- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
- Konu Sahibi justtmarried
-
6 yıl önce tam da bugün bizde aynı acıyı yaşadık,ve ne acı ki benzer sebeplerden...annemin teyzesinin oğluydu,2 kızı vardı,33 yaşındaydı...nasıl yaptı inanamdadık,öyle saklamış ki acısını,biz onu hep gülerken görüyorduk...şimdi annesinin gözlerine bakamıyorum,göz pınarında her daim düşmeye hazır bir damla,ömür tüketiyorlar öylece...başınız sağolsun,allah kalanlara sabır versinEşimin 30 yaşındaki abisi kendini asarak intihar etti.
Annem babam ve eşim dahil olmak üzere 3 erkek kardeşi perişan.
5 yaşında bi kızı var henüz haberi yok. Bu neticeye gelmelerinde eşinin payı büyük olduğundan cenazesine bile sokmadılar, o nasıl ne halde hiç görmedik. Çok kızgınım ona çooookk hayatı zehir etti kendisenede kocasına da. En sonunda kocası dayanamamış işte.
6 yıllık evliydiler. 1 günleri iyi geçmedi, hep şikayet hep dırdır hep kaçıp kaçıp anasının evine gitti. Belki haklı tarafları vardı yok diyemem ama ozaman adamı bunaltmak yerine boşanmayı tercih etseydi keşke.
Kaynımın borçları varmış, eltim altınlarını vermemiş. Yine evi terketmiş annesine gitmiş. Üstelik kocasının bunalımda olduğunu biile bile. Kendine bişey yapmasından korktuğu halde bırakıp gitmiş.
Kayın annem sabah evinde asılı bulmuş, o indirmiş ipten. Nasıl gidecek şimdi kadının gözünün önünden.
Kafam darmaduman. Onlarca konum var burda ama bu bambaşka. Eltimle ilgili sorunumu anlattığım bi konum bile vardı. Ben zaten normal değildim son günlerde düşük yaptım, eşimin dükkanına hırsız girdi ve bu olay hepsi birer hafta arayla.
Kalabalık üstüme üstüme geliyo, insan yüzü görmek kimseyle konuşmak istemiyorum ama mümkün değil. Onların canıyken kanıyken benim onlara destek olmam lazım. Nasıl olucam. Nasıl bulucam bu gücü kendimde. Göğsüm sıkışıyo kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo an geliyo. Bugün 5. günü işe geldim, akşam tebarekesine yetişicem.
Ne yazacağımı bile bilmiyorum nasıl atlatıcaz bunu onlara nasıl destek olucam bizim hayatımız nasıl devam edecek hiçbişey bilmiyorum.
Eşimin 30 yaşındaki abisi kendini asarak intihar etti.
Annem babam ve eşim dahil olmak üzere 3 erkek kardeşi perişan.
5 yaşında bi kızı var henüz haberi yok. Bu neticeye gelmelerinde eşinin payı büyük olduğundan cenazesine bile sokmadılar, o nasıl ne halde hiç görmedik. Çok kızgınım ona çooookk hayatı zehir etti kendisenede kocasına da. En sonunda kocası dayanamamış işte.
6 yıllık evliydiler. 1 günleri iyi geçmedi, hep şikayet hep dırdır hep kaçıp kaçıp anasının evine gitti. Belki haklı tarafları vardı yok diyemem ama ozaman adamı bunaltmak yerine boşanmayı tercih etseydi keşke.
Kaynımın borçları varmış, eltim altınlarını vermemiş. Yine evi terketmiş annesine gitmiş. Üstelik kocasının bunalımda olduğunu biile bile. Kendine bişey yapmasından korktuğu halde bırakıp gitmiş.
Kayın annem sabah evinde asılı bulmuş, o indirmiş ipten. Nasıl gidecek şimdi kadının gözünün önünden.
