Eşimin abisi kendini astı !!!

Başınız sagolsun
cok acı

fakat sıze bır tavsıye eltınızı sucluyorsunuz yapmayın kımın nerede nasıl ne yasadıgını dort duvar dısından hıc bılemezsınız yorumsuz kalın cok gunah cunku otekı yok

ıntıhar eden kısıye gelınce vah gıdene ınsan kendı canına ne sebeble kıyabılır
ben sadece evladımın acısına dayanamam ve onun ıcınde ölmemem gerek Allah verdıgı surece omur
yazık olmus kısacası

başınız sağolsun.. Allahım geride kalanlara sabır kızına uzun ömürler versin inş..

benım cok yakınımım kumarda borsada butun varlıgını kaybettı
herkezı rezıl rusva ettı o kadın kumar borcunu temızlemek zorunda degıl
bızımkı gene 300 mılyar borclu
artık kendıne bısey yapsada colugun cocugun yakasını bıraksa dıyolar hacız avukatlar mahkemeler anlatabılıyormuyum
cok ayıp
30-40 mılyarlık altınada hıc ınanmıyorum
tarafsız olmalısınız soylıyım yarın obur gun kocanız es kaza kavga ettıgınız gun , kendı psıkolojık osrunlarından dolayı ıntıhar ederse

hakkınızda konusulacak olanlarda bunlar
cok ayıp

Utanmasanız aileside suçlu diceksiniz az kaldı. ''düşündükçe neler neler çıkar'' hoş bi ima mı? vermiyorsada zamanında konuşup boşansaydı ozaman. dediğiniz kapalı kapıların ardındakini eşi biliyodu ailesi değil.

öylemiymiş evlilikleri 3 tane bileziğemi bağlıymış madem öyle kaynınız boşansaydı

sizin konum itibariyle aile yanında olup olan bitenden ders almanız gerek fakat yanılgıdasınız toptan heleki siz eltinizden taraf olmalıydınız

Son düzenleme:
çok üzücü Allah rahmet eylesin
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
ancak eltinizi suçlamanız,bu durumun tüm sorumluluğunu ona yüklemeniz fazlasıyla ağır değil mi?
şimdi bu olay yaşanmasaydı ve eltiniz buraya bir konu açsaydı:
eşim kumar oynuyor.borç batağına soktu bizi.çocuğumun tek güvencesi olan altınlarımı vermemi istiyor deseydi.
biz ne diyecektik:
eşin tedavi olmalı.kumar bir bağımlılık.çocuğunun geleceği olan o altınları sakın verme.onlar da gider.
evet ölüm çok acı.hele ki genç yaşta ve hele ki bu şekilde.ama intihar etmesi onu hatalarından arındırmaz.keşke böyle olmasaymış
bence siz de büyük konuşup eltinize yüklenmeyin. eminim o da böyle olmasını istemezdi

bir de eltiniz için boşansaymış o zaman diyorsunuz.
boşanınca sorun çözülecek miydi yani?
evet boşanabilirdi ama mücadele etmeyi tercih etmiş demek ki.
yani sandığınız gibi kocasına ve sorunlarına karşı duyarsız bir kadın değil demek ki

Bunalima girip intihar edenin ilk suclanani es oluyor malesef. Bu kadar borcu ailesi bilmiyosa onlarda ve hatta sizde yalniz birakmissiniz demektir. Kendinizede yargilama konusunda objektif bakabiliyomusunuz.

Bravo demekten başka ne denilir size bilmiyorum. Eğer bunalıma sokan kadınsa, kendimi mi suçlayacağım. Yaşadıkları hayatı ben gördüm siz değil. Kocasını sağda solda sokaklarda anlatan bi kadından bahsediyoruz. Karısının kolunda boynunda borcu kadar ziyneti vardı zaten. kocası ondan istemicektide benden mi isticekti. Annesinin babasının zaten durumu yok ki. Yukarda allah var, eşine bişey söylerken içim titriyo günahına girmeyeyim diye ama görünen köy meselesi işte. Destek olamıyosa köstek te olmicaktı. Borcundan intihar ettiğini sanmıyorum ben bu adamın. İnsanların tirilyon borcu var. Bir yandan eksikse insan, diğer yandan tamamlanır. Borcu var o ayrı, karısının dırdırı olmasaydı en azından. Anne baba intihar edecek kadar bunaldığını görse zaten çare arardı, ama kapalı kapılar ardında karısı biliyormuş.
Karısı yanında olupta intihar etseydi, bukadar yüklenilmezdi. Kaçmış gitmiş annesinin evine. Öldüğünü duyunca bile fırlayıp gelmemiş evine 2 sokak öteden.

kumar borcu değil be güzelim. iş güç... sattığının parasını alamaması, açtığı dükkanın tutmaması vs...

mücadele etmiş te napmış? girip bi işte kocasına 3 kuruş destek mi olmuş. 6 senelik evli toplasan 2 ay çalışmadı. ayda 5 tane günü vardı ama param yok diye ağlanırdı, durmadan kahaltıya misafir toplardı. yapmayın allah aşkına. konuyu saptrmayın. ben olayın görünen yüzünden bahsettim. insanların acısından bahsettim. eltim yaptı onun yüzünden demiyorum görünen sebep bu diyorum. zorla bana eltimin hatalarını anlatmaz zorunda bırakıyosunuz onu suçluyomuş gibi görünüyorum.

