Eşimin acil aile ziyareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar eşimin ailesi başka şehirde. Bugün annesi tlf etti ve ablan kocası ile kavga etti eşyalarını topluyor bana taşıyor gel dedi. 6 saatlik araba yolculuğu..bu normalmi sizce ?

Bide benim duymamı pek istemiyorlar sanki. Eşimi aradığımda yanında annesi var diye pek rahat konuşamadı benimle. Kaçamak cvp verdi. Ben mi büyütüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kayinvaldeme gideceğiz. Görümcem gelir zaten biz gidince.
Ben yanlış mı anladım acaba .görümceniz kocasıyla Bugun kavga etmiş ,evi ayırıyor eşya topluyor .ve siz taaaa kaç gün sonra bayramda gideceğiz zaten diyorsunuz .şuan ona ihtiyaç var .

Ben yanlış mı anladım acaba .görümceniz kocasıyla Bugun kavga etmiş ,evi ayırıyor eşya topluyor .ve siz taaaa kaç gün sonra bayramda gideceğiz zaten diyorsunuz .şuan ona ihtiyaç var .
Aslında bizim gitmemiz değil konum. 6 saatlik uzun yola bu nedenden gitmesi normalmi diye kararsız kaldim

Esinizin babasi falan yok mu? Bir de bu kadar acil ne olmus olabilir? Hani icinden cikamadiklari bir durum vardir belki dayak vs. 6 saatlik yol pek normal olmasa da birkac gun bekleyin olayin asli ciksin ortaya

Kardeş ve evlat olarak senin eşinin varlığına ihtiyaç duymuş çağırmışlar.Zor günde onun en azından birkaç gun desteğini ,varlığını istemişler.İster araba ile gider ister otobüsle bu eşine kalmış birşey.Konunun çok duyulmasını ,sorular sorulmasını istemedikleri için de çok duyurmamaya calisiyorlardir.

Belki darp edildi gorumceniz, belki çok daha kötü bir durumda bilemezsiniz. Bence anormal değil cagirmalari. Ama sizden gizlemeleri çok normal değil bence. Eşim bana şeffaf olduğu sürece ben karismazdim gitmesine gelmesine. Kaç saatlik yol olursa olsun, benim ablam o durumda olsa ve beni cagirsa durmam giderim.

Aslında bizim gitmemiz değil konum. 6 saatlik uzun yola bu nedenden gitmesi normalmi diye kararsız kaldim
6 saatlik yol olduğunun eşiniz de farkındadır emin olun. Çağırdılarsa demek ki gerçekten ciddi bir durum söz konusu. Ciddi olmasını da geçtim demek ki yanlarında istediler destek olmasını istediler. Anlayışlı olun lütfen. Bayramda gitmekle şu an yanlarında olması bir değil ki sonuçta

Sizden gizlemeleri dışında her şey normal. Yada sizi de götürebilirdi bekleyin ve hıc bır sey demeyin Eşiniz size anlatsın.

Boşa bir şey olsa annesi de 6 saatlik yola gel diye aramazdı. Belki de eşine söylemedikleri bir durum var atıyorum belki ablası şiddet gördü enişteden durum ciddi. Siz olayı fazla büyütmüşsünüz annen ararsa gel derse isterse fizana çağırsın gidilir. Sizi anneniz arasa gel dese gitmez misiniz bekle 20 gün sonra bayram nasılsa gelicem mi dersiniz? Biraz empati

Siz kocanızla çok ciddi bir kavga edip annenizin evine gitseniz, düşünün ki abinize ihtiyaç var, çağırdınız. Ve abinizin eşi gitmesine laf ediyor. Ne düşünürdünüz?

Belli ki eşinize ihtiyaç var, kimse durduk yere 6 saatlik yolu gel demez. Kaldı ki aile söz konusu, 6 saatlik yolun lafının edilmesi bile ayıp.

Gayet normal, demek ki esinize ihitiyaç duymuşlar, 6 saat de çok fazla bir saat değil.

Sizinle ayrıntılı paylaşmamak istememesini çok görmedim. Kendi abimin problemleri var eşim çoğunu bilmez, bilmesine de gerek yok.

Şimdi canım normal neden normal biliyor Musun? Kadın cinayetleri var ya hani heh ondan. Başında abisi olsun başına bir iş gelmesin istemiştir. Her şeyede takılmayın yahu.
Haklısın da benim eşim 7 yas küçük ablasindan. Ve aynı apartmanda dayilari oturuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X