- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
gönder seninkininede ögretiym
Erkeklerde bu hormon daha fazla o zamanKız beni de şüpheye düşürdün dedim tıpta yeni bir çağ mi açıyorumama şimdi baktım varmış öyle bir hormon deneyleri de yapılmış ekstra ayrintisini bilemicem araştırırsan bizide aydınlat
" kıskançlık hormonu adı verilen singulat korteksten "
Olabiler deneyde erkek maymun üzerinde yapilmis zaten çok manidarErkeklerde bu hormon daha fazla o zaman
Ahaha banaydı kötü niyetle yazmadı diye düşünüyorum ama biraz garip kaçtıBirgaripinsan bu yorum sanaydı sanırım. Siz gerçekten çok terbiyesiz birsiniz. Şunu yazmaya utanmadınız mı?
Gercekdende egitmenim
"Kocanı gönder öğreteyim" çok fena anlamlar çıkıyor yaw. Hiç iyi niyetli düşünemedimAhaha banaydı kötü niyetle yazmadı diye düşünüyorum ama biraz garip kaçtı
Yok ya abla kocasını seviyor hem enişte iş de yapıyor napsın benimkini."Kocanı gönder öğreteyim" çok fena anlamlar çıkıyor yaw. Hiç iyi niyetli düşünemedim
Kocanız köpek mi ?Ben egitdim eskiden öyle degildi canim
Benim annemle babam 31 sene önce arkadas ortamında tanısıp severek evlendiler mesela eskiler bu kuşaktan daha cok eglencelilermis valla.28 yil önce Cok farkliydi aile baskisi simdiki gibi degildi
Evet ilk aşkıma kadar hatırlıyorum nasıl sevdiğimi de hatırlıyorum ama bu demek değil ki hala seviyorum sadece hafızam var yani eşiniz sizin ilk sevgiliniz sanırım yoksa böyle bir soru saçma ve bence sakın bir daha sormayın adamın durduk yere aklına olmayanı sokmayınEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
ablam.. ablam diyorum çünkü 28 yıl önce eşim 3 yaşındaydı.. sence de 28 yıl önceki nişanlısını kendine dert etmek için çok fazla zaman geçmemiş mi? tabiki abinin sizden önce bir hayatı olmuştur birini sevmiştir bu sizi daha az sevdiğini göstermez ki. neden yıllar sonra böyle bir şey düşünme gereği duydunuz kiEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Yok ben anormalim, valla anormalim.Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?