eşimin abuk sabuk tavrı benim herseyden sogumam:(

Demek para ile iligiliymis. Zaten benim tuhafima gitmisti insanin bu kadar kolay sevgilisinden ayrilip ve ayrilma sebebiyle evlenmesi.

annesinden dolayı çocuğa bir şeyleri mal etmenizi ayıpladım. Ben bilmem ki bir çocuk bulduğu saçma sapan yerleri boyamasın, yaramazlık yapmasın. Siz en baştan böyle bir şeyi kabul ettiyseniz bakacaksınız kusura bakmayın. Babasına sizi şikayet etmesi çok doğal 5 yaşında bebe resmen daha bu. Kızılmaz bile.

konuyu bastan sona takip ediyorum.konu sahibinden sizene sizi ilgilendiriyormu ister tanır kocasını ister tanımaz kim eşini 4 4lük tanıyorki bi insanı tanımaya bir ömür yetmez.20 yasında gencecik bi bayanı yerden yere vurmuşsunuz o ne biçim bir lafki kendinizi garantiye almak çiin çocuk yapın.çocugunuz varmı bilmiyorum ama sanırım siz cocugunuzu kendinizi garantiye almak için yaptınız yada yapıcaksınız.neye kime bu öfke gercekte söylemek isteyip söyleyemediginiz seyleri burda üzgün bir insanamı kusuyorsunuz.kim esiyle tartışmadı şimdiye kadar kim öfkelenmedi problem yasamadı dayak yiyenler bile var degil yemek atılması...olaylara bakış acınız cok farklı direk konu sahibinin aldatılıcagını eski eşe geri dönecegini yazmışsınz karsınızdakini tahrik edici mesajlar göndererek öne cıkmayı basaramassınız.bazıları eşinin zengin oldugunu o yüzden evlendigini söylemiş kimseyi ilgilendirmez....kusura bakmayın ama aşk zengine fakire bakmaz herkesi kendiniz gibi para avcısı görmeyin...ne insanlar var 4 cocuklu fakir adamla evleniyor...hem evlenmeden birliktelik yasasa evlilik dışı zengin adamla birlikte oluyor denir.bayanın eşi ne güzel sanslı işte bide asık oldugu adam fakir olsaydıda bunları yasasaydı işi daha zordu o zaman....sen bayan cok bilen yazdıklarını iyi oku insanların hayatınada fazla burnunu sokma yoksa sana yazık olur sonra...
TARAFSIZDIR

Ayrıca evet eşiniz sonuna kadar haksız. Eski karısını zaten tartışmaya dahi gerek yok. Durumunuza üzüldümde. sadece küçücük bir çocuk hakkında bu şekilde atıp tutmanız beni rahatsız etti. Verdiğiniz emeği çöpe attınız şimdi imtihanınıza yazık. Kim bilir belki yarın büyüdüğünde annesinden daha özel bir yere koyacak sizi örnekleri var bilemezsiniz...

Demek para ile iligiliymis. Zaten benim tuhafima gitmisti insanin bu kadar kolay sevgilisinden ayrilip ve ayrilma sebebiyle evlenmesi.

sizin için cok üzüldüm bu kadar mesajdan tek anladıgınız paramı
belki sevgilisinden ayrılmayı düşünüyordu
zaten dikkatli okursanız mesajın tekinde belirtmiş konu sahibi boşnak oldugu için sevgilisin ailesinden onay almamış
belkide aşık degildi ...
şimdiki eşine aşık oldu onun sevgilisyle telefonda görüşmei onu bagladı adama

hersey para olmuş ne biçim zihniyet buu ne biçim laflar paraylamı açtını gözüğnüzü ayıp size tabi konuşursunuz...benim teyzekızının mal varlıgı dudak uçuklatır ama kocası bıraktı gitti 5 aylık bebegiyle...aşk yoksa para biyere kadar güzelimmm allah iç huzuru iç mutlulugu versin milletçe fesat olmuşuz
konu sahibi arkadasda üzüldüm keşke yazmasaydıda içine atsaydı en azından böyle anormal mesajları görüpte üzülmezdi

Aynen yaaa...konusahibi cok genc ve bu yasta kendisinin olmayan bi cocugada bakmak zorunda, evet bilerek evlenmis ama tahmin etmemistir bu kadar zor olucagini, hem zaten bicok seyi bastan bilsek yapmayiz dimi...bende bu yüklenmeyi anlamadim, zengin falan diye evlenmis, nerde yaziyor böyle bisey, sastim kaldim...bu düsmanlik niye acaba eski esmi diye düsünmeden edemedim...

