Esimin ablasini getirdi.

Benim Ablasına bakma zorunluluğu var mi ? Allah korkusu yokmus ben de
Hiçbir şekilde sizin ablasına bakma zorunluluğunuz yok dini olarak da yok ahlaki olarak da . Üstelik 50 yaşında kadın madem bakamayacak ilgilenmeyecek size sormadan getirmeseydi ablasını. Bu baskıyı asla kabul etmeyin .

Kadin ole alistirmis kendini alışma diye birsey yok. Hep başkasına bağımlı yasiyor. Hicbir isini kendi yapmiyor. Normal insan olsa yardım ederim. Dil bile öğretirim.

anladığım kadarıyla sizde kalmayacaklar, yakın oturuyorlar. Mesafeyi korur çok içli dışlı olmazsanız o da o elektriği alamaz ve sürekli gelmez. Sadece yardımcı ol demişler fazla stres yapıyorsunuz kendi çevresi oluştukça sizde iletişimi daha da azalır zaten

Onu egleme olarak cani sıkılmasın diye gezdircem falan , hastalıklarınla ilgilenecem. Sozde psikolojik hastaymış. Bana gelcek ben onla sohbet etcem surekli. Kafa dengim olsa tmm fakat kadin cok tuhaf şeyler anlatıyor bana. Doktorların kocasını zehirlemeye kalktığını filan. Ole birsey yok diyorum anlamıyor.ben master yapmak istiyorum burda o kendi nasil yapiyor. Bana ablasının bakıcısı olma gorevi veriyor resmen bunu da Allah rızası için yapcakmisim. Evde keyif catmiyacak misim. Oysa ben evde keyif catmiyorum ekmeğimi,peynirimi bile kendim yaparım vesaire.

Onu egleme olarak cani sıkılmasın diye gezdircem falan , hastalıklarınla ilgilenecem. Sozde psikolojik hastaymış. Bana gelcek ben onla sohbet etcem surekli. Kafa dengim olsa tmm fakat kadin cok tuhaf şeyler anlatıyor bana. Doktorların kocasını zehirlemeye kalktığını filan. Ole birsey yok diyorum anlamıyor.ben master yapmak istiyorum burda o kendi nasil yapiyor. Bana ablasının bakıcısı olma gorevi veriyor resmen bunu da Allah rızası için yapcakmisim. Evde keyif catmiyacak misim. Oysa ben evde keyif catmiyorum ekmeğimi,peynirimi bile kendim yaparım vesaire.
Çocuk mu eğleyeceksiniz yahu. Bende markete, metroya, hastaneye gidip gelme konusunda falan yardim edeceksiniz sandım. Eşiniz niye böyle birşey istiyor anlamadim. Cok istiyorsa kendisi yardim etsin ablasina

Ya metroya, markete onlara yardım ederim sorun yok onla vakit geçirmemi istiyor burda kimsesi olmadigi icin. Ve arkadaş edinemeyecek düzeyde o diyor. 6 tane erkek kardeşi 2 tane kız kardeşi var. Esim en küçükleri bu detayları da vermek istedim.

Bence ablasının doktorluk durumu var. Kadında is görmeme, kendine bakmama hastaligi var. Bu yaşta dişleri dökülmüş. Ama esim ne hikmetse götürmüyor doktora. Bana emirler yagdirip duruyor. Sanki ben doktorum. Ablasi üşüyormus. Bunun sebebi ne olabilirmiş. Arastircakmisim. Ablasini doktora götürsün, ilgilensin birsey demem.

Allah im kolaylik versin severek mi evlendiniz görücü mu bilmiyorum ama bunları sanıyorum evlenmeden konuşmadinzz annesine bakma olayını ya da esiniz evlenene kadar gizledi. Türkiye den mi geldiniz yoksa zaten orada mi yaşıyorsunuz bilemiyorum ne kadara katlanır durumdasınız ama çocuğunuz yoksa henüz yapmayın derim eşinizin bu bakıcı muamelesi ve size verdiği deger ille bu evlilik yakında catlamaya başlar çocuk yapmayın derim

Bence ablasının doktorluk durumu var. Kadında is görmeme, kendine bakmama hastaligi var. Bu yaşta dişleri dökülmüş. Ama esim ne hikmetse götürmüyor doktora. Bana emirler yagdirip duruyor. Sanki ben doktorum. Ablasi üşüyormus. Bunun sebebi ne olabilirmiş. Arastircakmisim. Ablasini doktora götürsün, ilgilensin birsey demem.
Siz de çalışın. Beyfendi çok lazımsa bakıcı tutsun ablasına. Çok kolay de mi karısı üzerinden hayırlı kardeş olması.

Siz bu muamelenin kendinize yapilmasina izin veriyorsunuz cunku......? Boslugu dolduramadim cunku anlayamadim sebebini. Kendi ablana kendin bak, ben kendi hayatima ancak yetiyorum, sen bana bu sekilde baski yapamazsin deseniz esiniz ne yapabilir ?

Severek evlendik . Evlenip bu ülkeye geldim. Annesi olsa yine katlanabilirim. Ablasinin 35 yaşındaki oğlu ne güne duruyor. Ona münasip geliyor. Allah adını karıştırınca vicdan yaptırıyor bana.
Vicdandan bahsetmeden evvel doktora götürsün kadını. Bu yaptığı eziyet, sırf ablasına hasta derler diye doktora götürmüyor.

Back
X