Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Ne tatlı bir kadınmış anneniz. Şunu herkes düşünmez.

Bence hala seviyor eski nisanlisini, size de bu malum olmus. Yukarida boyle yazan arkadaslara hak veriyorum ben de. Hem boyle olmasa onunuze cikmazdi o kadin, ya esiniz aratti ya da size malim oldu gorustukleri
Aferin iyice şişir kadını ahahahah.

Boşanın 28 yıl öncesini seven erkek sizi sadece mecbur olduğu için evlilik yapmak için hayatında tutuyordur.İlk gerçek aşkı o olduğundan unutamamıştır o yüzden dinlemiştir.Kimbilir nasıl içten sevdim dedi ki üzüldünüz yani bunları kaldırabiliyorsanız devam edin yoksa boşanın deermişim belanızı arıyorsunuz resmen bunları yazdım içiniz rahatladı mı?

Geçmişi açmak iyi değil, hadi 3-5 sene olsa belki diyecem ama 28 yıl !

Çok mu boştasınız da buna sarıyorsunuz?

ben ne konuştugumu hatırlıyorum 30 sene önceki sevgilimle niye unutayım ki

unuttum diyen yalan söyler . güzel hatırlamak bütün mesele nur içinde yatsın

cevaplaro yanlış yerde arıyorsunuz. Eşinizin anne rahmine düştüğü ana kadar inmeniz gerekiyordu. 28 yıl az olmuş

Kadınlık hormonlarımiz gereği kıskançlık duyuyoruz. Aradan çok uzun zaman geçmiş pişman olsa üç buçuk yıl ara verip evlenmezdi geri dönerdi. O yüzden sıkmayın canınızı ve bence bu konuyu sürekli açıp irdelemeyin. Bazen kendimiz kasiniyoruz söz meclisten dışarı eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyoruz sonra olan yine bize oluyor.

24 yıllık evliyseniz yaşınız da vardır ama buna mı takıldınız?İnsan bir zamanlar sevip sevmediğini unutur mu?

Bende anlamiyorum sevipde geri dönmemis sevdiginede inanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…