size katılıyorum.bu kadar emek verilmiş bi çocuk cocukların ihçbir kabahati yoktur benimde kızım var akşama kadar yapmadıgı sey kalmıyor tepemde insan bazen sinirleniyor anlıyorum ama keske bırakmasalardıda yanlarında götürselerdi.konuyu bastan sona takip ediyorum.20 yasında bi bayanın üzerindeki büyük bir sorumluluk sabrı taktire deger genelde o yasta insan kıskanclık sorumluluk alamam kararsızlık vs duygularla dolu oluyor yine bile evliligi için cogu seyi sineye cekmiş.hatası mesafe koymamış eski eşi görmekzorunda degil bagını kestirip atabilirdi esinede mesafe koyabilirdi ama kıza yazık öyle bir anneye cocuk emanet edilmez edilemez..alıcaz demiş inş hersey yolunda gider ve alırlar cocuk büyütmek büyük sorumlulukki 32 yasındaki a nnesinin yapamadıgını 20 yasındaki gec bi kadın yapmış....

almor
Bu paylaşılamayan eş zengin galiba? Yoksa bir insan daha gencecik yaşında evlenmiş ayrılmış çoluklu çocuklu bir de yakasına sürekli yapışan eski bir eşe neden tahammül etsin ki ?
Düzenleyen: almor Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 13

ayıptır günahtır bilmeden etmeden bende eski eş olabilir die aklmdan gecirmedim değil

mesajın birinde evlendiklerinde cocugun olmadıgını daha sonra anne cocugu calışıcam dyerek babaya verdigi yazıyordu...yani konu sahibi cocugun annesinde kalacagını sanmış kadın birdenbire getirince ne yapsın küçücük cocuga bakamammı desin boşansınmı ama biraz agır konuşmuş cocuk hakkında oda sinirlerinin yıprandıgından dolayı olabilir

Onu okudumda, kste hemen bu kaniya nerden vardilar diye sasirdim, sonrada biri yazmis ya evet demek para icin...yani sanki taniyorlarda hemen karari verdiler...hem dediginiz gibi öyle olsada bu kisinin kendi bilecegi is...amba yüklenilmis, anlamadim gitti...

bu insanlar hemen önyargı hemen kötü düşünce cıkar artniyet parası var hemen evlen ne olursa olsun sakatta olsa evlenicek cünkü zengin

bi insanın zikri neyse fikride odur...onu sahibi paragöz kötü düşünceli bir bayan olsa artniyetli mesaj yazan bi üyenin dedgi gibi hemen cocuk yapar....böyle seylerede takılmaz para var mutluluk varya:9sallar dünyayı bakar keyfine

ama öyle biri degil ufacık bi seyde evi terkedecek kadar gururlu bi bayan kaç tane bayan dayak yiyorda sus pus oturuyor evinde sesini cıkartamıyor ....ki herseye ragmen cocugu almayı düşünüyor kötü niyetli bi insan almaz bakmak istemez döver iter kakar ama konu sahibi yerlesince cocugu alıcaz diyor ama nerdeee bazı insanlarda düşünce boş boş laf işte konuşsunda ne konuşursa konuşsun laf var ama mantık yok...

Ben bosnak oldugunu hic bir yerde okumadim,bunun de pek önemli oldugunu düsünmuyorum. Önemli olan bir erkegin, senin erkek arkadasina "ben senin sevgiline asigim" demesi, o erkegin piskoljik saglindan kuskulanmazmisiniz? Ve bunun üzerinde bir kadinin öyle bir erkek ile evlenmesine ne dersiniz?

Ayrica kendisi ifade ediyor "dört dörtluk evim var" felan diye, yani alttan maddi durumu iyi oldugu mesaji veriyor. Tek ben bu karara varmadim, diger üyelerde benzer tepki verdi. Bana konu sahibinin hic bir söyledigi sey mantikli gelmiyor. Güya esi, önceki karisindan 7 ay bosanmisti iliska baslarken, benim icin 7 ay daha halen çok erken (ki eger böyle gecmis ise). Insan neden daha yeni bosanmis bir erkek ile evlensin? Bunun yani sira birde asiri derecede kiskanç bir esi ve bir kizi var. Hangi saglikli düsünen 20 yasindaki kiz böyle biriyle evlenir?

Bunlara bakarak, paradan dolayi evlenmesi çok tuhaf bir durum/teori degilki.

