk, haber eden olmadı kadıncağız ölmüştü
annem bilsem gönderirdim son kez görürdü, yazık ölüm döşeğinde kadıncağızdı diye üzüldü
Ya ahahahaHaklisiniz pisman olmamisdir bayan zaten olmamamisdir su anda Cok basirili is kadini ve esiyle Cok mutlu dua bile ediyordur esimle evlenmedigine
Nerden anladinizYa ahahahaesinizde pişman degildir bence bide uzerinden çok fazla zaman geçmiş sıkmayın canınızı hiç. Ama anladığım kadarıyla eşiniz zor biri sanırım
Evliliginizde mutlu değil misiniz? Sonuçta herkesin bir geçmişi var ama bu kadar takıntı yapmanız için evliliginizde sorun olması lazımBiraz takinti yapdim, Olaylar o zamanda cok karisikdi gerci hala öyle
Sanirim sorun hormonlar bu yasda insan gecmisi biraz sorguluyorEvliliginizde mutlu değil misiniz? Sonuçta herkesin bir geçmişi var ama bu kadar takıntı yapmanız için evliliginizde sorun olması lazım
aa öyle hormon mu varmış?tıpta adı neKadınlık hormonlarımiz gereği kıskançlık duyuyoruz.
Kadınlık hormonu işteaa öyle hormon mu varmış?tıpta adı ne
hım gadınlık diyonKadınlık hormonu işte
Benim eşiminde 20 22 yıl önce görüştüğü biri varmış olmamış kayınvalide görümceler demese duymayacaktim çünkü eşim hiç bahsetmemistiEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Benden uzun yaşayacaksın kızzz çoktan bulmuşsun sen yeni farkediyorumaha başka bir konudaki mesajı agustos 2022Aldatıldım mı emin değilim
Ben böyle durumlarda kendimden yola çıkarım. İnstagramda engelli birçok kişim var, kimi inatla reklam, kimi iletişim kurmak istemediğim insanlar, bazısı eskiden yanlış tanıdığımı düşünmeme sebep olan, paylaşımlarını görünce delirdiğim ucubeler vs vs. Sırf bunlardan biri erkek diye, kocamın şüphe...www.kadinlarkulubu.com
Ne hikmetse bu kadın her sene sürekli tesadüfen(!) sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah
Gecen yil yazacakdimBenden uzun yaşayacaksın kızzz çoktan bulmuşsun sen yeni farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?