Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz buna zeka geriliği deriz. Bunun içinde eğitim şu bu özeldir. Yani kısaca o da bir rahatsızlık.Bazı insanların IQ şu düşük olur ama zihinsel engel kategorisine girmez ya . Muge anli da bazen bole insanlardan bahsediyor. Yani kendini geliştirmeye çaba harcamamis.
Öncelik zaten oğlu oğlunun götürmesi gerek. Oğlu düşünmüyor şaka gibi. Öncelik oğlunun dediğim gibi o da umursamaz ipsiz sapsız biriyse kardeşi ablası için rahatsızlığı olduğu için hastaneye vs götürür.Bu durumda ben ne yapabilirim . Doktora götürmeye ikna edemiyorum ki.
Ne eşin ne de yeğenin o bilinçte olduğunu sanmıyorum.Öncelik zaten oğlu oğlunun götürmesi gerek. Oğlu düşünmüyor şaka gibi. Öncelik oğlunun dediğim gibi o da umursamaz ipsiz sapsız biriyse kardeşi ablası için rahatsızlığı olduğu için hastaneye vs götürür.
Konu sahibinin eşinin zihniyetini ben anladım kısaca diyor ki çalışmıyorsun etmiyorsun ablama bakNe eşin ne de yeğenin o bilinçte olduğunu sanmıyorum.
Dayı yeğen aralarında konuşup konu sahibine baktırmaya karar vermişler belli ki.
Evet bakıcılık yaptıracakKonu sahibinin eşinin zihniyetini ben anladım kısaca diyor ki çalışmıyorsun etmiyorsun ablama bakOğlunun nasıl içi rahat onu anlamadım. Ben kadına üzüldüm. Kimsenin umurunda değil.
Bu yaştan sonra ablasına deli derler maazallah doktora götürürse, hayırsız kardeş olur aman diyim. Karısına baktırırsa hayırlı kardeş olur suya sabuna dokunmadan.Ne eşin ne de yeğenin o bilinçte olduğunu sanmıyorum.
Dayı yeğen aralarında konuşup konu sahibine baktırmaya karar vermişler belli ki.
Yeminle bu insanlar salak oldu da Allah gecinden versin oğluna kardeşine vs bir şey olsa kadının belli ki büyük rahatsızlığı var. Hiç yoktan kendine bakabilcek hayatını yürütecek şekilde bir eğitim tedavi şart. Ya da hiç yoktan bir raporu olur devlet kadına bakar düzgün bir şekilde.Bu yaştan sonra ablasına deli derler maazallah doktora götürürse, hayırsız kardeş olur aman diyim. Karısına baktırırsa hem hayırlı kardeş olur suya sabuna dokunmadan.
Bizim toplumda meşhur ya zaten bu.Bu yaştan sonra ablasına deli derler maazallah doktora götürürse, hayırsız kardeş olur aman diyim. Karısına baktırırsa hem hayırlı kardeş olur hem de başı ağrımaz.
Bence eşiniz de sorunlu, ne demek ablası üşüyor sebebini araştır çok saçma, koca kadın sana da yazık sanki yetiştirme çağında ki bi çocuğun sorumluluklarını size yüklüyor, kabul etmeyin başınız çok ağrır.Bence ablasının doktorluk durumu var. Kadında is görmeme, kendine bakmama hastaligi var. Bu yaşta dişleri dökülmüş. Ama esim ne hikmetse götürmüyor doktora. Bana emirler yagdirip duruyor. Sanki ben doktorum. Ablasi üşüyormus. Bunun sebebi ne olabilirmiş. Arastircakmisim. Ablasini doktora götürsün, ilgilensin birsey demem.
Sanıyorlar ki 100 yıl yaşarım böyle. Kendilerini dünyanın sahibi görüyorlar. Aklı olan adam düşünür, mal kaçırdığım, sevmediğim, saygı duymadığım karım ben ölürsem hasta ablama bakar mı diye.Yeminle bu insanlar salak oldu da Allah gecinden versin oğluna kardeşine vs bir şey olsa kadının belli ki büyük rahatsızlığı var. Hiç yoktan kendine bakabilcek hayatını yürütecek şekilde bir eğitim tedavi şart. Ya da hiç yoktan bir raporu olur devlet kadına bakar düzgün bir şekilde.
Erkek olmak varmış ya. Sabahtan akşama eşşek gibi çalışıyorum türküsü söyleye söyleye karına ev işi + çocuk + ailesinin bakımını kaktır, kadının az sesi çıksa bötön gön yotoyon zotön övdö.Bizim toplumda meşhur ya zaten bu.
Eşlerinin üzerinden hayırlı evlat rolü kesen erkekler. Sorumluluklarını zorla eşlerine yükleyenler, buda farklı bir versiyonu işte.
Kadına yazık olacak arada tabi.