- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi justtmarried
-
karısının boynunda 30 40 milyarlık altını varken mi? bilselerdi bu durumda olduğunu emin ol ederlerdi. onlar bilmiyordu ama karısı bilyormuş. kendine bişey yapmasından korkuyorum dediği halde vermemiş altınlarını dahada terkedip gitmiş.
Bunalima girip intihar edenin ilk suclanani es oluyor malesef. Bu kadar borcu ailesi bilmiyosa onlarda ve hatta sizde yalniz birakmissiniz demektir. Kendinizede yargilama konusunda objektif bakabiliyomusunuz.
çok üzücü Allah rahmet eylesin
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
ancak eltinizi suçlamanız,bu durumun tüm sorumluluğunu ona yüklemeniz fazlasıyla ağır değil mi?
şimdi bu olay yaşanmasaydı ve eltiniz buraya bir konu açsaydı:
eşim kumar oynuyor.borç batağına soktu bizi.çocuğumun tek güvencesi olan altınlarımı vermemi istiyor deseydi.
biz ne diyecektik:
eşin tedavi olmalı.kumar bir bağımlılık.çocuğunun geleceği olan o altınları sakın verme.onlar da gider.
evet ölüm çok acı.hele ki genç yaşta ve hele ki bu şekilde.ama intihar etmesi onu hatalarından arındırmaz.keşke böyle olmasaymış
bence siz de büyük konuşup eltinize yüklenmeyin. eminim o da böyle olmasını istemezdi
bir de eltiniz için boşansaymış o zaman diyorsunuz.
boşanınca sorun çözülecek miydi yani?
evet boşanabilirdi ama mücadele etmeyi tercih etmiş demek ki.
yani sandığınız gibi kocasına ve sorunlarına karşı duyarsız bir kadın değil demek ki
Bravo demekten başka ne denilir size bilmiyorum. Eğer bunalıma sokan kadınsa, kendimi mi suçlayacağım. Yaşadıkları hayatı ben gördüm siz değil. Kocasını sağda solda sokaklarda anlatan bi kadından bahsediyoruz. Karısının kolunda boynunda borcu kadar ziyneti vardı zaten. kocası ondan istemicektide benden mi isticekti. Annesinin babasının zaten durumu yok ki. Yukarda allah var, eşine bişey söylerken içim titriyo günahına girmeyeyim diye ama görünen köy meselesi işte. Destek olamıyosa köstek te olmicaktı. Borcundan intihar ettiğini sanmıyorum ben bu adamın. İnsanların tirilyon borcu var. Bir yandan eksikse insan, diğer yandan tamamlanır. Borcu var o ayrı, karısının dırdırı olmasaydı en azından. Anne baba intihar edecek kadar bunaldığını görse zaten çare arardı, ama kapalı kapılar ardında karısı biliyormuş.
Karısı yanında olupta intihar etseydi, bukadar yüklenilmezdi. Kaçmış gitmiş annesinin evine. Öldüğünü duyunca bile fırlayıp gelmemiş evine 2 sokak öteden.
benım cok yakınımım kumarda borsada butun varlıgını kaybettı
herkezı rezıl rusva ettı o kadın kumar borcunu temızlemek zorunda degıl
bızımkı gene 300 mılyar borclu
artık kendıne bısey yapsada colugun cocugun yakasını bıraksa dıyolar hacız avukatlar mahkemeler anlatabılıyormuyum
cok ayıp
30-40 mılyarlık altınada hıc ınanmıyorum
tarafsız olmalısınız soylıyım yarın obur gun kocanız es kaza kavga ettıgınız gun , kendı psıkolojık osrunlarından dolayı ıntıhar ederse
hakkınızda konusulacak olanlarda bunlar
cok ayıp
Utanmasanız aileside suçlu diceksiniz az kaldı. ''düşündükçe neler neler çıkar'' hoş bi ima mı? vermiyorsada zamanında konuşup boşansaydı ozaman. dediğiniz kapalı kapıların ardındakini eşi biliyodu ailesi değil.
öylemiymiş evlilikleri 3 tane bileziğemi bağlıymış madem öyle kaynınız boşansaydı
sizin konum itibariyle aile yanında olup olan bitenden ders almanız gerek fakat yanılgıdasınız toptan heleki siz eltinizden taraf olmalıydınız[/QUne güzelde kendi kendinize yazıp oynamışsınız. kumar borcu ne ya.
kumar borcu yoktu adamın. işiyle ilgili borçları vardı.
