• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aile desteğine engel olması

Açıkçası ben de varımı yoğumu, dibimi köşemi tekrar ve tekrar çocuk yolunda tüketmem. Ailemin de kaynaklarını tüketmem. Olmuyorsa dünyanın sonu değil, sıfırı tüketmek de defalarca hiç mantıklı değil. Başı okşanmayı bekleyen hiç kimsesi olmayan milyonlarca çocuk, evlat gibi sevebileceğimiz dört ayaklı dostlarımız var; ben de sevgimi bu şekilde verirdim. Tabii ki bu benim fikrim. Siz ille de bu yola baş koyacağım diyorsanız, eşiniz de benden bu kadar diyorsa, siz tek taraflı çabalamaya devam edeceksiniz. Bu da çok yorucu.

Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Bu konuda şeytani dinle derim...Zira şeytan zannettiginiz o ses sagduyunuzdan geliyor olabilir....

Tedavi olumsuz olunca çok üzüldü aslında bilemiyorum
Bebek olmayacak diye üzülmemiştir.

Yeniden masraf mı yapacağız diye üzülmüştür ya da emeklerin boşa çıkmasına üzülmüştür ya da yorgunlukla üzülmüştür.

Tüp bebek çok yorucu bir süreç biliyorsunuz.

Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Ben de bir kaç gebelik gecirdim ama olmadı eşim benim kadar diretmedi olsa da olur olmasa da hakkımız ne hayırlısı ise o olsun dedi normal yollardan gebe kala bildiğim halde garenti olsun riske atmayalim diye 2 kez tüp bebek denedik olmadı cok direttim 3 ye hazirlanirken transfer gününden 3 gün önce meme kanseri teşhisi konuldu 8 aydır tedavi görüyorum bazen olmayan seylerde hayır var deyip kabullenmek gerekiyor 😞 çok zor bebek hasreti ile yanarken ama rabbim dilemeyince olmuyor sizde esiniz de denemissiniz sizin umudunuz vardir ama eşinizin kalmamıştır bu onu kötü bir eş yapmaz belki psikolojik olarak yorulmuş olabilir tekrar olumsuzu gormek istememistir bu açıdan bakın birde.

Bebek olmayacak diye üzülmemiştir.

Yeniden masraf mı yapacağız diye üzülmüştür ya da emeklerin boşa çıkmasına üzülmüştür ya da yorgunlukla üzülmüştür.

Tüp bebek çok yorucu bir süreç biliyorsunuz.
Evet.igneyi yiyen kısmi vajinusmus yüzünden her denemede 5 6 kez acılı ultrason olan anestezi yiyen benim ama o da yorulmuştur muhakkak 🥺

Önceki konunuza da yazdık, bu adamdan bir b.k olmaz. Olmuyorsa olmuyor zorlamayın artık size de yazık.

Yanlış hatırlamıyorsam aileniz de paragöz insanlardı, babasız büyüdüm yazmıştınız , eşiniz zaten mezarcı da artık bir ayağa kalkıp silkelenin. Bu insanlardan size ahyir gelmez once bunu kabul ediceksiniz. Her şeyden önce size 1000 kez boşanın başka erkek bulun yazdık. Bu adam iğrenç biri sizinle de para için beraber. Ayrıca da siz bipolardınız yanlış hatırlamıyorsam, bu adamla, bu kafayla, bu şartlarda çocuk büyütmeye zaten uygun değilsiniz. Boşanın, iyice tedavi ollun sonra doğru adama gerekirse gidin trilyon dökün. Ama şu an kriz anında kafasına neyi var neyi yoksa satmak esen bir bipolar gibi duruyorsunuz, mantıklı karar veremiyorsunuz. Varı yoğu satınca ne olacak sanıyorsunuz, bu adam sizi mis evecek? 5 parasız orta yerde kalacaksınız. Para mara dökmeyi kafadan çıkarın mutlaka destek alın önce. Kiracıyı da rahat bırakın.

Evet.igneyi yiyen kısmi vajinusmus yüzünden her denemede 5 6 kez acılı ultrason olan anestezi yiyen benim ama o da yorulmuştur muhakkak 🥺
Neden bu kadar abartıyorsunuz ki konuyu?

Evet anne olmak istiyorsunuz, haklısınız.
O baba olmak istemiyor, o da haklı.

Ya kabullenip devam edin.
Ya da boşanın yeni bir hayat kurun.
Malum kadın için zaman acımasız.
Acele edin.

Tatlım sen bipolarsın + ailenle ilgili suregelen bir çok sorunun ve travman var + kafanda bitirdigin bir evliliğin ve hakkaten leş bir kocan var + iki gün önce intihar etmeyi düşünüyorum diye başlık açtın....Sana önce psikolojik tedavine odaklan demedik mi? sen yine iki gün sonra gidip kp den tüp bebek parası mi istedin ? Çocuk olsa bile kim bakacak nasıl bakacak muamma, zorla söyletme insanı...Bir takıntı uğruna yazık edeceksin hem kendine hem bebeğe....
Ayrıca madem bizi ciddiye almayacaksin niye soruyorsun?

Son düzenleme:
Ben de bir kaç gebelik gecirdim ama olmadı eşim benim kadar diretmedi olsa da olur olmasa da hakkımız ne hayırlısı ise o olsun dedi normal yollardan gebe kala bildiğim halde garenti olsun riske atmayalim diye 2 kez tüp bebek denedik olmadı cok direttim 3 ye hazirlanirken transfer gününden 3 gün önce meme kanseri teşhisi konuldu 8 aydır tedavi görüyorum bazen olmayan seylerde hayır var deyip kabullenmek gerekiyor 😞 çok zor bebek hasreti ile yanarken ama rabbim dilemeyince olmuyor sizde esiniz de denemissiniz sizin umudunuz vardir ama eşinizin kalmamıştır bu onu kötü bir eş yapmaz belki psikolojik olarak yorulmuş olabilir tekrar olumsuzu gormek istememistir bu açıdan bakın birde.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Back
X