Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Rahat batmış size. taaa 28 yıllık mevzu. sevmiş de nişan yapmış olmamış ayrılmış.
neyi didikliyorsunuz anlamadım.

bunun dışında başka birşey olmuş olmalı yani sadece adama anlattınız dinledi diye böyle yapmamalısınız.bende hatırlıyorum eski sevgilimi,şuanda 35 yaşındayım 13 yıl oldu ayrılalı,hala arada msj atar iyimisin diye sorar,arada konuşuruz,ben bosandım o hiç evlenmedi,ama sizinki hiç irtibata bile geçmemiş,sebepsiz olmuş çıkışınız.

Evet biraz sebepsiz oldu
detaylari yazsam fazla uzun olur o yüzden tabiki fazlaca atladigim yerler var nisandan önceki Olaylar falan o yüzden yazmiyorum

Yorumları okuyarak geldim.
Her yıl eşinize hafıza yoklaması mı çekiyorsunuz ?

Eee bey bu yıl oldu hatırladın mı ? Yok hatırlamadım. Hmm tamam seneye tekrar sorarım.. Resmen kısır döngüye girmiş soru..

Evet biraz sebepsiz oldu
detaylari yazsam fazla uzun olur o yüzden tabiki fazlaca atladigim yerler var nisandan önceki Olaylar falan o yüzden yazmiyorum
İşin ne teyzecim yaz işte. Sonra işsizlikten herife sarıyorsun.

Hey arkadaslar bir evlilik icin bu zaman dilimini tanimlamaya bu soyledikleriniz yetmez ne yazik ki. Gelin sunu isa’nin dogumu yapalim

Ya keske onunla evlenseydim diyorsa

Ya çivi çiviyi söker diye evlendiyse nişanı attıktan sonra

Ya kadin da adam evlendi diye evlendiyse baskasiyla

Ya boşuna çıkmadı karşısına profili. Ya kaderse

Sevdim demis ama

Zorla değildir o iş kardeş..

Bence de sevmiştir gençken ..kanı kaynarken.. hem kim bilir belki ilk aşkıydı. İlk aşklar unutulmaz

Çeşme başında bulusuyorlardir bence.

Seni uzaktan sevmeeeek aşkların en güzeliiii

Aşk tesadüfleri sever

Şunu bilir şunu söylerim : İlkler unutulmaaz!

28 yıl ama kime göre 28 yil? Belki ilk gün gibi bilemeyiz.

İçine bir kurt düştüyse vardır bir bildiğin be ablam
Allahınız yok mu uleenn

Canınız sıkıldı galiba ,kendinize is arıyorsunuz.Sevmiski nişanlanmış yani neden sevmesin?Bir de yarim kalan hikayeler vs insana ister istemez hep güzel yanları ile kendini hatırlatıyor. Kendinize meşgale bulun

Adam sevmedim dese benimlede sevmeden evlenmiş olabilir mi diye düşüneceğinize o kadar eminim ki. Zorlada nişanlandırılsa adam tanıyınca sevmiş sevebilmiş ne güzel işte sonrada olmamış unutmuş insanlık namına yaşanabilecek herşeyi yerinde zamanında yaşamış. Gerçekten kadınlar olarak bazılarımız çok zoruz 28 yıldır adam evli aklında hala kalsa ne olur ya

annemle babam 41 senedir evli
severek filan evlenmiş de değiller, aileler istemiş. köy yeri. saçma sapan evlilikler işte.
hoş, sonradan sevmiş de değiller ama bir güne bir gün de bunun konusunu etmediler.

neyse
babam motosiklet, silah, siyaset, aksiyon...çok hızlı gençlik yaşamış
ona aşık bir kız varmış köyde
aaah gelse beni motoruna (motorsikleti kast ediyor) atsa kaçırsa dermiş falan filan

neyse kadın hastaymış, sayıklamış
annem bunu çok sonra duydu, biz çok sonra duyduk, haber eden olmadı kadıncağız ölmüştü
annem bilsem gönderirdim son kez görürdü, yazık ölüm döşeğinde kadıncağızdı diye üzüldü

ablacım 28 yıl mantıklı mı sizce

Şaka gibisiniz gerçekten. Herkes zamanında birilerini ve sevdi hatırlıyor ne var bunda? Ben ilkokulda sevdiğimi bile hatırlıyorum yani neden unutayım ki? Beklentiniz aşırı saçma. Hafıza problemi olmayan herkes herkesi hatırlar. Zamanında takılıp evlenmeseydiniz madem geçmiş 28 sene yahu. Durup dururken sorun yaratacak ne bulabilirim diye kafa yorup bunu buldunuz sanırım. Hiç mantıklı bir olay değil yaptığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…