tamam o konuda haklıısnız zaten ona bişey demem bayagı bi sorun yasamıstık zaten kıyametler koptu ama sevglimde bana güvenmiycek kadar basit bi insanmış tanımış oldum.insan sevgilisnemi baskasından duydugunmı inanır ki zaten ailesi boşnagım die sorun cıkarıyordu.tuhaf bir sekilde oldu ama bitti.ben 15 sene babasız büyüdüm babam baskasıyla evlendi sevdim demiş gitmiş 15 sene ne ablam ne kardesim baba sevgisi görmedik babanın eşi degil eve almak sokaga adım attırmadı.kusura bakmayın o yüzden bu tavrım o yüzden ben asla esimin cocugun kötüdavranmıyorum ve babasız kalmasını bu sevgiden mahrum olmasını istemiyorum zaten birazda bu yüzden cekiyorum galiba
o çocuğa siz bakmak zorunda değilsiniz bence annesi varken sonra madem çocuğa siz bakıyorsunuz o zaman kurallarıda siz ve babası koyacaksınız zaten yaşı küçükmüş öyle başı boş şımarık yetişmesinin kimseye faydası olmaz madem annesi sizinle bıraktı bu yaştaki çocuğu nasıl yetiştirdiğinize de karışamaz bir sorun olursa böyle söyleyin sonuçta sizinde huzurunuz için o çocuğun size saygı duyması gerek en azından evdeki kurallara uymalı.gidicek yerim yok diyorsunuz ama aileniz size kızsada yanlarna almayacak değiller heralde bu seferlik olmasada bir daha ki sefere bence gerektiğinde gidebilceğinizi eşinize gösterseniz sizi sahipsiz sanmaz daha dikkatli davranır bu kadınada dikkat edin bence tehlikeli biri bu kadar samimi konuşmaları hoş değil eşinizle konuşup sizi rahatsız eden konularda birlikte karar almalısınız bu tür konuları geçiştirmesine izin vermeyin sonuçta siz onun için epey fedakarlıkta bulunmuşsunuz.[/QUO
bende bundan sikayetciyi ya alıyorsa alsın yada ben ona göre düzene sokucam hayatımıböle gelgitler istemiyorum tabi görücek cocugunu ama egitimine düzenine karışmasını istemiyorum.eşim dün heryerde beni aramış annemlere falan gitmiş benim telefonum çevirimdışı olunca.telefonu actıgımda birsürü mesaj falan sonra geldi konuştuk herseyin düzelecegini konuşucagını ve tamamen hayatımızdan cıkıcgını söyledi düzelmezse yurtdışına yerlesecigimizi söyledi..inş öle olur şimdi konuşmuyorum cvp falan vermiyorum cok kırgınım ona
işlerin biraz olsun yoluna girmesine sevindim umarım çok daha iyi olur çocuk konusunda eşinizle konuşup ortak karara varın hepiniz için daha iyi olur nede olsa o çocuk bir suçu yok annesi onu kullanıyor olabilir sizi huzursuz etmek için annesiylede yüz göz olmanıza gerek yok bu konuda küçük çocuktanda çekinmeyin siz naparsanız yapın annesinin yanında olacaktır o zaten bırakın annesiylede sadece eşiniz muhattap olsun kızıyla ilgili konularda size kolay gelsin şimdiden.
