Esimin 28 yil önceki nisanlisi

28 yıl sonra görüpte neden esinize hatirlattiniz özellikle anlamadim simdi oda merak edip bakıcak. Siz kendi kendinize takıntı yapmişsiniz.

Haklisiniz pisman olmamisdir bayan zaten olmamamisdir su anda Cok basirili is kadini ve esiyle Cok mutlu dua bile ediyordur esimle evlenmedigine

Ayyy ben bu hikayede annenize üzüldüm (

Haklisiniz pisman olmamisdir bayan zaten olmamamisdir su anda Cok basirili is kadini ve esiyle Cok mutlu dua bile ediyordur esimle evlenmedigine
Ya ahahaha esinizde pişman degildir bence bide uzerinden çok fazla zaman geçmiş sıkmayın canınızı hiç. Ama anladığım kadarıyla eşiniz zor biri sanırım

Benim eşiminde 20 22 yıl önce görüştüğü biri varmış olmamış kayınvalide görümceler demese duymayacaktim çünkü eşim hiç bahsetmemisti
Kayınvalidem .... ula evlenseydi keşke oğlum karanfil gibiydi güzellik maharet ne ararsan vardı benim oğlan istemedi akılsız vs dedi hemde defalarca her görüştüğümüz de bende en son .... nin eşi olan abiyi arayayım abi senin hanım la benim beyim birbirlerini istemiş ama olmamış zamanında biz bosayalim onlar evlensin diyeyim dedim kaynana görümceler şaşırdı hiçmi kıskanmıyorsun vs vs
Yahu dedim aradan sittin sene gecmis kadın evlenmiş çoluk.cocuk sahibi olmuş
Adam duysa bunu o kadının aile huzuru bozulmaz mi hiçmi o kadını düşeceği durumu vs düşünmüyorsunuz dedim ?
Kaldı ki oğlunuz kızı sevmemis kendi de dedi sevsem o da sevse olurdu bu iş arada ki aşk vs yoktu diye e daha neyin lafını ediyorsunuz durup durup konuyu açıyorsunuz dedim ? Hiç kıskanmıyorum çünkü benden önce olmuş bitmiş fi tarihi yani ben o dönemler 14 15 yaşında bir ergenmisim dedim
Ama hala beni görünce kadının adıni anarlar şöyle hamaratti şöyle işçimeldi şoyle güzeldi şöyle saygiliydi
Benden öncesi beni bağlamaz hemde hiç

Benden uzun yaşayacaksın kızzz çoktan bulmuşsun sen yeni farkediyorum

Yok benim kaynanam cok sükür olmadi diye dua ediyor kayinbabam sen dogru karari vermissin oglum diye övünüyor esimde isteseydim olurdu Ben istemedim diyor ama sevdim demesi beni bi düsündürdü sonra yanlis anladin falan dedi ama tabi beni üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…