Cok arg niyetlisiniz...alttan alttan nasil anladiniz siz bunlari demek istedigini...kiz yeni evlenmis evi düzulmüs yeni ve beyaz dedi...genel olarak yeni evlenenlein evi düzülüyor mobilya yeni ve güzel oluyor ve kisi bunlari özenerek bakiyor temiz tutmak istiyor...sizin anladiginiza göre konusahibi esiyle o evliyken beraberdi yani ayartti yuvasini bozdu evlendi...bu nekadar büyük bi suclama, sastim kaldim...öyle degilsede 7 ay kisa bi süre diyorsunuz...konusahibi o valit sevgili olmaga basladiklarini söylemis en evlendillerini degilki... Hem neye göre kisa? Anlatilana göre adam zaten mutsuzmus bosanali yedi ay olmus ama esinden nekadardi ayri bilmiyorsunuzki... Zaman tanimlamasi cok yanlis bence, ask bu 1 aydada olur 10 aydada... Neden bukadar negativsiniz konusahinine karsi anliyamadim... Bildiginiz bisey var sanki... Dediginiz gibi olsada bu onun sorunu, yasayip görecek hata olup olmadigini ama siz varsayimlarla nasil bukadar üstüne gidiyosunuz gercekten anliyamadim...eger sizin dedikleriniz dogru degilse bu insani hernekadar tanimamis olsanizda kirilcani hic düsünmüyormusunuz...üzücü gercektende..

Alıntı mimozacicegi85 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım hayret bir şeysin. Kınamıyorum diyorum hala bana "beni kimse kınayamaz izin vermem" diyorsunuz. Eşinizin telefonunuzu açıp sevgilinizle sizi ayırması normal mi? Bana anormal geldi. Yani önce size söylemeliydi. Daha sonra sevgilinizden ayrılıp ayrılmamak size kalmış bir durumdu. Evli olur, yaşlı olur, dul olur, topal olur, kör olur ama insan yinede aşık olur. Aşık olan kimseyi kınamam. Sizin anlatışınızda eksiklik hissettim o da yazıyı tekrar okuyunca anladım. 5 ay boyunca görüşmemişiz demişsiniz. Bu kısmı görmemiş olduğum için tuhafıma gitti. Neyse dediğim gibi Allah yardımcınız olsun. İnşallah yuvanızı kurtarır feraha erersiniz.
tamam o konuda haklıısnız zaten ona bişey demem bayagı bi sorun yasamıstık zaten kıyametler koptu ama sevglimde bana güvenmiycek kadar basit bi insanmış tanımış oldum.insan sevgilisnemi baskasından duydugunmı inanır ki zaten ailesi boşnagım die sorun cıkarıyordu.tuhaf bir sekilde oldu ama bitti.ben 15 sene babasız büyüdüm babam baskasıyla evlendi sevdim demiş gitmiş 15 sene ne ablam ne kardesim baba sevgisi görmedik babanın eşi degil eve almak sokaga adım attırmadı.kusura bakmayın o yüzden bu tavrım o yüzden ben asla esimin cocugun kötüdavranmıyorum ve babasız kalmasını bu sevgiden mahrum olmasını istemiyorum zaten birazda bu yüzden cekiyorum galiba

buyrun sizin için aradım ve buldum mesajı
siizn için 7 ay erken olabilir ama ben eşimi 3 ayda tanıdım evlendim kişiden kişiye degişir bazısı var hemen tanır bazısı 7 sene birlikte olur yinede tanıyamaz.siz ve 1 arkadas dışında kimse maddiyatla ilgili mesaj yazmadı...erkek belki uzaktan uzaga asıktı problemli bi evliligi oldugu için yaklaşmak isteedi 7 ay sonra karar verdi açılmaya bilmeden etmeden konuşmayalım aşk eski eşe kıza kaynanya ve cebe bakmaz kalbe bakar

Çoluk çocuğun evlenmesine izin vermemekte fayda var.
Eşinizin çocuğuna çok üzüldüm, sorumsuz bir anne baba ve henüz kendi büyüyememiş bir üvey annenin elinde heder olmaz umarım yavrucak.

Ben de 20 yaşındayım bir kardeş büyütüyorum artı okuyorum. Okula gitmediğim zamanlarda bütün sorumluluğu bende kardeşimin. Hiçte gocunmuyorum. Kocamın başkasından çocuğu olsaydı böyle olur muydu Allah bilir ama çocuk sonunda ya kim kıyabilirki ben vicdan yapardım heralde...

Hımm tamam hatırladım... Özür diliyorum o konuda o zaman. Ama çocuk hakkında yazılanlarda benim canımı sıktı ondan böyle bir çıkış yaptım. Allah bile günah yazmıyorken daha ona bir başkasının günah keçisi ilan edercesine konuşmasına dayanamadım. Ama yine de Allah eşinle sana dert vermesin diyorum arkadaşım... Yaşadıkların kolay değil tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…