- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
Ne tatlı bir kadınmış anneniz. Şunu herkes düşünmez.annemle babam 41 senedir evli
severek filan evlenmiş de değiller, aileler istemiş. köy yeri. saçma sapan evlilikler işte.
hoş, sonradan sevmiş de değiller ama bir güne bir gün de bunun konusunu etmediler.
neyse
babam motosiklet, silah, siyaset, aksiyon...çok hızlı gençlik yaşamış
ona aşık bir kız varmış köyde
aaah gelse beni motoruna (motorsikleti kast ediyor) atsa kaçırsa dermiş falan filan
neyse kadın hastaymış, sayıklamış
annem bunu çok sonra duydu, biz çok sonra duyduk, haber eden olmadı kadıncağız ölmüştü
annem bilsem gönderirdim son kez görürdü, yazık ölüm döşeğinde kadıncağızdı diye üzüldü
Aferin iyice şişir kadını ahahahah.Bence hala seviyor eski nisanlisini, size de bu malum olmus. Yukarida boyle yazan arkadaslara hak veriyorum ben de. Hem boyle olmasa onunuze cikmazdi o kadin, ya esiniz aratti ya da size malim oldu gorustukleri
Aferin iyice şişir kadını ahahahah.
Boşanın 28 yıl öncesini seven erkek sizi sadece mecbur olduğu için evlilik yapmak için hayatında tutuyordur.İlk gerçek aşkı o olduğundan unutamamıştır o yüzden dinlemiştir.Kimbilir nasıl içten sevdim dedi ki üzüldünüz yani bunları kaldırabiliyorsanız devam edin yoksa boşanın deermişim belanızı arıyorsunuz resmen bunları yazdım içiniz rahatladı mı?Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Geçmişi açmak iyi değil, hadi 3-5 sene olsa belki diyecem ama 28 yıl !Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
cevaplaro yanlış yerde arıyorsunuz. Eşinizin anne rahmine düştüğü ana kadar inmeniz gerekiyordu. 28 yıl az olmuşEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
O zaman severek ayrilamak diyelim
Nişanı eşiniz mi atmış kız mıO zaman severek ayrilamak diyelim
Kadınlık hormonlarımiz gereği kıskançlık duyuyoruz. Aradan çok uzun zaman geçmiş pişman olsa üç buçuk yıl ara verip evlenmezdi geri dönerdi. O yüzden sıkmayın canınızı ve bence bu konuyu sürekli açıp irdelemeyin. Bazen kendimiz kasiniyoruz söz meclisten dışarı eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyoruz sonra olan yine bize oluyor.Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Esim atmis nisaniNişanı eşiniz mi atmış kız mı
Bende anlamiyorum sevipde geri dönmemis sevdiginede inanmadimKadınlık hormonlarımiz gereği kıskançlık duyuyoruz. Aradan çok uzun zaman geçmiş pişman olsa üç buçuk yıl ara verip evlenmezdi geri dönerdi. O yüzden sıkmayın canınızı ve bence bu konuyu sürekli açıp irdelemeyin. Bazen kendimiz kasiniyoruz söz meclisten dışarı eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyoruz sonra olan yine bize oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?