Ben o bunalıma sürüklenirken karısı destek olmadı diyorum sadece.

valla konu hassas siz de hassas durumdasınız o yuzden insan yorumlarını yazmaya da cekiniyor
ama derler ya hırsızın hiç mi suçu yok
borcu da kadın mı yaptı yani?
madem kadın bunalıma sokuyordu dırdırcıydı,kötü bir hayat yaşadıklarını gördünüz o halde kaynınız boşansaymış.
boşanma işini de karısından bekliyorsunuz.
bence siz günah keçisi arıyorsunuz.belki acınızı dindirecek ama günahtır o da karısı.
bir evlatları var.biribilerini seviyorlarmış ki ikisi de boşanma davası açmamış.
öldğünü duyunca fırlayıp gelmemiş diyorsunuz.siz kadın haberi aldığında yanında mıydınız?ne hale geldi kimbilir?neler yaşadı biliyor musunuz?
acınıza saygım var ama kusura bakmayın da aynı yastığa baş koyduğu karısından çok üzülemezsiniz.
öfkenizi eltinize yönlendirmeniz bence saçma.elinizden gelse kadını cinayetle suçlayacaksınız

Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır versin Dünya sınav yeri herkesin sınavı farklı..genelleme yapmıyorum ama biz insanlar böyle zor durumlarda günah keçisi ararız sizde de durumda olan eltiniz...Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir..

ne deyim biledim.

allah çoçuğuna sabır versin...
benimde başımdan böle bir olay geçti. benim çoçuklık arkadaşımın kocasın hemde kendini balkona herkesin göreceği yere asmış....

gittim kızın evine sordum ona: her akşam içip gelip yataklara işiyor. arkadaşlarını eve getiriyor onlarla da içiyor vs. vs. anlattı

ama erkek tarafıda: her kavgasında gelin alıp çantayı anasının evine gidiyor dedi

şimdi kim haklı kim haksız bilmek zor.

hatalar karşılıklıdır. allah günahlarını affetsin. bu saatten sonra kimin haklı olduğu önemlimi. VAH GİDENE. allah annesine sabır versin...

Son düzenleme:

yarın obur gun kocanız es kaza kavga ettıgınız gun , kendı psıkolojık osrunlarından dolayı ıntıhar ederse

hakkınızda konusulacak olanlarda bunlar
cok ayıp
siz beni şu durumdayken, bu cümleyle neye sürüklediğinizin farkınmısınız. Allah korusun!!! Allah korusun diceize. yazıklar lsun ya valla yazıklar olsun. böylemi destek oluyosunuz.

Allah razı olsun çok çekinerek yorum yapmışsınz. Sizde al kalsın beni cinayetle suçlayacaksınız. Karısına aşıktı, boşanma davası ondan açmamıştır. Karısından hiç şikayet etmezdii, ama karısı ondan yana hep yakınırdı.
Zaten ben hepsinden sonrayım, karısından çok üzüldüğümüde idda etmiyorum. Eminim perişandır ama iş işten geçti. Ben kocasının anlattıklarını yazdım o gece kv lere bunları anlatmış. Yoksa kimseyi suçlamak bana düşmez. Bilinen konu bu olduğu için yazdım

ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN. VAY GİDENİN BAŞINA DERLER AMA VAY KALANIN BAŞINA OLMUŞ BU DURUMDA.
kadıncağız kimbilir neler yaşadı da evi terketti. burda ouyoruz, kadınlar yuvalarını kurtarmak için neler yapıyorlar.
sizin bu durumu eltinizle ilişkilendirmeniz bence çok kötü. kadın zaten şimdi ne haldedir. bir de arkasından konuşulanlara bak ((
kimse karısı evden gitti diye intihar etmez...
yazık kadını cenazeye bile almamışsınız. ölenin çocuğunun anası yahu bu
tekrardan vah kalanın başına diyorum...........
sizede fazla birşey demek istemiyorum, hepinizin başı sağolsun....

pardonda sız zaten kaynınızı helede cocuguna uzulmemıssınızkı
kocama uzuldum demısınız ust yorumda
gelmıs burda dedıkodu yapıyorsun
bıze yazıklar oluyor
ıade ederım

Son düzenleme:
siz ne adama ne kadına ne de çocuğa üzülüyorsunuz. kendi sıkıntılarınızdan, kalabalıktan bunalmaktan, eşinize birşey olma ihtimalinden ve tekrar nasıl normal yaşantınıza dönerizin hesabını yapıyorsunuz.
bide kadına çooook kızgınım demişsiniz ya?
allah aşkına siz o evdemiydiniz ki ne yaşadıklarını bilesiniz? neden kızgınsınız eltinize? bir de ona kızgın olmak gibi bir hakkınız var mı

Anladığım kadarıyla eltininde psikolojisi iyi değilmiş. Kendi mutsuzluğuna kılıf aramış. Bazen eşini suçlamış bazen eşinin ailesini. Hayata olan öfkesini eşinden çıkarmış. Çevresindekileri kırıp geçirmiş. Eşinin psikolojisi bozulunca korkmuş gitmiş. Haberlerde okuyoruz cinnet geçirenleri eşini çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği belkide bu yüzden gitmiştir. Öfkelisin eltine haklısın az çektirmemiş çevresine. Olan olmuş şimdi yaraları nasıl sararsınız onu düşünme zamanı. İmkanınız varsa eltinize psikolojik destek aldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…