- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
o zaman esim onunla evli degildi bizim ilikimiz 7 ay sonra basladı dikkatli okumadan yorum yapma. ne oldugunu blmeden acma agzını kendimi aklamaya ihtiyacım yok benim dl cocuklu bi adamla evlendigim için beni kimse yargılayamaz kendi ailemde dahil....
kimseye suç yüklediğim yok ...siz bu yorumu yapan bayan
şayet
20 yasındasınız
dul 4.5yasında kızı olan bi adama aşık oldunuz ve evlendiniz müthiş bir evinz var süper bi dügünüz oldu..yanlız eşinizin eski eşi rahatsız haftanın 3 günü kapınızda 40 kere laf ettiniz anlamıyor ve kızını görmeye geliyor ufacık ile lafta kızın kalbi kırılıyor aglıyor zırlıyor annesinin yapmadıgı bir cok seyi ile ilgileniyorsunuz sonuç olarak karsılık kapris eve evdeki eşyalar verilen zarar ve laflar ne kadarda sabırlıymışsınız bayann uzaktan davulun sesi hoş gelir umarım dul ve cocuklu bi adamı seversinizdeanlarsınız neyin ne oldugunu
ya canım akşama kadar burnumdan getiriyor kırıyor döküyor düşünki bembeyaz deri koltuk takımın üzerine resim yapılmış ... neler yapıyor büyümüşte küçülmüş
bundan sonra tavrımı koyucam ne olusa olsun sonu boşanmak bile olsa
yazık sana sen film çevir iyi senaristsin şahane yazıyorsun o yerleri temizlemek inan daha iydir yaptığım yemeğin yerlere dökülmesinden ayrıca daha kocanı bile tanıyamamışsın sen ki havuç sevmediğini bile bile admın burnuna sokuyorsun neyse sen neden valizini hazırlamıyorsun da burada çene çalıyorsun buda mı yalan yoksa :)))
Bu arada keşke sen benim kadar olabilsen
Demek para ile iligiliymis. Zaten benim tuhafima gitmisti insanin bu kadar kolay sevgilisinden ayrilip ve ayrilma sebebiyle evlenmesi.
konuyu bastan sona takip ediyorum.konu sahibinden sizene sizi ilgilendiriyormu ister tanır kocasını ister tanımaz kim eşini 4 4lük tanıyorki bi insanı tanımaya bir ömür yetmez.20 yasında gencecik bi bayanı yerden yere vurmuşsunuz o ne biçim bir lafki kendinizi garantiye almak çiin çocuk yapın.çocugunuz varmı bilmiyorum ama sanırım siz cocugunuzu kendinizi garantiye almak için yaptınız yada yapıcaksınız.neye kime bu öfke gercekte söylemek isteyip söyleyemediginiz seyleri burda üzgün bir insanamı kusuyorsunuz.kim esiyle tartışmadı şimdiye kadar kim öfkelenmedi problem yasamadı dayak yiyenler bile var degil yemek atılması...olaylara bakış acınız cok farklı direk konu sahibinin aldatılıcagını eski eşe geri dönecegini yazmışsınz karsınızdakini tahrik edici mesajlar göndererek öne cıkmayı basaramassınız.bazıları eşinin zengin oldugunu o yüzden evlendigini söylemiş kimseyi ilgilendirmez....kusura bakmayın ama aşk zengine fakire bakmaz herkesi kendiniz gibi para avcısı görmeyin...ne insanlar var 4 cocuklu fakir adamla evleniyor...hem evlenmeden birliktelik yasasa evlilik dışı zengin adamla birlikte oluyor denir.bayanın eşi ne güzel sanslı işte bide asık oldugu adam fakir olsaydıda bunları yasasaydı işi daha zordu o zaman....sen bayan cok bilen yazdıklarını iyi oku insanların hayatınada fazla burnunu sokma yoksa sana yazık olur sonra...
TARAFSIZDIR
Ayrıca evet eşiniz sonuna kadar haksız. Eski karısını zaten tartışmaya dahi gerek yok. Durumunuza üzüldümde. sadece küçücük bir çocuk hakkında bu şekilde atıp tutmanız beni rahatsız etti. Verdiğiniz emeği çöpe attınız şimdi imtihanınıza yazık. Kim bilir belki yarın büyüdüğünde annesinden daha özel bir yere koyacak sizi örnekleri var bilemezsiniz...
