Esimin 28 yil önceki nisanlisi

aha başka bir konudaki mesajı agustos 2022
Ne hikmetse bu kadın her sene sürekli tesadüfen(!) sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah

Son düzenleme:

İnsanlar birbirlerini sevdiği için resmi bir adım atıyor dimi? Peki ablacığım 24 yıllık evlilikte üzülecek başka konu bulamadın da adamın 28 yıl önceki nişanlısını soruyorsunuz. Aklı başında yaşını başını almış insansınız. Şu hareketi kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten ?

Ay dur durduk yere adamın başını yakacaksın
Yaaaa masumsneee buuuuuu hahaha... 28 yıl önce ama 2 yıl önce deseydi bunu yazmazdım... Bn mesela beğendiğim kişilerin bna ne duygular hissettirdiğini htrlyrm,,, biri için saçıma limon sürüp süslndiğimi o duygumu htrlyrmm

Kafayı takmış eski nişanlıya. Belki kadının kulağına gitse eşiyle arası bozulacak adı çıkacak. Konu sahibinin yaptığı çok ayıp. Kendi yuvasını düşünmüyor zaten de elaleminkini de bozmaya çakinmiyor

Geçen ağustosun mevzusuymuş bu bir de.

28 yaşındayım o yüzden o kadar yıl anlamında cevap veremem ama birini nişanlanacak kadar sevdiysem evet sevmiştim diyebilirim ama bu hala sevdiğim anlamına gelmez. Ayrılmışım sonuçta. He kötü ayrılmışsam bu soruya şeytan görsün yüzünü diye de cevap verebilirdim

Ne hikmetse sürekli geçenlerde görüyorsunuz eski nişanlısını. Çok garip...

Bu kocanın neyinden şüpheleniyorsunuz?

Psikologlar seans fiyatlarini düşürmeli. Suan bunu anladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…