Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Şu söze çok inanırım "Bir insanı unutabilirsin,
Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin,
ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın"

Geçmiş üzerinden yarım asır niye konusunu açıyorsun ki boş versene böyle şeyler eşe sorulmamalı bence yalan mı söyleyeydi adam sevmiş ki evlilik düşünmüş ama bitmiş gitmiş işte

ya 28 yıla aşk mı kalır duygu mu kalır ya? Dertsiz başınıza dert aramayın, o zaman sevmiştir tabiki zamanında sevdim diyecektir , yani 1-2 yıl olsa anlarım da 28 yıl. Görse tanıyamaz büyük ihtimalle karşındakini.

işiniz gücünüz yok, oyalanacak bir vazifeniz yok, dert arıyorsunuz sorun çıkarmak istiyorsunuz o kadar bariz ki

Eşiniz baksa anlayacağım belki ama sizin konu açıp sorup sonra triplenmeniz çok mantıksız olmuş. Adam o zaman severek ayrılsa bile sizinle yıllar sonra evlenmiş o ara unutmuştur zaten. Ki bir falsosu da yokmuş huzursuzluk çıkarmayın bence durduk yere.

Ya özür dilerim benden de çok büyüksünüz ama kendinize dert mi arıyorsunuz? Sevdin mi diye sormuşsunuz sevdim demiş ne var bunda yalan mi söylemesini isterdiniz? Tabi ki insan duygusunu hatırlar. Bu hâlâ o duygunun devam ettiği anlamına gelmez. Ayrıca adam unutmuş gitmiş niye hatirlatiyorsunuz? Kendinize başka meşgale bulun bence böyle eşinize sarmayın.

24 yildir evlisin 20 yasinda evlenmis olsaniz yasiniz 44 olmali yada civari
Bukadar sacma soruyu anca 17 yas genc ergenler sorar sanirdim

Sorunuza gelincede, Ben 2. Evliligimi yaptim 4 yil oldu, esim kalkip ilk esini sevdinmi dese e tabikide sevdim evlendim , ama sadece sevgi hersey demek degilmis...
Yani gercektende sorunuz cok sacma

2-3 yaşlarındayken anne ben aşık oldum diye ağladığım komşu abimi bile hatırlıyorum, evlendiğinde trip atmıştım.
Eşimin ilkokuldan benimle flört edene kadar ki tüm kız arkadaşlarını da biliyorum ama insan bunu 28 yıl sonra dert eder mi?
Geçmiş acı tatlı anılarıyla geride kalmış bir zaman dilimidir, bugüne bakılmalı.

Arkadaşım çeyrek asırdan fazla bir zaman geçmiş,herkes ilk aşkıyla eklenmiyor ki.Herkesin illa ki başka aşkları da oluyor.Dert mi arıyorsunuz başınıza?Hayatınız bu kadar mı sorunsuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…