Kafam darmaduman. Onlarca konum var burda ama bu bambaşka. Eltimle ilgili sorunumu anlattığım bi konum bile vardı. Ben zaten normal değildim son günlerde düşük yaptım, eşimin dükkanına hırsız girdi ve bu olay hepsi birer hafta arayla.
Kalabalık üstüme üstüme geliyo, insan yüzü görmek kimseyle konuşmak istemiyorum ama mümkün değil. Onların canıyken kanıyken benim onlara destek olmam lazım. Nasıl olucam. Nasıl bulucam bu gücü kendimde. Göğsüm sıkışıyo kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo an geliyo. Bugün 5. günü işe geldim, akşam tebarekesine yetişicem.
Ne yazacağımı bile bilmiyorum nasıl atlatıcaz bunu onlara nasıl destek olucam bizim hayatımız nasıl devam edecek hiçbişey bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..
ama bence eşini cenazaye sokmamakla hata etmişsiniz.çocuğunun babası,eşi sonuçta..siz de demişsiniz karşılıklı hataları vardı.o gün ne oldu,evin içinde neler yaşıyorlardı ancak kendileri bilebilirler..o yüzden bu intiharın tüm suçunu günahını o kadına da yüklemeyin bence..
neticede ortada bir de çocuk var,yaşanan ne kadar acı olsa da o çucuğun geleceğinde siz de olacaksınız annesine destek olmalısınız bence..
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..
ama bence eşini cenazaye sokmamakla hata etmişsiniz.çocuğunun babası,eşi sonuçta..siz de demişsiniz karşılıklı hataları vardı.o gün ne oldu,evin içinde neler yaşıyorlardı ancak kendileri bilebilirler..o yüzden bu intiharın tüm suçunu günahını o kadına da yüklemeyin bence..
neticede ortada bir de çocuk var,yaşanan ne kadar acı olsa da o çucuğun geleceğinde siz de olacaksınız annesine destek olmalısınız bence..
bu kadar borcu var ise ailesi yardım etmedi mi? borç nedeni ne kumar felan mı?
Allah geride kalanlara sabır versin, abinizin günahlarını affettsin. içinizdeki acı bitmez ama zamanla o acıyla yaşamaya alışırsınız. ikisininde hatası var diyorsunuz vardır mutlaka genelde tek taraflı olmaz intihar eden eltinizde olabilirdi , aileler kapılar kapandığı zaman neler yaşıyor hiçbirimiz bilemeyiz. evde neler yaşadılar neler oldu belki eltiniz hep verdi artık bıktı altınlarını da belki kendine güvence gördü, onunda içi yanıyordur mutlaka herşeyi tam bilmeden eltinizi suçlamayın bence. ailesi (annesi,babası,abi,abla,kardeş) borçlardan habersizmiydi yardım edemediler mi, düşündükçe neler neler çıkar. hata kimlerde, kimlerde değil bilemeyiz.
aralarında yaşananların hepsini bilmiyorum tabi ama; cenazeye almamak doğru değil bence sonuçta yaşanmışlıklar var evlat var. son kez eşine bakıp son görevini yerine getirseydi.
Utanmasanız aileside suçlu diceksiniz az kaldı. ''düşündükçe neler neler çıkar'' hoş bi ima mı? vermiyorsada zamanında konuşup boşansaydı ozaman. dediğiniz kapalı kapıların ardındakini eşi biliyodu ailesi değil.
Kardeşleri istemedi, anneside... Herkes okadar öfkeliydiki cenazesinde bari olay çıkmasın istedik. Suçu ona yüklemiyoruz ama payı büyük insan affedemiyo. O evinde olsaydı bu olay yaşanmazdı
Utanmasanız aileside suçlu diceksiniz az kaldı. ''düşündükçe neler neler çıkar'' hoş bi ima mı? vermiyorsada zamanında konuşup boşansaydı ozaman. dediğiniz kapalı kapıların ardındakini eşi biliyodu ailesi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?