- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
35 yaşındaki oğul evlinmi? Gelin bunu yapar mı?Zaten evinin kirasını esim oduyor. Eşyalarını esim aldı. Maddi olarak esim bakacak onlara bile birsey demiyorum ben . Baskasi olsa bunu bile kabullenmezdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaşındaki oğul evlinmi? Gelin bunu yapar mı?Zaten evinin kirasını esim oduyor. Eşyalarını esim aldı. Maddi olarak esim bakacak onlara bile birsey demiyorum ben . Baskasi olsa bunu bile kabullenmezdi
Tam tersi, o kendi konforunu düşündüğü için ablasını başına atıyor.Ayni cümleleri kullandım, ilgilenemeyecegimi kendime anca yettiğimi soyledim. Benimle kusuyor ,hakaret tarzı konusuyor. Kendimi ilah edinmisim ,kendi egom gözlerimi kör etmis. "kendi rahatin kendi conforn kendi gelecegin baska bise dusunemez olmuşun,
ilgilensen bir hastalogina care bulsan gonlunu hos etsen Allahin hosuna gitmez mi? Sen evde keyif cattikca egon seni kole etmis." Yazmis.
Bakarsanız Allah rızası için bakacaksınız öyle mecburiyetiniz yada zorunluluğunuz yokBenim Ablasına bakma zorunluluğu var mi ? Allah korkusu yokmus ben de
50 sene pekala yaşadıysa, bundan sonra da aynı saflıkla evinin içinde yaşayabilir değil mi?Saflik yok ama saflık ayağına yatıyor. Hicbir is yapmamak icin
Ayni cümleleri kullandım, ilgilenemeyecegimi kendime anca yettiğimi soyledim. Benimle kusuyor ,hakaret tarzı konusuyor. Kendimi ilah edinmisim ,kendi egom gözlerimi kör etmis. "kendi rahatin kendi conforn kendi gelecegin baska bise dusunemez olmuşun,
ilgilensen bir hastalogina care bulsan gonlunu hos etsen Allahin hosuna gitmez mi? Sen evde keyif cattikca egon seni kole etmis." Yazmis.
Evt kaçarak evlenmiş küçük yaşta. Isi yok. Oğlu çalışacak esimin yanında. Sabahtan akşama kadar işte olduğu için benim kadınla ilgilenmemi istiyorlar
Kocana Allah akıl fikir versin. Doktor a götürün o ablayı eşinle beraber doktorla konuştuk a eşinde anlar durumu kendi haline bırakır belki denediniz mi hiç?Ablanin oğlu zaten bu yasa kadar esim bakmış ona . Hakettiginden fazla maaş veriyor. Annesi gibi tembel. Oda ya hırsıza kaptırıyor. Ya da kumar oynuyor. 15 senedir esimle ama 1 dikili ağacı yok olunca bile kaptiriyor. Esim yeni bir araba aldı 1 ay önce yine.
Size demis ya evde keyif catiyorsun diye bence o kisi ablasi esasinda. Fiziken ve zihnen bir sorunu yoksa boyle millete yaslanip yasamasi ya cok bencil oldugunu gosterir ya da psikolojik sorunu oldugunu. Esiniz sizden nasil ablasiyla ilgilenerek sorunlarini cozmenizi bekleyebilir ki? Siz doktor musunuz? Icabinda tutar kolundan bir psikologa goturursunuz ama dil de bilmiyormus.Kadin ole alistirmis kendini alışma diye birsey yok. Hep başkasına bağımlı yasiyor. Hicbir isini kendi yapmiyor. Normal insan olsa yardım ederim. Dil bile öğretirim.
Bence kocanız hasta :)Bence ablasının doktorluk durumu var. Kadında is görmeme, kendine bakmama hastaligi var. Bu yaşta dişleri dökülmüş. Ama esim ne hikmetse götürmüyor doktora. Bana emirler yagdirip duruyor. Sanki ben doktorum. Ablasi üşüyormus. Bunun sebebi ne olabilirmiş. Arastircakmisim. Ablasini doktora götürsün, ilgilensin birsey demem.