bence açık ve net ortada adam eski eşinden ilgiyi görünce o tarafa kaymaya başlamış nasılsa bir evlatları var.. bence sen boşasan gugün koşa koşa eski karısına gider kızınıda alıp üzgünüm ama gerçek bu sende gencecik bir kızsın ailenle aranı düzelt ve bu işkence bitsin
böyle bişeyi nasıl uyduruyorsun anlamadım...neyin ne oldugunu nereden biliyorsun ilgi gösteren kim ilgiye kayan kim saçmalamayın lütfen ....eski karısına gidicek olan insan cocugu annesine bırakıp yarın için yurtdışına uçak bileti alırmı?lütfen sacmalamyn bu nasıl cahilce bi düşünce
Eve gittin mi ? Son durum nedir? :26:
kusura bakma ama kocan tam bi gerizekalıymış o nasıl tavır ya
olabilir tabiki canım benim durumun varsa oradan ev alıp hiç gelmeyede bilirsin ama dikkat et kendine ve bu dediğimi de yaz sen bir kenara belki bir gün lazım olur ha bir uyarı daha dikkatli ol londrada da sana böyle hakaret ederse gidecek yer çok arasın .. ayrıca hangi eski eş böyle mesaj atabilir canımlı tatlımlı bir düşün bakalım eşin onun samimiyetsizliği filan demiş geçiştirmiş seni ama bana tuhaf şeyler olacakmış gibi geliyor bekle gör bakalım.. unutma onlar hala bir aile onları birbirine bağlayan evlatları var ha garantiye alayım yerimi dersen sen hemen bir çocuk yap bence:)o zaman senitecrübenle bas basa bırakıyım eşimle başbaşa londraya ucuyorum:)
olabilir tabiki canım benim durumun varsa oradan ev alıp hiç gelmeyede bilirsin ama dikkat et kendine ve bu dediğimi de yaz sen bir kenara belki bir gün lazım olur ha bir uyarı daha dikkatli ol londrada da sana böyle hakaret ederse gidecek yer çok arasın .. ayrıca hangi eski eş böyle mesaj atabilir canımlı tatlımlı bir düşün bakalım eşin onun samimiyetsizliği filan demiş geçiştirmiş seni ama bana tuhaf şeyler olacakmış gibi geliyor bekle gör bakalım.. unutma onlar hala bir aile onları birbirine bağlayan evlatları var ha garantiye alayım yerimi dersen sen hemen bir çocuk yap bence
cok kötü bi zihniyet o zaman cocugu olup boşanmış insanların hepsi tekrar barışıp evlenic3ek aman dul erkeklerle evlenen bayanlar dikkat edin kocanız heran eski esine dönebilir:=)bi anlam ifade etse zaten boşnmazdı hakaret demiyelim bu arada tavır hakaret aptal gerizekalı mal deli gibi kelimeler kullanılınca olur....gidicek yere gelincede merak etme insan kendini cocukla garantiye alamz asla kendimi garantiye almak için bi çocuk dogrupta o masum bebegi kullanmam annelik saygınlık ister...kalıcam yere gelince türkiyeye dönücek kadarda londrada yasıycak kadarda birkimim var arkadasa gelince yalan degil hiç tanıdıgım yook ama yukarda allah var.kimsenin esinin napıcagı belli olmaz< ama evlilikte kuşku degil azda olsa güven ister..
isinizi gucunuzu hemen birakip kacar gibi nasil gidilirki londraya?
cocuk ne olacak? annesi calistigi icin sizde degilmiydi?
siz yirmi yasindamisiniz kac yasinizda evlendi esiniz kac yasinda
cok sordum biliyorum ama :) tuhaf geldi
benim özenerek hazırladığım yemekleri yere fırlatacak eşim ve bu hakaret sayılmayacak çok genişsin peki efendim deyip oturup temizle o zaman ayrıca güven önemli tabi tabide sende yok sanırım ki msjlardan bahsetmişsin neyse canım sen bu dediklerimi unutma olrmu şekerim hadi sana iyi uçuşlar :)) puhahaha
ahh canım zamanında cok ezmişler seni sanırım sende eşi tarafından aldatılan kocasını genç bayana kaptıranlardansın üzüldüm seninn adına inş kendine bi eş bulursun....
temizlige gelince eve geldigimde heryer tertemizdi:) ee tabi insanın eşi genc olunca elini sıcak sudan soguk suya sokmuyor sana iyi koca aramalar puhahaha:)
ahh canım zamanında cok ezmişler seni sanırım sende eşi tarafından aldatılan kocasını genç bayana kaptıranlardansın üzüldüm seninn adına inş kendine bi eş bulursun....
Temizlige gelince eve geldigimde heryer tertemizdi:) ee tabi insanın eşi genc olunca elini sıcak sudan soguk suya sokmuyor sana iyi koca aramalar puhahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?