30-40 milyarlık altına niye inanmıyosunuz onu yine hiç anlamadım. benim kv zaten taktı düğünde 30 binlik altın. kolundaki boynundaki altını benden iyimi bileceksiniz yastık altını söylemiyorum ben gözümle gördüğümü söylüyorum.
allah razı olsun bu acımın üstüne kocamın acısınıda düşündürdünüz bana. yazıklar olsun. allah korusu dicenize. allah yukarda biliyo benim ne düşündüğümü. ben eltimi suçlamadım görüneni anlattım burda, siz görmek istediğiniz kısma odaklanmışsınız. allahım sabırrrrrrrrrrr
artık kendıne bısey yapsada colugun cocugun yakasını bıraksa dıyolar hacız avukatlar mahkemeler anlatabılıyormuyum
cok ayıp
tarafsız olmalısınız soylıyım yarın obur gun kocanız es kaza kavga ettıgınız gun , kendı psıkolojık osrunlarından dolayı ıntıhar ederse
cok ayıp
Utanmasanız aileside suçlu diceksiniz az kaldı. ''düşündükçe neler neler çıkar'' hoş bi ima mı? vermiyorsada zamanında konuşup boşansaydı ozaman. dediğiniz kapalı kapıların ardındakini eşi biliyodu ailesi değil.
öylemiymiş evlilikleri 3 tane bileziğemi bağlıymış madem öyle kaynınız boşansaydı
sizin konum itibariyle aile yanında olup olan bitenden ders almanız gerek fakat yanılgıdasınız toptan heleki siz eltinizden taraf olmalıydınız
valla konu hassas siz de hassas durumdasınız o yuzden insan yorumlarını yazmaya da cekiniyor
ama derler ya hırsızın hiç mi suçu yok
borcu da kadın mı yaptı yani?
madem kadın bunalıma sokuyordu dırdırcıydı,kötü bir hayat yaşadıklarını gördünüz o halde kaynınız boşansaymış.
boşanma işini de karısından bekliyorsunuz.
bence siz günah keçisi arıyorsunuz.belki acınızı dindirecek ama günahtır o da karısı.
bir evlatları var.biribilerini seviyorlarmış ki ikisi de boşanma davası açmamış.
öldğünü duyunca fırlayıp gelmemiş diyorsunuz.siz kadın haberi aldığında yanında mıydınız?ne hale geldi kimbilir?neler yaşadı biliyor musunuz?
acınıza saygım var ama kusura bakmayın da aynı yastığa baş koyduğu karısından çok üzülemezsiniz.
öfkenizi eltinize yönlendirmeniz bence saçma.elinizden gelse kadını cinayetle suçlayacaksınız
cok ayıp
cok ayıp
sizin konum itibariyle aile yanında olup olan bitenden ders almanız gerek fakat yanılgıdasınız toptan heleki siz eltinizden taraf olmalıydınız[/QUne güzelde kendi kendinize yazıp oynamışsınız. kumar borcu ne ya.
30-40 milyarlık altına niye inanmıyosunuz onu yine hiç anlamadım. benim kv zaten taktı düğünde 30 binlik altın. kolundaki boynundaki altını benden iyimi bileceksiniz yastık altını söylemiyorum ben gözümle gördüğümü söylüyorum.
allah razı olsun bu acımın üstüne kocamın acısınıda düşündürdünüz bana. yazıklar olsun. allah korusu dicenize. allah yukarda biliyo benim ne düşündüğümü. ben eltimi suçlamadım görüneni anlattım burda, siz görmek istediğiniz kısma odaklanmışsınız. allahım sabırrrrrrrrrrr
ben kimseyi suçlamadım hanımefendi. ben olanı yazdım. ''Kaynımın borçları varmış, eltim altınlarını vermemiş. Yine evi terketmiş annesine gitmiş. Üstelik kocasının bunalımda olduğunu biile bile. Kendine bişey yapmasından korktuğu halde bırakıp gitmiş.'' burada yoruma dair bişey görüyomusunuz. abim kayınvalidem ve kardeşleriyle o gece oturmuş konuşmuş. söylenenler bunlar. haliyle insanlar buna yoruyor. lütfen yukarda allah var, senin kocanda yapar senden bilirler ne demek. bu cümleyle siz beni nasıl bi derde sürüklediğinizin farkındamısınız Allah aşkına. Benim gözüme uykumu girer sanıyosunuz.
cok ayıp
cok ayıp
kayınvalıdenızın ıyıkı durumu yokmus ınankı 30 mılyarlık altınlar
daıreler
Allah yardımcıları olsun
yarın obur gun kocanız es kaza kavga ettıgınız gun , kendı psıkolojık osrunlarından dolayı ıntıhar ederse
cok ayıp
siz beni şu durumdayken, bu cümleyle neye sürüklediğinizin farkınmısınız. Allah korusun!!! Allah korusun diceize. yazıklar lsun ya valla yazıklar olsun. böylemi destek oluyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?