Aynen yaaa...konusahibi cok genc ve bu yasta kendisinin olmayan bi cocugada bakmak zorunda, evet bilerek evlenmis ama tahmin etmemistir bu kadar zor olucagini, hem zaten bicok seyi bastan bilsek yapmayiz dimi...bende bu yüklenmeyi anlamadim, zengin falan diye evlenmis, nerde yaziyor böyle bisey, sastim kaldim...bu düsmanlik niye acaba eski esmi diye düsünmeden edemedim...
annesinden dolayı çocuğa bir şeyleri mal etmenizi ayıpladım. Ben bilmem ki bir çocuk bulduğu saçma sapan yerleri boyamasın, yaramazlık yapmasın. Siz en baştan böyle bir şeyi kabul ettiyseniz bakacaksınız kusura bakmayın. Babasına sizi şikayet etmesi çok doğal 5 yaşında bebe resmen daha bu. Kızılmaz bile.
almor
Bu paylaşılamayan eş zengin galiba? Yoksa bir insan daha gencecik yaşında evlenmiş ayrılmış çoluklu çocuklu bir de yakasına sürekli yapışan eski bir eşe neden tahammül etsin ki ?
Düzenleyen: almor Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati13
ayıptır günahtır bilmeden etmeden bende eski eş olabilir die aklmdan gecirmedim değil
Onu okudumda, kste hemen bu kaniya nerden vardilar diye sasirdim, sonrada biri yazmis ya evet demek para icin...yani sanki taniyorlarda hemen karari verdiler...hem dediginiz gibi öyle olsada bu kisinin kendi bilecegi is...amba yüklenilmis, anlamadim gitti...
sizin için cok üzüldüm bu kadar mesajdan tek anladıgınız paramı
belki sevgilisinden ayrılmayı düşünüyordu
zaten dikkatli okursanız mesajın tekinde belirtmiş konu sahibi boşnak oldugu için sevgilisin ailesinden onay almamış
belkide aşık degildi ...
şimdiki eşine aşık oldu onun sevgilisyle telefonda görüşmei onu bagladı adama
hersey para olmuş ne biçim zihniyet buu ne biçim laflar paraylamı açtını gözüğnüzü ayıp size tabi konuşursunuz...benim teyzekızının mal varlıgı dudak uçuklatır ama kocası bıraktı gitti 5 aylık bebegiyle...aşk yoksa para biyere kadar güzelimmm allah iç huzuru iç mutlulugu versin milletçe fesat olmuşuz
konu sahibi arkadasda üzüldüm keşke yazmasaydıda içine atsaydı en azından böyle anormal mesajları görüpte üzülmezdi
bu insanlar hemen önyargı hemen kötü düşünce cıkar artniyet parası var hemen evlen ne olursa olsun sakatta olsa evlenicek cünkü zengin
bi insanın zikri neyse fikride odur...onu sahibi paragöz kötü düşünceli bir bayan olsa artniyetli mesaj yazan bi üyenin dedgi gibi hemen cocuk yapar....böyle seylerede takılmaz para var mutluluk varya:9sallar dünyayı bakar keyfine
ama öyle biri degil ufacık bi seyde evi terkedecek kadar gururlu bi bayan kaç tane bayan dayak yiyorda sus pus oturuyor evinde sesini cıkartamıyor ....ki herseye ragmen cocugu almayı düşünüyor kötü niyetli bi insan almaz bakmak istemez döver iter kakar ama konu sahibi yerlesince cocugu alıcaz diyor ama nerdeee bazı insanlarda düşünce boş boş laf işte konuşsunda ne konuşursa konuşsun laf var ama mantık yok...
Ben bosnak oldugunu hic bir yerde okumadim,bunun de pek önemli oldugunu düsünmuyorum. Önemli olan bir erkegin, senin erkek arkadasina "ben senin sevgiline asigim" demesi, o erkegin piskoljik saglindan kuskulanmazmisiniz? Ve bunun üzerinde bir kadinin öyle bir erkek ile evlenmesine ne dersiniz?
