- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Allah yardımcın olsun. Psikolojik olarak çok sıkıntılı bir iş. Ama onlar sonsuza dek melek kalacaklar. Kalplerinde asla kötülük olmayacak.İlk evlendiğimiz sıralar çekiniyordum ters bir şey söylemek istemiyordum ama oğlumun rahatsızlığı ortaya çıkınca engel durumu tahammülsüz bir insan haline donustum Beni kırıp incitecek ne yapıyorsa direk artık yüzüne söylüyorum
Diğer konuya gelecek olursak karşındaki seni kırmaktan çekinmiyorsa sen neden cekinesin ki? Eşin senin zaafını veya hatanı bulmuş, oradan yürüyor. Ama sen bunun hata veya zaaf olmadığını gösterirsen bir daha sana böyle söyleyemez. " annen de kendini kovduracak hareketler yapmasaydı " de geç.
Diğer konu ise evden kovduğunuz kişinin evine gitmenizi anlamadım ana kız olmak istiyorum diyorsunuz ama zaten kovmuşsunuz mesafe koymuşsunuz ne diye gidersiniz. Yok masada eşim su istedi kv den eşimde ben alamam falan bu kadın sizin hizmetçiniz mi suyunuzu bile ayağınıza getirsin burdan bile kavga çıkarılmış. Yok şu kıyafeti almadı yok bu mecbur değil ki kendi kızına almışmış alır yanı o onu bağlar size eşiniz alcak. Bunu tavuk istiyor vs ile kurtaramazsınız bir evebeyn evladından bir şey isteyebilir bu normal sonuçta zamanında verdiği emekler var bunlarıda hesab edin