Esimin ablasini getirdi.

Zuubebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
49
65
3
36
Merhabalar herkese, degerli fikirlerinize ihtiyacım var. Esim yurt dışına ablasini getirdi. Bir oğlu var bekar 35 yasinda. Oda esimin yanında calisiyor. Ikisi kalacaklar annesiyle. Dil bilmiyor. Sabahları evde tek kalacak, ve bana surekli gelecek .Kadin sorunlu bir kadin ,kafa dengim değil. Tuvalet kullanmasını bile bilmiyor. Is yapmiyor. Daha 50 yasinda. Kendini hicbir konuda geliştirmemis. Surekli boş boş konuşuyor kirmak istemiyorum. Fakat benim tanımadığım insanlar hakkında konuşuyor. Tuhaf biri.Esimde Allah rızası için ona bakmam gerektiğini, ve ben ilgilenemeyecegimi oğlu ve kendinin ilgilenmesi gerektiğini söylediğimde beni kendimi ilah edilmekle, egolu olmakla suçluyor. Sizce kim haklı?

Benim Ablasına bakma zorunluluğu var mi ? Allah korkusu yokmus ben de
Böyle diyerek sizi psikolojik baskilamak istiyor ... Dinen böyle zorunluluğun zaten yok Allah'ı araya katmasin. Çok istiyorsa sevap alsın ablasını ise götürsün

Evt kaçarak evlenmiş küçük yaşta. Isi yok. Oğlu çalışacak esimin yanında. Sabahtan akşama kadar işte olduğu için benim kadınla ilgilenmemi istiyorlar
Anlaöadım 50 yasındaki kadına ne ilgisi. Otursun evinde.
Ablada saflık var mı?
Kendine yetmiyorsa bakıcı tutsunlar.

Birşeylere alışana kadar yardim edilebilir ama devamlı olmamalı, yoksa hep sizden beklerler.
Ayrıca dil bilmiyor ve sizden yardim beklemeri normal değil mi? sonuçta esinizin ablası ve gorumcelik yapmıyorsa sıkıntı ne? Birde siz niye bu kadar telas ettiniz aynı evde yaşamayacaksınız sonuçta.

Back
X