- 30 Mart 2009
- 14.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.638
- 1.123
- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
28 sene öncesi yakın bir tarih olmuş. Kösedağ Savaşı'ndan itibaren darlayın eşinizi.
Hey arkadaslar bir evlilik icin bu zaman dilimini tanimlamaya bu soyledikleriniz yetmez ne yazik ki. Gelin sunu isa’nin dogumu yapalimKoyunhisar de sen ona kösedağ kesmez
Ya eski nişanlısından severek ayrılmışsssa??Arkadaşım çeyrek asırdan fazla bir zaman geçmiş,herkes ilk aşkıyla eklenmiyor ki.Herkesin illa ki başka aşkları da oluyor.Dert mi arıyorsunuz başınıza?Hayatınız bu kadar mı sorunsuz?
Oldu olacak daha da geriye gidip, ilkokulda varsa asik oldugu kizi da sorgulayip dert et....Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
O da kesmez.Hey arkadaslar bir evlilik icin bu zaman dilimini tanimlamaya bu soyledikleriniz yetmez ne yazik ki. Gelin sunu isa’nin dogumu yapalim
Bak o da olur. Dunya bir toz bulutuyduO da kesmez.
Bigbang keser
Elbirligi ile yakacağız adamın başınıYa eksi nişanlısından severek ayrılmışsssa??ya hala onu seviyorsaaa? Kadınlar hisseder konu sahibi dert ettiğine göre hisleri yanıltmaz kolay kolay kadınları
Nur topu gibi dert veririz madem aranıyorElbirligi ile yakacağız adamın başını.
Ya keske onunla evlenseydim diyorsaElbirligi ile yakacağız adamın başını.
Ne de güzel eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz , bravo...Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Ya çivi çiviyi söker diye evlendiyse nişanı attıktan sonraYa keske onunla evlenseydim diyorsa
Abla konuyu açtığına açacağına pişman oldu,adamın ilkokul günlüğünü bulmaya gitti herhaldeYa keske onunla evlenseydim diyorsa
Ya kadin da adam evlendi diye evlendiyse baskasiylaYa çivi çiviye söker diye evlendiyse nişanı attıktan sonra
Torunları bilem vardır kadınınYa kadin da adam evlendi diye evlendiyse baskasiyla
Ya boşuna çıkmadı karşısına profili. Ya kaderseYa kadin da adam evlendi diye evlendiyse baskasiyla
aha başka bir konudaki mesajı agustos 2022Aldatıldım mı emin değilim
Ben böyle durumlarda kendimden yola çıkarım. İnstagramda engelli birçok kişim var, kimi inatla reklam, kimi iletişim kurmak istemediğim insanlar, bazısı eskiden yanlış tanıdığımı düşünmeme sebep olan, paylaşımlarını görünce delirdiğim ucubeler vs vs. Sırf bunlardan biri erkek diye, kocamın şüphe...www.kadinlarkulubu.com
Ne hikmetse bu kadın her sene sürekli tesadüfen(!) sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?