Esimin ablasini getirdi.

Bazı insanların IQ düşük olur ama zihinsel engelli saymazlarya. Muge anli da bazen bole insanlardan bahsediyor. Yani kendini geliştirmeye çaba harcamamis. Birsey öğrenmeye çaba harcamayınca yavas yavas bu yetini kayip ediyorsun

Bazı insanların IQ şu düşük olur ama zihinsel engel kategorisine girmez ya . Muge anli da bazen bole insanlardan bahsediyor. Yani kendini geliştirmeye çaba harcamamis.
Biz buna zeka geriliği deriz. Bunun içinde eğitim şu bu özeldir. Yani kısaca o da bir rahatsızlık.

Bu durumda ben ne yapabilirim . Doktora götürmeye ikna edemiyorum ki.
Öncelik zaten oğlu oğlunun götürmesi gerek. Oğlu düşünmüyor şaka gibi. Öncelik oğlunun dediğim gibi o da umursamaz ipsiz sapsız biriyse kardeşi ablası için rahatsızlığı olduğu için hastaneye vs götürür.

Öncelik zaten oğlu oğlunun götürmesi gerek. Oğlu düşünmüyor şaka gibi. Öncelik oğlunun dediğim gibi o da umursamaz ipsiz sapsız biriyse kardeşi ablası için rahatsızlığı olduğu için hastaneye vs götürür.
Ne eşin ne de yeğenin o bilinçte olduğunu sanmıyorum.
Dayı yeğen aralarında konuşup konu sahibine baktırmaya karar vermişler belli ki.

Ben anlamadim bu kadin yurtdisina annesi ile oturmaya oglu ile gelmiyor mu? Siz niye bakacakmissiniz? Annesinde kaliyorsa size sabahlari neden gelecek?
Bakmak zorunda degilsiniz. Oglu bir bakici tutabilir annesine baktirmak icin. Esiniz duygu somurusu yaparak sizi kullaniyor. Abladina bakmak sizinnyukumlulugunuzde degil. Bu esinizin ve oglunun problemi.

Son düzenleme:
Esinjz resnen psikolojik siddet uyguluyor. Akil oyunlariyla diygu somurusuyle dedigini yaptirmaya calisiyor. Sizin ablasina bakma yukumluluginuz yok. Bunun da vebali sizin uzerinize degil. O size baktirarak uzerindeki vebali atmaya calisiyor.

Dayı yeğen aralarında konuşup konu sahibine baktırmaya karar vermişler belli ki.
Konu sahibinin eşinin zihniyetini ben anladım kısaca diyor ki çalışmıyorsun etmiyorsun ablama bak 😒 Oğlunun nasıl içi rahat onu anlamadım. Ben kadına üzüldüm. Kimsenin umurunda değil.

Bu yaştan sonra ablasına deli derler maazallah doktora götürürse, hayırsız kardeş olur aman diyim. Karısına baktırırsa hayırlı kardeş olur suya sabuna dokunmadan.

Bu yaştan sonra ablasına deli derler maazallah doktora götürürse, hayırsız kardeş olur aman diyim. Karısına baktırırsa hem hayırlı kardeş olur suya sabuna dokunmadan.
Yeminle bu insanlar salak oldu da Allah gecinden versin oğluna kardeşine vs bir şey olsa kadının belli ki büyük rahatsızlığı var. Hiç yoktan kendine bakabilcek hayatını yürütecek şekilde bir eğitim tedavi şart. Ya da hiç yoktan bir raporu olur devlet kadına bakar düzgün bir şekilde.

Bu yaştan sonra ablasına deli derler maazallah doktora götürürse, hayırsız kardeş olur aman diyim. Karısına baktırırsa hem hayırlı kardeş olur hem de başı ağrımaz.
Bizim toplumda meşhur ya zaten bu.
Eşlerinin üzerinden hayırlı evlat rolü kesen erkekler. Sorumluluklarını zorla eşlerine yükleyenler, buda farklı bir versiyonu işte. 😑

Kadına yazık olacak arada tabi.

Bence ablasının doktorluk durumu var. Kadında is görmeme, kendine bakmama hastaligi var. Bu yaşta dişleri dökülmüş. Ama esim ne hikmetse götürmüyor doktora. Bana emirler yagdirip duruyor. Sanki ben doktorum. Ablasi üşüyormus. Bunun sebebi ne olabilirmiş. Arastircakmisim. Ablasini doktora götürsün, ilgilensin birsey demem.
Bence eşiniz de sorunlu, ne demek ablası üşüyor sebebini araştır çok saçma, koca kadın sana da yazık sanki yetiştirme çağında ki bi çocuğun sorumluluklarını size yüklüyor, kabul etmeyin başınız çok ağrır.

Yeminle bu insanlar salak oldu da Allah gecinden versin oğluna kardeşine vs bir şey olsa kadının belli ki büyük rahatsızlığı var. Hiç yoktan kendine bakabilcek hayatını yürütecek şekilde bir eğitim tedavi şart. Ya da hiç yoktan bir raporu olur devlet kadına bakar düzgün bir şekilde.
Sanıyorlar ki 100 yıl yaşarım böyle. Kendilerini dünyanın sahibi görüyorlar. Aklı olan adam düşünür, mal kaçırdığım, sevmediğim, saygı duymadığım karım ben ölürsem hasta ablama bakar mı diye.

Bizim toplumda meşhur ya zaten bu.
Eşlerinin üzerinden hayırlı evlat rolü kesen erkekler. Sorumluluklarını zorla eşlerine yükleyenler, buda farklı bir versiyonu işte. 😑

Kadına yazık olacak arada tabi.
Erkek olmak varmış ya. Sabahtan akşama eşşek gibi çalışıyorum türküsü söyleye söyleye karına ev işi + çocuk + ailesinin bakımını kaktır, kadının az sesi çıksa bötön gön yotoyon zotön övdö.

35 yaşında adamın sizin evinizde ne isi var ya, yanlıs mı anladım sizinle kalmıyorlardır insallah

tr de bile kendini gelistirmemis insan yabanci memlekette ne yapar? temelli size bagimli yasayacak. oglu calismaya gelse bile kadin gelmemeliydi. bu karari alirken esiniz size danisti mi? bir insanin sorumlulugunu aliyorsunuz. tabiki bakmak zorunda degilsiniz.

Kesinlikle kadin burda ne yapar ne eder. Evde tek basina ne yapacak bu kadin. Dil bilmiyor. Yol bilmiyor. Bu ülkede araban yoksa birsey yapamazsın.Hicbirsey bilmiyor. Hangi akla hizmet. Ogrenemez de. Esim istese yegenine is bulabilir Türkiye de ama bozuk olduğu için gözünün onun de olmasini istiyor. Abisi kiracısini çıkarıp kadini koyabilir. Altli ustlu olurlar.Hem Turkiye daha kolay olur onun için, hem yengeleri de 50 yaslarinda birbirlerini daha iyi anlarlar.Aslinda kadına acıyorum benim sorunum esimin bana kilitlemeye çalışıp benim üzerime hayırlı kardeş gözükmesi. Ustelik benim rizami almadan. Diger onla yaşıt yengeleri kadının bu durumundan dolayı misafir olarak bile kabul etmiyorlar. Herkes kadından kaçıyor bütün sülalesi.

Back
X