Esimin ablasini getirdi.

Önceki yorumları okudum.
Bu adamdan hiç bir şey olmaz.
İyice enerjinizi, gençliğinizi canınızı bu adama harcayıp, tükenmiş bir şekilde ayrılmaktasa bir an önce kendi yaşamınızı kurmaya bakın derim.

Son düzenleme:
Evt kaçarak evlenmiş küçük yaşta. Isi yok. Oğlu çalışacak esimin yanında. Sabahtan akşama kadar işte olduğu için benim kadınla ilgilenmemi istiyorlar

Ya ilk etapta gelir biraz ortamı falan tanıtırsınız sonrasında o da sizinle sürekli dipdibe olmak istemeyecek ki. Kendi yaş grubuna kafasına göre İnsanlarla tanıştırın

Ben ego ve kaprisliymisim. Madem onla ise gelcekmisim. Evde keyif cata çata egom tavan yapmis
Oldu, paşama bak sen 50 yaşında eli ayağı tutan kadının bakıcılığını yap diye baskı yapıyor. Hani ara da ilgileniver dese tamam ama her Allah'ın günü başka işin yokmus gibi kadının gönlünü mü eylicen

Ayni cümleleri kullandım, ilgilenemeyecegimi kendime anca yettiğimi soyledim. Benimle kusuyor ,hakaret tarzı konusuyor. Kendimi ilah edinmisim ,kendi egom gözlerimi kör etmis. "kendi rahatin kendi conforn kendi gelecegin baska bise dusunemez olmuşun,
ilgilensen bir hastalogina care bulsan gonlunu hos etsen Allahin hosuna gitmez mi? Sen evde keyif cattikca egon seni kole etmis." Yazmis.
Bence eşiniz de normal değil. Genetik galiba.

O konuyu araştırıyorum. Evlilik sozlesmesi yok fakat evi mal paylasimi disinda yaptırmış diyor avukat. Biz Türkiye kanunlarina gore evliyiz yazdırmış.
Iyi de türkiye kanunlarında da evlilikte edinilmiş mallar ortaktır zaten.. burda herkesin ki kendine diye birşey yok ki..

Eve bir bakıcı tutacaklar, bir de psikiyatriye gidecek başka ne yapılabilir ki? Üzerinize sorumluluk almak değil de doktora gitmesine ve bakıcı bulmaya yardım edebilirsiniz. Böylece su olumsuz duruma harcadığınız enerrjiyi iyi bir şeye harcamış olursunuz. Hem kadın için cok makbul bir iyilik yapmış olursunuz hem koca kişisiyle gereksiz tartışmalar olmaz. Gereksiz diyorum çünkü adamın ısrarını/baskısını gereksiz ve saçma buldum. Gönül rızasıyla güzel sözle rica etseydi keske

Ablası ve 35 yaşındaki oğlu sizinle mi kalcakmış doğru anladım değilmi
Oğlu çalışıyormu niye sizde kalıyorlar

Siz tabii ki cok haklisiniz. Benim anlamadigim; Avrupa’daysaniz eger, Bu insanlar ne tur vizelerle geliyorlar ? Yani egitimli meslek sahibi insanlarin dahi gobegi catliyor vize alabilmek icin ya, 50 yasinda vasifsiz bir kadin hangi sartlarla gelebiliyor cok merak ettim.

Iyi de türkiye kanunlarında da evlilikte edinilmiş mallar ortaktır zaten.. burda herkesin ki kendine diye birşey yok ki..
İyi de adam Türkiye de değil ve oranın kanunları farklıymış. Avukatla halletmiş enişte bey.

Kadına türkiye kanunlarına gore yapmış demiş ya avukat okumuyorsunuz galiba.. avukat boyle söylemiş bende diyorum, türkiye kanunlarına gore de yapamaz ki boyle birşey
İlk konusunda bundan bahsetmemiş ... Adam haberim yok herşeyi av. Halletti demiş.

Ablasına ev araba eşya doseyecegine o kdr parayla bi doktora götürüp bakıcı tutsaydı keşke yanına. Hem arkadaş olurdu ona hem bakardı, kafalar da çalışmıyor gerçekten... resmen size gıcıklığına yapmış gibi duruyor sırf evde boş oturmayın diye..

İlk konusunda bundan bahsetmemiş ... Adam haberim yok herşeyi av. Halletti demiş.
Biz türkiye kanunlarına gore evliyiz yazdırmış diyor bir mesajında konu sahibi.. bende o mesaja ithafen dedim türkiye kanunlarında da evlilikte edinilen mallar ortak, tr kanunlarına gore bile yaptıramaz ki sonuçta burda da evlilikten sonra ki mallar eşit ortak yani.. bunu anlatmaya çalışıyorum.. anlamadığım icin sordum orda tr kanunlarına gore de böyle saçma birşey yapamaz ki

Biz türkiye kanunlarına gore evliyiz yazdırmış diyor bir mesajında konu sahibi.. bende o mesaja ithafen dedim türkiye kanunlarında da evlilikte edinilen mallar ortak, tr kanunlarına gore bile yaptıramaz ki sonuçta burda da evlilikten sonra ki mallar eşit ortak yani.. bunu anlatmaya çalışıyorum.. anlamadığım icin sordum orda tr kanunlarına gore de böyle saçma birşey yapamaz ki
İthaf ile olmuyor işte ....

Back
X