Eşimin abisi kendini astı !!!

Çok üzüldüm justmarried, başınız sağolsun.Bu konuda pek diyecek birşey yok gerçekten bir ailenin başına gelebilecek en kötü şeylerden biri.Senin için herşey üstüste gelmiş, profesyonel yardım almanı tavsiye ederim.Allah yar ve yardımcınız olsun her konuda.

Tüylerim diken diken oldu okurken. Allah taksiratını affetsin. Kim bilir o noktaya nasıl geldi Evladı da var. Off cok kötü oldum.

Son düzenleme:
Allah sabır versin. Söylenecek soz yok. Yavrusuna umarım Allahım güzel bir ömür hazırlar. Hele annesinin yaşadığını Allahım düşmanıma yaşatmasın. Allah yardımcınız olsun

okuyunca sok oldum.ne yazicagimi bilemedim.Allah rahmet eylesin.cok zor bi durum.Allah yardimciniz olsun.Rabbim anasina babasina sabirlar versin.

Başka bir sebeple kullandığım bir ilacım vardı obsesyon ve anksiyete bozukluğu için. selectra. hamile kalınca bırakmıştım. kullansam faydasını görürmüyüm yoksa tekrar gitmelimiyim

Başka bir sebeple kullandığım bir ilacım vardı obsesyon ve anksiyete bozukluğu için. selectra. hamile kalınca bırakmıştım. kullansam faydasını görürmüyüm yoksa tekrar gitmelimiyim

Tatlım tekrar gitmeden doktora hiçbir ilaç kullanma, faydasını değil zararını görebilirsin Allah korusun.Bir psikiyatrist ile görüşmen senin ruh halinin ve sağlığının doğru bir şekilde düzelmesi için şart canım benim.Zaman herşeyin ilacı bugünler çok zor ama yavaş yavaş geçecek güçlü ve metanetli ol.

baslıgı okuyunca bile elim ayagım titredi kim bilir siz ne durumdasınız allah sabır versin.

Ölüm tabiki cok acı ama İntıharın acısı bambaşka.
İnsanın aklında hep neden? Niye? Degermiydı? Soruları dolaşıyor.
Rabbım aılesını ve sizlere sabır versin.

Şimdi elti doya doya anasının evinde kalsın rahat rahat saklasın altınlarını! Sinirlerim bozuldu. Offf. Giden gittikten sonra herşey ne kadar bos geliyor insana.

Başınız sağolsun eşinizin ve ailesinin şimdi her zamankinden daha çok desteğinize ihtiyaçları var. Sizin içinde zordur eminim ama onlar için daha bir zor o yüzden güçlü olmalısınız. Yaşanılanlar kolay değil ve hiçbir zaman unutulmayacak ama zamanla acının boyutu değişecek, herkesi olgunlaştıracak ve büyütecek. Hayat eski formunda devam edecek bir zaman sonra.
Sabırlı ve anlayışlı davranırsanız her şey düzelecek :)

Şimdi elti doya doya anasının evinde kalsın rahat rahat saklasın altınlarını! Sinirlerim bozuldu. Offf. Giden gittikten sonra herşey ne kadar bos geliyor insana.

Allah rahmet eylesin abiminde çok cahillikleri vardı, tamam kadında yılmış olabilir ama madem çekemiyosun bu adamın bu halini dır dır dır kafasını yiyene kadar aşağılayana kadar boşansaydın ozaman. her evlilik ölene kadar devam edecek diye bişey yok. ama ölene kadar devam etti, abim ölene kadar! evet borçları vardı ama en azından karısı destek olsaydı, çalışsaydı, kocasına dırdır etmeseydi, sağda solda sokaklarda kocasını anlatmasaydı o adam bu duruma gelmezdi. işte bu yüzden kimse onu cenazesine bile sokmadı. kocasının cenazesine bile giremedi. Allahım beynim yerinde değil sanki. Ağlayamıyorum bile. Sadece aklım gidip geliyor ara sıra. Ama biliyorum kendimide biliyorum bu şekilde devam edemicemi biün belkide herkes ayağa kalktığında bigün çöküp kalacağımı bu durumun bende bırakcağı izleri görebiliyorum. Düşünme yetimi kaybettim.

Kolay seyler değil yaşadıkların.

Sırf 3 kuruş para icin, dır dır icin cana kıyılır mı ya aklım almıyor. Demek ki cok caresiz hissetti kendini.

Senin dediğin gibi boşansaydı madem, yalamaya cevirmiş evliliğini.

Tatlım sakin ol lütfen abi öldü ama sen yaşıyorsun.
Hayatta herşey insanlar için imtihan dünyası biliyorsun.

kimin için ne sebeple intihar etmiş kim suçlu kim değil şu an önemi yok maalesef,30 yaşında hayatının baharında bir de çocuğu olan bir insanın canına kıyması ne acı..üstelik annesi onu öyle bulmuş..en son düşünülecek şey bile intihar değilken bu duruma gelmiş.

çok çok üzüldüm..

Bunların hiçbiri cana kıymaa sebep olamaz elbette. Ama nasıl bir bunalıma girdiyse artık. Nasıl bir buhrandaysa... Yani bilemiyoruzki... Hani olurya insan bazen... Zaten geceleri uyanıyormuş geziyormuş artık napıyosa eşi biliyo... Buna rağmen terketmiş evi. Aklı başında insan alır bu durumdaki kocasını bi doktora götürür. Ama aklı başındaki insan tabiki.
Bak ben bi srüre önce kendimi iyi hissetmedim aldım kendimi gittim psikiyatra. kendi kendine eziyet etmenin ne anlamı varki çaresi varken. oda alıp kocasını gitseydi ooff off

Allah taksiratını affetsin onu o noktaya getiren ne kaygıları vardı kimbilir beş yaşında evlat peşinde bırakıp
oyy için yandı resmen Sanada Allahdan sabır ve güç diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…