Eşinize neden sesiniz çıkmıyor ben en çok oraya takıldım. Size annesinin yanında bağıran o, onun yanında bağırdı diye de kadını kovan siz.. Madem öyle kocanızı kovsaydınız evden. Siz kadın bana bunları dedi diye kovmamışsınız, siz gelince kavga ediyoruz seni istemiyorum evimde demişsiniz. Maaştan dolayı böyle konuşamazsın deseydiniz ve kovsaydınız haklı olurdunuz. Hoş ona da özür dileyerek büyük ihtimal eşinize korkunuza dilediniz onu da zaten haksızım demiş olmuşsunuz.
Kadının kızına ne yaptığı, torunlarına ne aldığı sizi bağlamaz. Siz misafirsiniz ne gelirse onu yersiniz.Kimseden beklentiniz olmasın. Mecbur değil tişört vs. almaya. Kendinize saçma sapan trip atacak yer arıyorsunuz resmen.
Kadın sofrada değilse de kalkın kendi çocuğunuza suyunu kendiniz alın. Farkındaysanız çocuk sizin zaten.
Kimse size çay demle demiyorsa da kalkıp yardım edecek bir şey var mı sorup, 2 işin ucundan tutun. 4 aylık hamilelik felç değil iş güç yapabilirsiniz. Ha bana kalırsa baya baya iş güç yapmayayım habire yatayım modundasınız. Görümce de ona sinirlenip böyle demiş. Eşiniz tam bir hödük kıza tokat atmış. Ona bile eşim haksız diyecek cesaret yok sizde. Başta da eşinize laf edemeyip kayınvalideyi kovmuştunuz. Su getirmedi diye eşinize değil de kvye kızmanız bile aynı. Bu kadar kocadan korkmaya, ağzına düşmeye gerek yok.