Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Erkeklerde bu hormon daha fazla o zaman

Boyle seyler okuyunca telefonu duvara firlatip insanlara neden huzur ve mutluluk batiyor demek istiyorum.

Kadina denk(!) gelen sen
Kocana bi de bunu anlatan sen
Umursamayan kocan
Buna ragmen sevdin mi diyen sen
Bir insanin nisanlanlisini sevmesine uzulen sen

Normal misiniz? Adami kafasina silah dayayip nisanlasalar mi normal olacakti? Nisanlisini 28 YİL ONCE sevmis olmasi 2023 yilinda size nasi bi rahatsizlik verdi hanfendiiiiii

Arkadas ortamında babamın sevgilisi ailesinden izin alamamış gidememiş eğlenceye, sonra kız arkadasları annemi davet etmişler x gelsin diye. Annemde gidiyor ve babam orda görüyor asık oluyor, babam sevgilisi var mı yok mu hatırlamadan direkt annemin pesinde kosmaya baslıyor.
Ayrıca babamın annemden önce yıldırım askı olmus kız cok seviyormuş babamda keza. Bu kız halasının kızıymıs. Annemle babam evlenince kız düğüne bile gelmiş videoda gördüm aile içinde denk geliyorlar annem babama bakıp gülüyor. Bir kerede çıkıp onu sevdin mi asık oldun mu diye sormadı annem hep güler takmaz.

Seviyo muydun deyince nefret ediyodum diyecek hali yok, nisanlanirken/nisanliyken seviyomus yani, doğal olarak.
Dert aramayin kendinize.

Evet ilk aşkıma kadar hatırlıyorum nasıl sevdiğimi de hatırlıyorum ama bu demek değil ki hala seviyorum sadece hafızam var yani eşiniz sizin ilk sevgiliniz sanırım yoksa böyle bir soru saçma ve bence sakın bir daha sormayın adamın durduk yere aklına olmayanı sokmayın

ablam.. ablam diyorum çünkü 28 yıl önce eşim 3 yaşındaydı.. sence de 28 yıl önceki nişanlısını kendine dert etmek için çok fazla zaman geçmemiş mi? tabiki abinin sizden önce bir hayatı olmuştur birini sevmiştir bu sizi daha az sevdiğini göstermez ki. neden yıllar sonra böyle bir şey düşünme gereği duydunuz ki

Yok ben anormalim, valla anormalim.
Benim eşim konu açıldığı zaman eski sevgililerinden bahseder hiç aklıma kıskançlık gelmez.
Hatta içlerinde benimde tanıdıklarım vardı haklarında 1 kere kötü konuşmadık

Sana gelince adam onu tercih etseydi onunla evlenirdi, boşuna kendine dert arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…