Esimin ablasini getirdi.

Ayni cümleleri kullandım, ilgilenemeyecegimi kendime anca yettiğimi soyledim. Benimle kusuyor ,hakaret tarzı konusuyor. Kendimi ilah edinmisim ,kendi egom gözlerimi kör etmis. "kendi rahatin kendi conforn kendi gelecegin baska bise dusunemez olmuşun,
ilgilensen bir hastalogina care bulsan gonlunu hos etsen Allahin hosuna gitmez mi? Sen evde keyif cattikca egon seni kole etmis." Yazmis.

Ayni cümleleri kullandım, ilgilenemeyecegimi kendime anca yettiğimi soyledim. Benimle kusuyor ,hakaret tarzı konusuyor. Kendimi ilah edinmisim ,kendi egom gözlerimi kör etmis. "kendi rahatin kendi conforn kendi gelecegin baska bise dusunemez olmuşun,
ilgilensen bir hastalogina care bulsan gonlunu hos etsen Allahin hosuna gitmez mi? Sen evde keyif cattikca egon seni kole etmis." Yazmis.
Tam tersi, o kendi konforunu düşündüğü için ablasını başına atıyor.

Evet oyleyim cok haklisin. Senin ablanla ilgilenmektense boyle olmayi tercih ederim derdim ben olsam.

Su an size guveniyor, sizin ilgilenmeyeceginizden emin olunca elbette ki baska bir cozum yolu bulacak. Sizi de sindirme yolunu secmis ki ben sanmiyorum bu ilk vukuati olsun iletisim problemi acisindan.

Boyle bir emrivaki benim evliligim dahil bircok evliligi geri donusu cok zor olan bir yola sokar.

Dini böyle şeyler için kullanmasın bir zahmet ya.
Oğlunun sonra kendisinin sorumluluğunu size yükleyemez.
Çok düşünüyorsa evvela ablasını bir doktora götürsün.
50 yaşında ki kadına bakıcılık yapacak değilsiniz.
Eşiniz mal mülk konusunda da sizden gizli iş çevirmişti.
Ne derse desin umursamayin, baştan sorumluluk alırsanız işin önünü alamazsınız hiçbir şekilde.
Çalışmak sizin için iyi olur her koşulda.

Mesela bana diyorki ocak nasil çalışır öğret öğretiyorum anlamiyor. Engelli değil saglam. Mesela yemek yaptir tuhaf birsey cikiyor ortaya. Ne bilim salçası yagi fazla mesela ama absürt derecede. Turkiyede oleydi. Evi pisti Devlet acıdı yeni bir ev yapti ona. Devletin verdiği evi 1 ayda mahvetti. is yapmis heryeri. Fayanslar yağ bağlamış.. lavobalari tıkamis. Kanalizasyon patlamış.

Ablanin oğlu zaten bu yasa kadar esim bakmış ona . Hakettiginden fazla maaş veriyor. Annesi gibi tembel. Oda ya hırsıza kaptırıyor. Ya da kumar oynuyor. 15 senedir esimle ama 1 dikili ağacı yok olunca bile kaptiriyor. Esim yeni bir araba aldı 1 ay önce yine.
Kocana Allah akıl fikir versin. Doktor a götürün o ablayı eşinle beraber doktorla konuştuk a eşinde anlar durumu kendi haline bırakır belki denediniz mi hiç?

Ablası ve oğlu eşiniz üzerinden geçinmeye alışmış, buna ses etmiyor olmanız da eşinizin sizden daha fazlasını beklemesi için zemin oluşturmuş. Sert bir rest çekmeniz gerek eşinizin kendine gelmesi için.
Ablasının oğluna fazla maaş vermesi, evlerinin kirasını eşyasını vs.ödemesi bile benim kabul edeceğim şeyler değil. Baya zengin heralde eşiniz. Bunlara bile tepki koymanız gerekirdi, tamam yeni gelmişler destek olmak gerekir bu başka şey tamamen sizi sömürmeleri başka şey, eşinizin size yaptığı baskıyı siz de ona yapın ailemizin rızkını yeğenine veriyorsun yeğenin kumarda kaybediyor Allah hesabını sormaz mi deyin bakalım ne diyecek

Hem maddi olarak siz bakıyorsunuz, birde üstüne 50 yaşındaki görünceye bakıcılık yapacaksınız yok artik.
Çalışmıyorsanız hemen acil bir iş bulun, benim isim basimdan aşkın kimseyle ilgilenemem deyin

Kadin ole alistirmis kendini alışma diye birsey yok. Hep başkasına bağımlı yasiyor. Hicbir isini kendi yapmiyor. Normal insan olsa yardım ederim. Dil bile öğretirim.
Size demis ya evde keyif catiyorsun diye bence o kisi ablasi esasinda. Fiziken ve zihnen bir sorunu yoksa boyle millete yaslanip yasamasi ya cok bencil oldugunu gosterir ya da psikolojik sorunu oldugunu. Esiniz sizden nasil ablasiyla ilgilenerek sorunlarini cozmenizi bekleyebilir ki? Siz doktor musunuz? Icabinda tutar kolundan bir psikologa goturursunuz ama dil de bilmiyormus.

Bence ablasının doktorluk durumu var. Kadında is görmeme, kendine bakmama hastaligi var. Bu yaşta dişleri dökülmüş. Ama esim ne hikmetse götürmüyor doktora. Bana emirler yagdirip duruyor. Sanki ben doktorum. Ablasi üşüyormus. Bunun sebebi ne olabilirmiş. Arastircakmisim. Ablasini doktora götürsün, ilgilensin birsey demem.
Bence kocanız hasta :)
Önce kendini götürsün.

Back
X