Ayrica kendisi ifade ediyor "dört dörtluk evim var" felan diye, yani alttan maddi durumu iyi oldugu mesaji veriyor. Tek ben bu karara varmadim, diger üyelerde benzer tepki verdi. Bana konu sahibinin hic bir söyledigi sey mantikli gelmiyor. Güya esi, önceki karisindan 7 ay bosanmisti iliska baslarken, benim icin 7 ay daha halen çok erken (ki eger böyle gecmis ise). Insan neden daha yeni bosanmis bir erkek ile evlensin? Bunun yani sira birde asiri derecede kiskanç bir esi ve bir kizi var. Hangi saglikli düsünen 20 yasindaki kiz böyle biriyle evlenir?
Bunlara bakarak, paradan dolayi evlenmesi çok tuhaf bir durum/teori degilki.
Ben bosnak oldugunu hic bir yerde okumadim,bunun de pek önemli oldugunu düsünmuyorum. Önemli olan bir erkegin, senin erkek arkadasina "ben senin sevgiline asigim" demesi, o erkegin piskoljik saglindan kuskulanmazmisiniz? Ve bunun üzerinde bir kadinin öyle bir erkek ile evlenmesine ne dersiniz?
Ayrica kendisi ifade ediyor "dört dörtluk evim var" felan diye, yani alttan maddi durumu iyi oldugu mesaji veriyor. Tek ben bu karara varmadim, diger üyelerde benzer tepki verdi. Bana konu sahibinin hic bir söyledigi sey mantikli gelmiyor. Güya esi, önceki karisindan 7 ay bosanmisti iliska baslarken, benim icin 7 ay daha halen çok erken (ki eger böyle gecmis ise). Insan neden daha yeni bosanmis bir erkek ile evlensin? Bunun yani sira birde asiri derecede kiskanç bir esi ve bir kizi var. Hangi saglikli düsünen 20 yasindaki kiz böyle biriyle evlenir?
Bunlara bakarak, paradan dolayi evlenmesi çok tuhaf bir durum/teori degilki.
ahh canım zamanında cok ezmişler seni sanırım sende eşi tarafından aldatılan kocasını genç bayana kaptıranlardansın üzüldüm seninn adına inş kendine bi eş bulursun....
temizlige gelince eve geldigimde heryer tertemizdi:) ee tabi insanın eşi genc olunca elini sıcak sudan soguk suya sokmuyor sana iyi koca aramalar puhahaha:)
size katılıyorum.bu kadar emek verilmiş bi çocuk cocukların ihçbir kabahati yoktur benimde kızım var akşama kadar yapmadıgı sey kalmıyor tepemde insan bazen sinirleniyor anlıyorum ama keske bırakmasalardıda yanlarında götürselerdi.konuyu bastan sona takip ediyorum.20 yasında bi bayanın üzerindeki büyük bir sorumluluk sabrı taktire deger genelde o yasta insan kıskanclık sorumluluk alamam kararsızlık vs duygularla dolu oluyor yine bile evliligi için cogu seyi sineye cekmiş.hatası mesafe koymamış eski eşi görmekzorunda degil bagını kestirip atabilirdi esinede mesafe koyabilirdi ama kıza yazık öyle bir anneye cocuk emanet edilmez edilemez..alıcaz demiş inş hersey yolunda gider ve alırlar cocuk büyütmek büyük sorumlulukki 32 yasındaki a nnesinin yapamadıgını 20 yasındaki gec bi kadın yapmış....
Konu sahibi kim ? Karışmış.......
mesajın birinde evlendiklerinde cocugun olmadıgını daha sonra anne cocugu calışıcam dyerek babaya verdigi yazıyordu...yani konu sahibi cocugun annesinde kalacagını sanmış kadın birdenbire getirince ne yapsın küçücük cocuga bakamammı desin boşansınmı ama biraz agır konuşmuş cocuk hakkında oda sinirlerinin yıprandıgından dolayı olabilir
konu sahibi ortada yok:) bu saatten sonra yaılanları okumasa morali acısından iyi olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?