Eşimin abisi kendini astı !!!

konunun başlığını okurken ürperdim...

başınız sağolsun...

sen biraz kendını toparlamaya çalış ailesinin eşinin hepsinin desteğe ihtiyacı var birazda olsa metanetli dur eşinin yanında..

Allah rahmet eylesin ya ne diyeceğimi de bilemedim.......

6 yıl önce tam da bugün bizde aynı acıyı yaşadık,ve ne acı ki benzer sebeplerden...annemin teyzesinin oğluydu,2 kızı vardı,33 yaşındaydı...nasıl yaptı inanamdadık,öyle saklamış ki acısını,biz onu hep gülerken görüyorduk...şimdi annesinin gözlerine bakamıyorum,göz pınarında her daim düşmeye hazır bir damla,ömür tüketiyorlar öylece...başınız sağolsun,allah kalanlara sabır versin

Allah taksiratini affetsin, ailesine de sabirlar versin, cenazeye sokulmayan esi de dahil

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..
ama bence eşini cenazaye sokmamakla hata etmişsiniz.çocuğunun babası,eşi sonuçta..siz de demişsiniz karşılıklı hataları vardı.o gün ne oldu,evin içinde neler yaşıyorlardı ancak kendileri bilebilirler..o yüzden bu intiharın tüm suçunu günahını o kadına da yüklemeyin bence..
neticede ortada bir de çocuk var,yaşanan ne kadar acı olsa da o çucuğun geleceğinde siz de olacaksınız annesine destek olmalısınız bence..

O noktaya gelecek kadar neler yasadi kim bilir yoksa insan kendi canina kiyabilir mi? Allah geride kalanlara sabir ve guc versin ozellikle anneye bir de oyle gormus evladini ki o kadin ne yapsin simdi

Eltiniz acaba vicdan azabi cekiyor mudur simdi hakli taraflari olsa da cozum yontemleri kocasini bu hale getirmis demek ki keske daha olgun davranabilseydi.

bu kadar borcu var ise ailesi yardım etmedi mi? borç nedeni ne kumar felan mı?

bencede guartanın dediği doğru sonuçta eşi olayın buralara geleceğini düşünememiştir.böyle olmasını oda istemezdi bence.ALLAH anne ve babasına sabırlar versin ALLAH rahmet etsin.

Allah geride kalanlara sabır versin, abinizin günahlarını affettsin. içinizdeki acı bitmez ama zamanla o acıyla yaşamaya alışırsınız. ikisininde hatası var diyorsunuz vardır mutlaka genelde tek taraflı olmaz intihar eden eltinizde olabilirdi , aileler kapılar kapandığı zaman neler yaşıyor hiçbirimiz bilemeyiz. evde neler yaşadılar neler oldu belki eltiniz hep verdi artık bıktı altınlarını da belki kendine güvence gördü, onunda içi yanıyordur mutlaka herşeyi tam bilmeden eltinizi suçlamayın bence. ailesi (annesi,babası,abi,abla,kardeş) borçlardan habersizmiydi yardım edemediler mi, düşündükçe neler neler çıkar. hata kimlerde, kimlerde değil bilemeyiz.
aralarında yaşananların hepsini bilmiyorum tabi ama; cenazeye almamak doğru değil bence sonuçta yaşanmışlıklar var evlat var. son kez eşine bakıp son görevini yerine getirseydi.

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin başınız sağolsun.. eşi yanlış yapmış darda bunalımda olan yakınımız kim olursa olsun maddi olamasak da manevi destek olmamız gerekir her zaman...

Allah rahmet eylesin, evladına da merhamet etsin Rabbim. Çok zor bir durum. Ne olursa olsun ben de eşinin cenazeye katılması gerektiğini düşünüyorum. Eşe karşı son görevini yerine getirmekten alıkonulması bence yanlış. Ama işte insanların da acısı büyük, ani ölüm karşısında mantıklı düşünememeleri gayet doğal. Eşinizin abisi sorunları varken daha büyük bunalıma terk edilmiş, yalnız bırakılmış. Dünyanın yaşanılabilir bir yer olduğu inancını yitirmiş ne yazık ki. Çok üzüldüm. Allah, geride kalanlara sabır versin.

Kardeşleri istemedi, anneside... Herkes okadar öfkeliydiki cenazesinde bari olay çıkmasın istedik. Suçu ona yüklemiyoruz ama payı büyük insan affedemiyo. O evinde olsaydı bu olay yaşanmazdı

bu kadar borcu var ise ailesi yardım etmedi mi? borç nedeni ne kumar felan mı?

karısının boynunda 30 40 milyarlık altını varken mi? bilselerdi bu durumda olduğunu emin ol ederlerdi. onlar bilmiyordu ama karısı bilyormuş. kendine bişey yapmasından korkuyorum dediği halde vermemiş altınlarını dahada terkedip gitmiş.

Utanmasanız aileside suçlu diceksiniz az kaldı. ''düşündükçe neler neler çıkar'' hoş bi ima mı? vermiyorsada zamanında konuşup boşansaydı ozaman. dediğiniz kapalı kapıların ardındakini eşi biliyodu ailesi değil.

çok zor günler geçirmissiniz başınız saolsun arkadasa katılıyorum kendınız için profesyonel destek alabılırsıniz ayrca bu gunlerde eşinizin de en buyuk destekçisi siz olmalısınız Allsh yardımcınız olsun.

başınız sağolsun..

vermiyorsa, gidiyorsa keşke adam boşansaymış eşinden canına kıyacağına.. bilmediğiniz şeyler olabilir. bence de körü körüne bi insanı suçlayıp vebal almayın derim.. Neyin ne olduğunu Allah bilir..

Bunalima girip intihar edenin ilk suclanani es oluyor malesef. Bu kadar borcu ailesi bilmiyosa onlarda ve hatta sizde yalniz birakmissiniz demektir. Kendinizede yargilama konusunda objektif bakabiliyomusunuz.

üzüntünüzden beni yanlış anladınız sanırım, ben ima etmedimki düşündükçe daha bir sürü düşünce gelir insanın aklına onu demek istedim. biz herşeyi bilmiyoruzki anlattığınız kadarına cevap yazıyoruz. kusura bakmayın yazmakla hata ettim.

Kardeşleri istemedi, anneside... Herkes okadar öfkeliydiki cenazesinde bari olay çıkmasın istedik. Suçu ona yüklemiyoruz ama payı büyük insan affedemiyo. O evinde olsaydı bu olay yaşanmazdı

Oncelikle basiniz sagolsun.
Eltinizin cenazeye alinmamasini hos bulmuyorum. Bunun sorumlusu elti diyemezsiniz. Ayrica o evinde olsaydi bu olay yasanmadi demek de sacma. Kayniniz Allah affetsin zayif bir kisilikse kafasina olumu koyduysa nerden emin olabilirsiniz ki karisi ve cocugu evdeyken onlara da zarar verip vermiycegini.

Ayrica elti evi terk etmis demek ki artik ayrilik icin adim da atmis. Tek suclu elti degil.

Tekrar soyluyorum Allah sabir versin.

Suçlu aramayı bırakıp durumu kabullenin derim ben yoksa bu şekilde içinizdeki acı küllenmez daha da alevlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…