- 20 Ekim 2009
- 8.817
- 15.560
- 823
- Konu Sahibi sabir ve hamd
-
Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Zorla nisnlandirilmis o yüzden sordum
bunun dışında başka birşey olmuş olmalı yani sadece adama anlattınız dinledi diye böyle yapmamalısınız.bende hatırlıyorum eski sevgilimi,şuanda 35 yaşındayım 13 yıl oldu ayrılalı,hala arada msj atar iyimisin diye sorar,arada konuşuruz,ben bosandım o hiç evlenmedi,ama sizinki hiç irtibata bile geçmemiş,sebepsiz olmuş çıkışınız.Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
komiksin teyze ha.Evet biraz sebepsiz oldu
detaylari yazsam fazla uzun olur o yüzden tabiki fazlaca atladigim yerler var nisandan önceki Olaylar falan o yüzden yazmiyorum
Evet biraz sebepsiz oldu
detaylari yazsam fazla uzun olur o yüzden tabiki fazlaca atladigim yerler var nisandan önceki Olaylar falan o yüzden yazmiyorum
İşin ne teyzecim yaz işte. Sonra işsizlikten herife sarıyorsun.Evet biraz sebepsiz oldu
Almanya'da yasadıgı için kafa rahat tabi.İşin ne teyzecim yaz işte. Sonra işsizlikten herife sarıyorsun.
Hey arkadaslar bir evlilik icin bu zaman dilimini tanimlamaya bu soyledikleriniz yetmez ne yazik ki. Gelin sunu isa’nin dogumu yapalim
Ya keske onunla evlenseydim diyorsa
Ya çivi çiviyi söker diye evlendiyse nişanı attıktan sonra
Ya kadin da adam evlendi diye evlendiyse baskasiyla
Ya boşuna çıkmadı karşısına profili. Ya kaderse
Sevdim demis ama
Zorla değildir o iş kardeş..
Bence de sevmiştir gençken ..kanı kaynarken.. hem kim bilir belki ilk aşkıydı. İlk aşklar unutulmaz
Çeşme başında bulusuyorlardir bence.
Seni uzaktan sevmeeeek aşkların en güzeliiii
Aşk tesadüfleri sever
Şunu bilir şunu söylerim : İlkler unutulmaaz!
28 yıl ama kime göre 28 yil? Belki ilk gün gibi bilemeyiz.
Allahınız yok mu uleennİçine bir kurt düştüyse vardır bir bildiğin be ablam
Canınız sıkıldı galiba ,kendinize is arıyorsunuz.Sevmiski nişanlanmış yani neden sevmesin?Bir de yarim kalan hikayeler vs insana ister istemez hep güzel yanları ile kendini hatırlatıyor. Kendinize meşgale bulunEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
ablacım 28 yıl mantıklı mı sizceEsim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?